0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε αυτό το ποσό δεν είναι οι εισφορές του εργοδότη για το ΙΚΑ
Να ζητάτε μισθολογική κατάσταση πριν υπογράψετε τη σύμβαση.
εγω υπεγραψα μικτα 1660
Παίζουν ρόλο τα επιδόματα τέκνων, οικογενειακή κατάσταση και η προϋπηρεσία που σου αλλάζει κλιμάκιο και σου ανεβάζει τις αποδοχές.
16% ΙΚΑ και πρεπει να εχει γινει 4% το ΜΤΠΥ που ηταν 1% περσυ!!!
Παράθεση από: spasiklaki στις Δεκεμβρίου 07, 2010, 10:37:32 pmΠαίζουν ρόλο τα επιδόματα τέκνων, οικογενειακή κατάσταση και η προϋπηρεσία που σου αλλάζει κλιμάκιο και σου ανεβάζει τις αποδοχές. Ok. Νόμιζα πως στη σύμβαση φαίνεται το βασικό ποσό που είναι κοινό για όλους και πως ο καθένας ανάλογα με τα εππλέον προσόντα του πληρώνεται μετά παραπάνω.
Παράθεση από: MissPE06 στις Δεκεμβρίου 07, 2010, 10:42:49 pmΠαράθεση από: spasiklaki στις Δεκεμβρίου 07, 2010, 10:37:32 pmΠαίζουν ρόλο τα επιδόματα τέκνων, οικογενειακή κατάσταση και η προϋπηρεσία που σου αλλάζει κλιμάκιο και σου ανεβάζει τις αποδοχές. Ok. Νόμιζα πως στη σύμβαση φαίνεται το βασικό ποσό που είναι κοινό για όλους και πως ο καθένας ανάλογα με τα εππλέον προσόντα του πληρώνεται μετά παραπάνω.Κι εγώ το ίδιο νόμιζα. Εμένα η σύμβασή μου λέει 1529,15 μικτά. Αυτό το ποσό δεν είναι κοινό για όλους; Νομίζω ότι μετά μπαίνουν τα επιδόματα.