0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό ήθελα να ρωτήσω και εγώ! Μου είπαν ότι η μισθοδοσία ξεκινά από τη μέρα που παρουσιαστηκα στην Διεύθυνση. η προυπηρεσία όμως; Δηλ. τωρα που υπογράφω για Νοεμβριο θα τους πω να γραψουν κ τις μέρες που περίμενα μέχρι να μας τοποθετήσουν; Κ θα το δεχτούν; Είναι ενήμεροι;;;;;;;;Ρώτησες στο Υπουργείο panickos?[/quoteΈχει βγει εγκύκλιος. http://dipe-anatol.att.sch.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=158:2010-11-24-12-16-25&catid=17:2010-08-18-09-13-35&Itemid=21
Gregoriokeman, καλώς ή κακώς είμαστε μέσω ΕΣΠΑ και όπως συμβαίνει με όλα τα Ευρωπαικά προγράμματα η μισθοδοσία αργεί. Επίσης, στις κατηγορίες μην βάζεις τους ημερομισθίους μιας και δεν ισχύει, προφανώς. Τώρα, όσον αφορά τους διορισμούς, αφού δεν υπάρχουν χρήματα (εδώ μιλάνε για απολύσεις στο Δημόσιο) εσύ λες για μονιμοποιήσεις; Καλά θα ήταν, και φυσικά έχεις δίκιο μιας και τα κενά (ειδικά μετά τις συνταξιοδοτήσεις) είναι αμέτρητα, αλλά ας είμαστε ρεαλιστές. Και του χρόνου πάλι εμείς θα βουλώνουμε τις τρύπες ως αναπληρωτές.
ΠαράθεσηGregoriokeman, καλώς ή κακώς είμαστε μέσω ΕΣΠΑ και όπως συμβαίνει με όλα τα Ευρωπαικά προγράμματα η μισθοδοσία αργεί. Επίσης, στις κατηγορίες μην βάζεις τους ημερομισθίους μιας και δεν ισχύει, προφανώς. Τώρα, όσον αφορά τους διορισμούς, αφού δεν υπάρχουν χρήματα (εδώ μιλάνε για απολύσεις στο Δημόσιο) εσύ λες για μονιμοποιήσεις; Καλά θα ήταν, και φυσικά έχεις δίκιο μιας και τα κενά (ειδικά μετά τις συνταξιοδοτήσεις) είναι αμέτρητα, αλλά ας είμαστε ρεαλιστές. Και του χρόνου πάλι εμείς θα βουλώνουμε τις τρύπες ως αναπληρωτές.Το πρόβλημα δεν είναι η καθυστέρηση της μισθοδοσίας (τουλάχιστον για εμένα) αλλά όλα τα υπόλοιπα:Η μη εφαρμογή του νόμου 3505/2003 και η εξαπάτησή μας στην διαδικασία πρόσληψης (πουθενά δεν αναφερόταν κάτι σχετικό με ΕΣΠΑ).Όσον αφορά τους ημερομίσθιους, δεν ισχύει η κατηγορία αυτή ακριβώς λόγω των διαμαρτυριών/κινητοποιήσεών μας.Δεν ζω σε κόσμο του Άρλεκιν όσον αφορά τις μονιμοποιήσεις, αλλά είμαι βέβαιος ότι παρά τις αθρόες συνταξιοδοτήσεις εκπαιδευτικών δεν τηρήθηκε ούτε καν η αναλογία 1/5 (πρόσληψη/αποχωρήσεις).Μακάρι του χρόνου να βουλώνουμε τις τρύπες ως κανονικοί αναπληρωτές. Πολύ φοβάμαι ότι θα καταργηθεί αυτός ο θεσμός αν δεν αντισταθούμε.Για σκέψου την πιθανότητα να προσληφθούμε ως ωρομίσθιοι με υποχρεώσεις αναπληρωτή (εφημερίες, διευρυμένο εργασιακό ωράριο, "υποχρεωτική" επιμόρφωση εκτός εργασιακού ωραρίου) και ότι άλλο μπορεί να σκεφτούν οι "ηγέτες" του Υπουργείου.Μη νομίζεις ότι είμαστε μακριά από κάτι τέτοιο, το γευόμαστε ήδη φέτος με τις συμβάσεις ΕΣΠΑ που προωθούνται...
έχω χάσει το μέτρημα με τις φάσεις :/ , 27/10 πήγα στην Πρωτοβάθμια , σήμερα είδα πήραν άλλους 77(πληροφορικής) ΑΜΩ :/
Παράθεση από: djjohn2001 στις Νοεμβρίου 26, 2010, 07:18:13 pmέχω χάσει το μέτρημα με τις φάσεις :/ , 27/10 πήγα στην Πρωτοβάθμια , σήμερα είδα πήραν άλλους 77(πληροφορικής) ΑΜΩ :/Ναι χρειάζονται και για τα παλιά ολοήμερα οι συνάδερφοι Πληροφορικοί. Ήταν λογικό να καλέσουν και άλλους.
Παράθεση από: Χριστίνα στις Νοεμβρίου 26, 2010, 08:01:54 pmΠαράθεση από: djjohn2001 στις Νοεμβρίου 26, 2010, 07:18:13 pmέχω χάσει το μέτρημα με τις φάσεις :/ , 27/10 πήγα στην Πρωτοβάθμια , σήμερα είδα πήραν άλλους 77(πληροφορικής) ΑΜΩ :/Ναι χρειάζονται και για τα παλιά ολοήμερα οι συνάδερφοι Πληροφορικοί. Ήταν λογικό να καλέσουν και άλλους.Πολύ γρήγορα δεν βγήκε αυτή η φάση? Μήπως αρνήθηκαν πολλά άτομα στην πρωτελευταία?