0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Είμαι και εγώ από τους ΑΜΩ που δεν έχουν υπογράψει σύμβαση (ΕΣΠΑ) και περιμένω. Είπαμε να μην υπογράφουμε και παρουσιολόγιο όπως και κάνω. Είμαι σε τρία σχολεία και στο πρώτο ανέφερα το τι γίνεται και ότι δε μπορώ να υπογράψω παρουσιολόγιο και όλα καλά. Χθες, λόγω τέλους του μήνα, μου ζήτησαν να υπογράψω και μια άλλη κατάσταση που αναφέρει όλες τις ώρες συνολικά του Νοεμβρίου. Ούτε αυτή υπέγραψα αλλά πρέπει να ξέρω στη συνέχεια τι θα κάνω γιατι η διευθύντρια μου είπε ότι κάπου πρέπει να φαίνεται ότι εργάζομαι. Το ίδιο μου λένε και από τα υπόλοιπα σχολεία. Και εκεί μου δίνουν καταστάσεις και λένε ότι πρέπει να είναι και αυτοί κατοχυρωμένοι. Δε με πιέζουν βέβαια αλλά θέλω να ξέρω τι πρέπει να κάνω, με παρουσιολόγια και με καταστάσεις, και μέχρι πότε για να ξέρω να τους απαντώ και κατάλληλα για να μην υπάρξει πρόβλημα.
Παράθεσημηδένα προ του τέλους ανάμενε!Για μερικους η προσφατη μεταρυθμιση της Διαμαντω φανταζει με τετραπλο ολοκληρωμα σε διαφορικη εξισωση.... Οποιος κυκλοφορησει ενα βοηθημα που να επεξηγηγει με εικονες και χρωματα τις αλλαγες θα βγαλει ενα τονο λεφτα.
μηδένα προ του τέλους ανάμενε!
Παράθεση από: mitsy στις Νοεμβρίου 30, 2010, 07:35:54 pmΠαράθεση από: panickos στις Νοεμβρίου 30, 2010, 07:33:13 pmΠροσέξατε ότι άλλαξαν τα παρουσιολόγια και συμπληρώνουμε και 26/10 και 28/10 και 17/11; οπότε καμία πιθανότητα να λείψει κάποιος από τις γιορτές.άδικο αυτό,γιατί σε πολλά σχολεία,κατόπιν συνεννόησης,δεν πάνε όλοι σε όλες τις γιορτές!Παιδιά...λίγο άσχετο...αλλά μην τα λέτε αυτά παραέξω...τέτοια λέμε και θεωρεί ο κόσμος πως καθόμαστε συνέχεια...δεν είναι και σκότωμα να πας στις γιορτές...άσε που είναι υποχρεωτικό κανονικά! Επίσης η προυπηρεσία δεν θα μετρήσει...δεν τους παίρνει να κάνουν κάτι τέτοιο...έκαναν ήδη πολλές γκάφες!
Παράθεση από: panickos στις Νοεμβρίου 30, 2010, 07:33:13 pmΠροσέξατε ότι άλλαξαν τα παρουσιολόγια και συμπληρώνουμε και 26/10 και 28/10 και 17/11; οπότε καμία πιθανότητα να λείψει κάποιος από τις γιορτές.άδικο αυτό,γιατί σε πολλά σχολεία,κατόπιν συνεννόησης,δεν πάνε όλοι σε όλες τις γιορτές!
Προσέξατε ότι άλλαξαν τα παρουσιολόγια και συμπληρώνουμε και 26/10 και 28/10 και 17/11;
Παράθεση από: nastybird στις Δεκεμβρίου 01, 2010, 12:52:14 amΠαράθεσημηδένα προ του τέλους ανάμενε!Για μερικους η προσφατη μεταρυθμιση της Διαμαντω φανταζει με τετραπλο ολοκληρωμα σε διαφορικη εξισωση.... Οποιος κυκλοφορησει ενα βοηθημα που να επεξηγηγει με εικονες και χρωματα τις αλλαγες θα βγαλει ενα τονο λεφτα.Η προυπηρεσία η φετινή δεν μετράει για αλλαγή θέσης στον πίνακα....η όποια αλλαγή θα γίνει με βάση τα άτομα που θα διοριστούν και θα φύγουν απ'τον ενιαίο!! Δεν είναι και τόσο τραγικά δύσκολο να γίνει κατανοητό απ'τον νόμο!! Θα μετρήσει μόνο ως προσαύξηση στον ΑΣΕΠ...δες στον νόμο τις προσαυξήσεις που αναφέρει...
βρε παιδια μειωμενου ωραριου ειναι, δεν ειναι λογικο να μην μετρανε αυτα?
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Δεκεμβρίου 01, 2010, 12:33:34 pmΠαράθεση από: nastybird στις Δεκεμβρίου 01, 2010, 12:52:14 amΠαράθεσημηδένα προ του τέλους ανάμενε!Για μερικους η προσφατη μεταρυθμιση της Διαμαντω φανταζει με τετραπλο ολοκληρωμα σε διαφορικη εξισωση.... Οποιος κυκλοφορησει ενα βοηθημα που να επεξηγηγει με εικονες και χρωματα τις αλλαγες θα βγαλει ενα τονο λεφτα.Η προυπηρεσία η φετινή δεν μετράει για αλλαγή θέσης στον πίνακα....η όποια αλλαγή θα γίνει με βάση τα άτομα που θα διοριστούν και θα φύγουν απ'τον ενιαίο!! Δεν είναι και τόσο τραγικά δύσκολο να γίνει κατανοητό απ'τον νόμο!! Θα μετρήσει μόνο ως προσαύξηση στον ΑΣΕΠ...δες στον νόμο τις προσαυξήσεις που αναφέρει...από τον πίνακα φιλολόγων αναπληρωτών ειδικής αγωγής δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που να κατοχύρωσε δικαίωμα διορισμού τον Ιούνιο που μας πέρασε.άρα,πάλι δεν αλλάζει κάτι με την προυπηρεσία,έτσι;και εν τέλει πόσοι είναι εκείνοι που κατοχύρωσαν δικαίωμα διορισμού και θα διοριστούν φέτος;φιλόλογοι εννοώ.τα υπόλοιπα κενά,που σίγουρα θα υπάρχουν,πως θα τα καλύψει; πάλι με αναπληρωτές;και όσον αφορά στην ειδική αγωγή στη δευτ/βάθμια τι θα γίνει;έκανε την αρχή με την πρωτ/βάθμια,να περιμένουμε και για τη δευτ/βάθμια;
Παράθεση από: mitsy στις Δεκεμβρίου 01, 2010, 07:29:09 pmΠαράθεση από: ΛΩΡΑ στις Δεκεμβρίου 01, 2010, 12:33:34 pmΠαράθεση από: nastybird στις Δεκεμβρίου 01, 2010, 12:52:14 amΠαράθεσημηδένα προ του τέλους ανάμενε!Για μερικους η προσφατη μεταρυθμιση της Διαμαντω φανταζει με τετραπλο ολοκληρωμα σε διαφορικη εξισωση.... Οποιος κυκλοφορησει ενα βοηθημα που να επεξηγηγει με εικονες και χρωματα τις αλλαγες θα βγαλει ενα τονο λεφτα.Η προυπηρεσία η φετινή δεν μετράει για αλλαγή θέσης στον πίνακα....η όποια αλλαγή θα γίνει με βάση τα άτομα που θα διοριστούν και θα φύγουν απ'τον ενιαίο!! Δεν είναι και τόσο τραγικά δύσκολο να γίνει κατανοητό απ'τον νόμο!! Θα μετρήσει μόνο ως προσαύξηση στον ΑΣΕΠ...δες στον νόμο τις προσαυξήσεις που αναφέρει...από τον πίνακα φιλολόγων αναπληρωτών ειδικής αγωγής δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που να κατοχύρωσε δικαίωμα διορισμού τον Ιούνιο που μας πέρασε.άρα,πάλι δεν αλλάζει κάτι με την προυπηρεσία,έτσι;και εν τέλει πόσοι είναι εκείνοι που κατοχύρωσαν δικαίωμα διορισμού και θα διοριστούν φέτος;φιλόλογοι εννοώ.τα υπόλοιπα κενά,που σίγουρα θα υπάρχουν,πως θα τα καλύψει; πάλι με αναπληρωτές;και όσον αφορά στην ειδική αγωγή στη δευτ/βάθμια τι θα γίνει;έκανε την αρχή με την πρωτ/βάθμια,να περιμένουμε και για τη δευτ/βάθμια;Φέτος ο τελευταίος που διορίστηκε με προυπηρεσία (με το 40%) είχε γύρω στους 30 μήνες...στον πίνακα της ειδικής υπήρχαν άτομα με πάνω από 30 μήνες...τώρα αν διορίστηκαν εντέλει ή όχι δεν ξέρω...παίζουν ρόλο τα μέρη που δήλωσαν για διορισμό κι αν άνοιξαν κενά εκεί...Και φέτος απ'ό,τι είδα υπάρχουν καμιά 30αριά άτομα στον ενιαίο ειδικής των φιλολόγων που έχουν πάνω από 30 μήνες...αυτοί ενδέχεται να διοριστούν με το 40% αν πάρει άτομα...Όσο για ΑΣΕΠ ειδικής στην
Επίσης ναι...κι εγώ το παρεξηγώ όπως και πολύς κόσμος το να διαμαρτυρόμαστε γιατί δεν την κοπανάμε στην σχολική γιορτή....!!!!
ανάλαβε εσύ αυτό το έργο που έχει διττό ρόλο.
Η προυπηρεσία η φετινή δεν μετράει για αλλαγή θέσης στον πίνακα....η όποια αλλαγή θα γίνει με βάση τα άτομα που θα διοριστούν και θα φύγουν απ'τον ενιαίο!! Δεν είναι και τόσο τραγικά δύσκολο να γίνει κατανοητό απ'τον νόμο!! Θα μετρήσει μόνο ως προσαύξηση στον ΑΣΕΠ...δες στον νόμο τις προσαυξήσεις που αναφέρει...
από τον πίνακα φιλολόγων αναπληρωτών ειδικής αγωγής δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που να κατοχύρωσε δικαίωμα διορισμού τον Ιούνιο που μας πέρασε.άρα,πάλι δεν αλλάζει κάτι με την προυπηρεσία,έτσι;και εν τέλει πόσοι είναι εκείνοι που κατοχύρωσαν δικαίωμα διορισμού και θα διοριστούν φέτος;φιλόλογοι εννοώ.τα υπόλοιπα κενά,που σίγουρα θα υπάρχουν,πως θα τα καλύψει; πάλι με αναπληρωτές;και όσον αφορά στην ειδική αγωγή στη δευτ/βάθμια τι θα γίνει;έκανε την αρχή με την πρωτ/βάθμια,να περιμένουμε και για τη δευτ/βάθμια;