*

Αποστολέας Θέμα: Αναπληρωτές μέσω ΕΣΠΑ  (Αναγνώστηκε 288837 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
Απ: Αναπληρωτές μέσω ΕΣΠΑ
« Απάντηση #560 στις: Νοεμβρίου 30, 2010, 08:39:12 pm »
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ . ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ.

Τα παρουσιολόγια είναι για τα μάτια της Ε.Ε. και μόνο. ΔΕΝ έχουν να κάνουν με τα πόσα λεφτά θα πάρουμε ΟΥΤΕ με τα ένσημα. Να ξυπνάμε σιγά σιγά επιτέλους ...

με την προυπηρεσία; :)

Οι πίνακες έχουν κλειδώσει. Η προυπηρεσία μετράει μόνο για τον ΑΣΕΠ. Η διαφορά που κάνει στον ΑΣΕΠ η 1 μέρα είναι μηδενική.

μηδένα προ του τέλους ανάμενε!

Άι καλά ...
καλά..όλα καλά... ;)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:57:03 »

Αποσυνδεδεμένος gmork

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #561 στις: Νοεμβρίου 30, 2010, 08:53:43 pm »
Παράθεση
Το επιδομα του μεταπτυχιακου απο τη στιγμη που εγκρινεται απο το ΠΥΣΔΕ το πληρωνεσαι αμεσα και οχι αναδρομικα. Εχει εγκριθει, τι αλλο περιμενουν;Στη μισθολογικη δεν ειχε περαστει καν.

Θα στα κλεψουν...προσεχε...Απο την τσεπη τους τα βγαζουν οι υπαλληλοι.

Παράθεση
2. Με επισημο εγγραφο με εχουν ενημερωσει πριν τη ληξη του προηγουμενου σχολικου ετους οτι ειμαι ΜΚ 17  Πάλι βασικος μισθος με ΜΚ 16 υπηρχε στη μισθολογικη. Τι περιμενουν;

Ειδες οταν λες πολλα ψεμματα...  μπερδευεσε μερικες φορες.Το ΜΚ18 ειναι ο βασικος μισθος και οχι το ΜΚ16.... :-\ :-\

Παράθεση
3 Το επιδομα της ειδικης δεν το παιρνεις αναδρομικα. Ειτε το παιρνεις ειτε οχι. Δεν ειναι προσον. Τοσα χρονια στην ειδικη το επιαρνα απο την αρχη απο τη στιγμη που δουλευα σε ειδικο πλαισιο
Περα απο το περιεχομενο της συμβασης, που ο καθενας το κρινει οπως νομιζει και πραττει αναλογως, γινονται πολλα λαθη στα μισθολογικα. Το γνωριζω οτι καποια τα παιρνεις αναδρομικα αλλα τι γινεται σε περιπτωση που σε εχουν ενημερωσει επισημως οτι ολα ειναι ΟΚ αλλα δεν υπαρχουν στην αναλυτικη

Ποια προσθετα παιρνεις αναδρομικα τελικα?Εδω μας ειπες οτι ολα τα επιπλεον τα παιρνεις αμεσα.Δεν αφησες και κανενα να το παρουμε αναδρομικα....Ας ειμαστε λιγο σοβαροι οσο μπορουμε.

Να το ξαναπω. Ειπα οτι ενω ειμαι απο περσι με ΜΚ 17 στη τωρινη μισθολογικη με εχουν με ΜΚ 18. Οσο για τα υπολοιπα, νομιζω οτι μιλαω ελληνικα, ξαναδιαβασε τα.Μην τραβας και τα...μαλλια σου. Οσο για την τριτη  σου παρατηρηση, αν εχεις την καλοσυνη να μου το εξηγησεις γιατι δεν επιασα τι θελει να πει ο ποιητης. Και μην ξινιζεις τοσο...σε κανενα δεν παει

Αποσυνδεδεμένος gogona

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #562 στις: Νοεμβρίου 30, 2010, 08:57:19 pm »
κάνε ένσταση gmork! οτι είναι νόμιμο και το δικαιούσε θα το πάρεις...εμένα όλα πολύ καλά μου τα έχουν βάλει...και τα επιδόματα (μεταπτυχιακό, ειδικής επίδομα, οικογενειακό) και όλα...μπορεί να κάνανε λάθος...γίνονται αυτά...

Αποσυνδεδεμένος gmork

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #563 στις: Νοεμβρίου 30, 2010, 09:15:58 pm »
Δεχομαι απολυτα οτι γινονται λαθη. Απο την αλλη σκεφτομαι... 4 ατομα ειμαστε με εσπα σε παραλληλη στηριξη, και στην κυριολεξια μας εχει "αναλαβει" ενας υπαλληλος (συμβασεις,μισθοδοσια). Και επαναλαμβανω οχι ολους τους εσπιτες, μονο την παραλληλη στηριξη.Στους 2 εχουν περασει το επιδομα ειδικης στους αλλους οχι και αναρωτιεμαι...ποιος πρεπει να σοβαρευτει ή μαλλον να συγκεντρωθει?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:57:03 »

Αποσυνδεδεμένος nastybird

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #564 στις: Νοεμβρίου 30, 2010, 11:20:23 pm »
Παράθεση
Να το ξαναπω. Ειπα οτι ενω ειμαι απο περσι με ΜΚ 17 στη τωρινη μισθολογικη με εχουν με ΜΚ 18.

Παράθεση
2. Με επισημο εγγραφο με εχουν ενημερωσει πριν τη ληξη του προηγουμενου σχολικου ετους οτι ειμαι ΜΚ 17  Πάλι βασικος μισθος με ΜΚ 16 υπηρχε στη μισθολογικη. Τι περιμενουν;

Το βλεπω..... :o :o :o Αυτο ακριβως ειπες.

Παράθεση
Οσο για τα υπολοιπα, νομιζω οτι μιλαω ελληνικα, ξαναδιαβασε τα.Μην τραβας και τα...μαλλια σου.

Τα διαβασα που να μην τα διαβαζα

Παράθεση
Οσο για την τριτη  σου παρατηρηση, αν εχεις την καλοσυνη να μου το εξηγησεις γιατι δεν επιασα τι θελει να πει ο ποιητης.

Εδω μας λες οτι το ΜΚ το παιρνεις αμεσα!!!Τι λες??????Εχεις καμια ιδεα για αυτα που λες η στα λεει κανα κομμα????

Παράθεση
Και μην ξινιζεις τοσο...σε κανενα δεν παει

Δεν με εχεις δει απο κοντα για αυτο το λες αυτο.Σταματα να παραμυθιαζεις τον κοσμο.Δεν σεβεστε τιποτα...

Παράθεση
κάνε ένσταση gmork! οτι είναι νόμιμο και το δικαιούσε θα το πάρεις...εμένα όλα πολύ καλά μου τα έχουν βάλει...και τα επιδόματα (μεταπτυχιακό, ειδικής επίδομα, οικογενειακό) και όλα...μπορεί να κάνανε λάθος...γίνονται αυτά...

Κανε ενσταση στην αποφαση που σου αναγνωριζει το μεταπτυχιακο και ζητα να σου αναγνωριστει το μεταπτυχιακο!!!!!!!!! :o :o :o :o

Αποσυνδεδεμένος nellynelly

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #565 στις: Νοεμβρίου 30, 2010, 11:27:30 pm »
Συμπληρώνονται κανονικά οι αργίες και οι μέρες των εκλογών.

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #566 στις: Δεκεμβρίου 01, 2010, 12:05:41 am »
Προσέξατε ότι άλλαξαν τα παρουσιολόγια και συμπληρώνουμε και 26/10 και 28/10 και 17/11; :o

οπότε καμία πιθανότητα να λείψει κάποιος από τις γιορτές.
άδικο αυτό,γιατί σε πολλά σχολεία,κατόπιν συνεννόησης,δεν πάνε όλοι σε όλες τις γιορτές!

Παιδιά...λίγο άσχετο...αλλά μην τα λέτε αυτά παραέξω...τέτοια λέμε και θεωρεί ο κόσμος πως καθόμαστε συνέχεια...δεν είναι και σκότωμα να πας στις γιορτές...άσε που είναι υποχρεωτικό κανονικά!  ???
Επίσης η προυπηρεσία δεν θα μετρήσει...δεν τους παίρνει να κάνουν κάτι τέτοιο...έκαναν ήδη πολλές γκάφες!  ???
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #567 στις: Δεκεμβρίου 01, 2010, 12:48:45 am »
Παράθεση
Επίσης η προυπηρεσία δεν θα μετρήσει...

Ποια προυπηρεσια δεν θα μετρησει και που??Η προυπηρεσια αυτου του χρονου?Του επομενου?Σε πινακες αναπληρωτων?Στον ΑΣΕΠ?

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #568 στις: Δεκεμβρίου 01, 2010, 12:52:14 am »
Παράθεση
μηδένα προ του τέλους ανάμενε!

Για μερικους η προσφατη μεταρυθμιση της Διαμαντω φανταζει με τετραπλο ολοκληρωμα σε διαφορικη εξισωση.... Οποιος κυκλοφορησει ενα βοηθημα που να επεξηγηγει με εικονες και χρωματα τις αλλαγες θα βγαλει ενα τονο λεφτα.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 01, 2010, 12:55:48 am από nastybird »

Αποσυνδεδεμένος aelleni

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #569 στις: Δεκεμβρίου 01, 2010, 11:06:39 am »
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Είμαι και εγώ από τους ΑΜΩ που δεν έχουν υπογράψει σύμβαση (ΕΣΠΑ) και περιμένω. Είπαμε να μην υπογράφουμε και παρουσιολόγιο όπως και κάνω. Είμαι σε τρία σχολεία και στο πρώτο ανέφερα το τι γίνεται και ότι δε μπορώ να υπογράψω παρουσιολόγιο και όλα καλά. Χθες, λόγω τέλους του μήνα, μου ζήτησαν να υπογράψω και μια άλλη κατάσταση που αναφέρει όλες τις ώρες συνολικά του Νοεμβρίου. Ούτε αυτή υπέγραψα αλλά πρέπει να ξέρω στη συνέχεια τι θα κάνω γιατι η διευθύντρια μου είπε ότι κάπου πρέπει να φαίνεται ότι εργάζομαι. Το ίδιο μου λένε και από τα υπόλοιπα σχολεία. Και εκεί μου δίνουν καταστάσεις και λένε ότι πρέπει να είναι και αυτοί κατοχυρωμένοι. Δε με πιέζουν βέβαια αλλά θέλω να ξέρω τι πρέπει να κάνω, με παρουσιολόγια και με καταστάσεις, και μέχρι πότε για να ξέρω να τους απαντώ και κατάλληλα για να μην υπάρξει πρόβλημα.

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #570 στις: Δεκεμβρίου 01, 2010, 11:09:25 am »
Καλό μήνα σε όλους!

Να ρωτήσω κάτι: πληρώθηκε κανένας από τους συναδέλφους του ΕΣΠΑ;

Αποσυνδεδεμένος zoel

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #571 στις: Δεκεμβρίου 01, 2010, 11:17:31 am »
Καλημέρα! Έχω κι εγώ μια ερώτηση: Τα ένσημα υπολογίζονται ανάλογα με τις μέρες εργασίας, έτσι δεν είναι;
μου ζητάνε από 2 ολοήμερα όπου δουλεύω να εργάζομαι την ίδια μέρα και θα με βόλευε για να μην μετακινούμε κάθε μέρα, αλλά δεν είμαι σίγουρη αν με συμφέρει. Μήπως θα χάσω ένσημο για τη μέρα που θα μένει ελεύθερη?
ΠΕ06

Αποσυνδεδεμένος gogona

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #572 στις: Δεκεμβρίου 01, 2010, 11:20:47 am »
ναι, βέβαια...φρόντισε να πηγαίνεις κάθε μέρα, έστω και μια ώρα...μέρα και ένσημο, όλος ο μήνας 25 ένσημα...

Εμάς έφυγαν σήμερα οι μισθολογικές καταστάσεις του Οκτωβρίου για Αθήνα...πότε θα μας πληρώσουν...γύρω στις 15 Δεκέμβρη στην καλύτερη...

Αποσυνδεδεμένος zoel

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #573 στις: Δεκεμβρίου 01, 2010, 11:24:28 am »
Σ'ευχαριστώ! Έτσι νόμιζα κι εγώ, αλλά μετά άκουσα ότι η ασφάλιση θα ήταν αναλογικά με τις ώρες (πράγμα περίεργο, βέβαια...)
ΠΕ06

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144