0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
τι ειναι η επίσχεση εργασίας?
Κάποια ερωτήματα για την επίσχεση εργασίας αν ξέρει κάποιος να απαντήσει:1) Όσοι δεν έχουν υπογράψει σύμβαση ακόμα μπορούν να συμμετέχουν; Αρκεί η ανάληψη υπηρεσίας; Πάντως χωρίς σύμβαση κάναμε Απεργία.2) Οσοι συμμετέχουν σε αυτην την κίνηση πρέπει να είναι παρόντες στο σχολείο αλλά να μην δουλεύουν ή δεν πάμε καθόλου σχολείο;Ευχαριστώ...
Παράθεση από: nikch στις Δεκεμβρίου 09, 2010, 08:21:23 pmΚάποια ερωτήματα για την επίσχεση εργασίας αν ξέρει κάποιος να απαντήσει:1) Όσοι δεν έχουν υπογράψει σύμβαση ακόμα μπορούν να συμμετέχουν; Αρκεί η ανάληψη υπηρεσίας; Πάντως χωρίς σύμβαση κάναμε Απεργία.2) Οσοι συμμετέχουν σε αυτην την κίνηση πρέπει να είναι παρόντες στο σχολείο αλλά να μην δουλεύουν ή δεν πάμε καθόλου σχολείο;Ευχαριστώ...1) Πρέπει να έχεις υπογράψει σύμβαση, υποχρεωτικά. 2) Επίσχεση εργασίας σημαίνει κάθεσαι σπίτι σου και ο εργοδότης είναι υποχρεωμένος να σε πληρώνει κανονικά. Όταν πληρώσει όλα τα οφειλόμενα είσαι υποχρεωμένος να γυρίσεις στη δουλειά σου. Επίσης ΔΕΝ έχει δικαίωμα να σε απολύσει ούτε να σου κάνει κάτι άλλο. Το πολύ πολύ να προσπαθήσουν να βγάλουν την επίσχεση καταχρηστική κάτι πολύ δύσκολο και χρονοβόρο.
ειμαι ΑΜΩ με 14 ωρες πληροφορική...σήμερα το πρωι με πήραν απ την πρωτοβάθμια Α Αθήνας για να επιβεβαιώσουν τις ώρες μου(πόσες ώρες κάνω την ημέρα) ...τους ρώτησα...λεφτά πότε θα πάρουμε και είπε "γι αυτό κάνουμε επιβεβαίωση για να αρχίσουμε να δίνουμε" επίσης ρώτησα και για την σύμβαση την οποία δεν έχω υπογράψει ακόμα και η απάντηση ήταν "θα σας καλέσουμε"...ρε μπάς και ίδρωσε λιγάκι τ αυτί τους με την απειλή της επίσχεσης ? ...(λέω εγώ τώρα) ή απλά ήταν τυχαίο??? (ΤΥΧΑΙΟ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ)
Και πώς κάναμε απεργία; ούτε τότε είχαμε υπογράψει σύμβση. ή είναι κάτι διαφορετικό;