0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι να σου πω..... Έχεις δίκιο αλλά έχω την εντύπωση ότι αν θέλουν κάτι να κάνουν, θα το κάνουν. Ό,τι κι αν κάνουμε εμείς. Ίσως είναι πολύ μοιρολατρικό αυτό που λέω.
Η απεργία της Δευτέρας είχε αποτέλεσμα: τη διόρθωση της σύμβασης.
Αλλά σκέφτομαι ώρες-ώρες: μήπως ήταν να το κάνουν ούτως ή άλλως και απλά τους βόλεψε η απεργία για να κερδίσουν χρήματα; (Sci-fi σενάριο, ίσως, αλλά είπαμε, είμαι πολύύύύ καχύποπτη)
ολα αυτα ισχυουν για σας τους ΑΚΩ.Ωραια μεχρι εδω.για τους ΑΜΩ τι θα γινει?τα ιδια (δλδ αργιες κτλ κτλ)απλα με αναλογια ωρων,δηλ τα 12/24 του ΑΚΩ(αν εχει 12 ωρες)? ξερει κανεις???
Παράθεση από: asus07 στις Νοεμβρίου 26, 2010, 10:26:09 amολα αυτα ισχυουν για σας τους ΑΚΩ.Ωραια μεχρι εδω.για τους ΑΜΩ τι θα γινει?τα ιδια (δλδ αργιες κτλ κτλ)απλα με αναλογια ωρων,δηλ τα 12/24 του ΑΚΩ(αν εχει 12 ωρες)? ξερει κανεις???Και σε συνέχεια αυτού μια απορία για τους ΑΜΩ. Ενώ για τους ΑΚΩ έστειλαν καινούρια παρουσιολόγια, όπου αναγράφονται οι αργίες, για εμάς είδα ότι ισχύει το παλιό, όπου η 28η Οκτωβρίου και λοιπές αργίες είναι άφαντες.ΥΓ. Για μια στιγμή στην αρχή της χρονιάς φοβήθηκα ότι θα ξέφευγα από το ελάχιστο επίπεδο του πάτου όπου βρισκόμουν τόσα χρόνια -βλ. ωρομίσθια. Τώρα ως ΑΜΩ μέσω ΕΣΠΑ δεν έχω να φοβηθώ τίποτα...
απο ποτε πρει να μετραμε ωρες? απο την ημερα που παρουσιαστηκαμε στη διευθυνση η απο την ημερα που μας καλεσαν να παμε σε σχολειο?
Να και οι πρώτες εντολές πληρωμών του Σεπτεμβρίου για τους ξενόγλωσσους συναδέλφους ΑΜΩ μέσω ΕΣΠΑ με ημερομηνία 23/11/2010. Πρόκειται για τον νομό Πιερίας και το συνολικό ποσό κατάθεσης στην τράπεζα ανέρχεται στα 3399,29 Ευρώ. Αν δεν κάνω λάθος οι ΑΜΩ Γαλλικής-Γερμανικής Α' Φάσης για τον συγκεκριμένο νομό ήταν συνολικά 6. Αν υποθετικά έχουν όλοι 14ωρα η διαίρεση είναι απλή και το καθαρό ποσό πληρωμής ανέρχεται στα 566,55 πάνω κάτω για τον καθένα χωρίς υπολογισμούς προυπηρεσίας, μεταπτυχιακών κλπ. http://www.hellasedu.gr/2010/11/blog-post_5895.html
για τους ΑΚΩ που παρουσιάστηκαν αρχές Οκτώβρη τί ακούγεται; πότε;
Τα επιδόματα για τα πρόσθετα προσόντα ή για την προϋπηρεσία αργούν να βγουν και τα πληρωνόμαστε αναδρομικά. Το ίδιο συμβαίνει γενικά και για τους μονίμους σε οποιοδήποτε τομέα του δημοσίου.
Το επιδομα του μεταπτυχιακου απο τη στιγμη που εγκρινεται απο το ΠΥΣΔΕ το πληρωνεσαι αμεσα και οχι αναδρομικα. Εχει εγκριθει, τι αλλο περιμενουν;Στη μισθολογικη δεν ειχε περαστει καν.
2. Με επισημο εγγραφο με εχουν ενημερωσει πριν τη ληξη του προηγουμενου σχολικου ετους οτι ειμαι ΜΚ 17 Πάλι βασικος μισθος με ΜΚ 16 υπηρχε στη μισθολογικη. Τι περιμενουν;
3 Το επιδομα της ειδικης δεν το παιρνεις αναδρομικα. Ειτε το παιρνεις ειτε οχι. Δεν ειναι προσον. Τοσα χρονια στην ειδικη το επιαρνα απο την αρχη απο τη στιγμη που δουλευα σε ειδικο πλαισιοΠερα απο το περιεχομενο της συμβασης, που ο καθενας το κρινει οπως νομιζει και πραττει αναλογως, γινονται πολλα λαθη στα μισθολογικα. Το γνωριζω οτι καποια τα παιρνεις αναδρομικα αλλα τι γινεται σε περιπτωση που σε εχουν ενημερωσει επισημως οτι ολα ειναι ΟΚ αλλα δεν υπαρχουν στην αναλυτικη