*

Αποστολέας Θέμα: Αναπληρωτές μέσω ΕΣΠΑ  (Αναγνώστηκε 289721 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kkamou

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Αναπληρωτές μέσω ΕΣΠΑ
« Απάντηση #672 στις: Δεκεμβρίου 13, 2010, 02:25:40 pm »
Εχω καποιες αποριες, εχω ηδη υπογραψει και ο υπευθυνος θα ερθει αυριο να παρει τα χαρτια, οπως ο ιδιος μου ειπε την πεμπτη τα καταθετουμε αλλα η επισχεση θα μετρηση απο δευτερα. Δηλαδη παρασκευη θα παμε, αυτο ισχυει? εχω διαβασει τις ανακοινωσεις αλλα δεν το λεεει καπου
Μηπως καποιος γνωριζει?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:45:20 »

Αποσυνδεδεμένος vivi ΠΕ06

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #673 στις: Δεκεμβρίου 13, 2010, 03:07:47 pm »
μηπως καποιος γνωριζει αν για να κανεις επισχεση πρεπει να μην εχεις πληρωθει για τους δυο τελευταιους μηνες?ρωταω γιατι αναληψη υπηρεσιας εχω στις 1/11 και δεν ξερω αν με καλυπτει.

Αποσυνδεδεμένος spasiklaki

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #674 στις: Δεκεμβρίου 13, 2010, 06:36:34 pm »
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΧΕΣΗ

1. Με ποιο σκεπτικό επιλέχτηκε η 16η Δεκεμβρίου ως ημερομηνία έναρξης της επίσχεσης; Μήπως όσοι πρότειναν αυτή την ημερομηνία (πχ ΔΟΕ) θέλουν να ελαττώσουν τον αντίκτυπο της ενέργειας αυτής αφού τα σχολεία κλείνουν στις 23 και δε θα φανεί η έλλειψη των καθηγητών από τα σχολεία αφού θα μεσολαβήσουν οι διακοπές; Μήπως κινδυνεύουμε να "σπάσουμε τα μούτρα μας" ξεκινώντας τώρα την επίσχεση τη στιγμή που τα σχολεία κλείνουν και το θέμα θα περάσει απαρατήρητο;

2. Πρέπει απαραίτητα να κάνει κάποιος επίσχεση στην ημερομηνία που καθορίστηκε ή μπορεί ανά πάσα στιγμή κρίνει ο ίδιος ότι έχει φτάσει στα όριά του να καταθέσει το έγγραφο που δόθηκε;

3. Για πόσο καιρό μπορεί κανείς να είναι σε καθεστώς επίσχεσης εργασίας; Υπάρχει κάποιο διάστημα από το οποίο και μετά καταπίπτουν κάποια δικαιώματα ή αλλάζουν κάποιοι όροι της σύμβασής του; (πχ λύνεται αυτοδίκαια, παραπέμπεται σε δίκη ή κάτι τέτοιο)

4. Τί ακριβώς ζητάμε με την επίσχεση; Μέχρι πότε τη συνεχίζουμε; Πρέπει να μας καταβληθεί το ποσό ή απλά να υπάρξουν δεσμεύσεις του εργοδότη για συγκεκριμένες ημερομηνίες;

Συμφωνώ απόλυτα με την ιδέα της επίσχεσης απλά κάτι δε μου πάει καλά με την ξαφνική πρεμούρα της ΔΟΕ να γίνει στις 16/12 παραμονές διακοπών. Γιατί όχι στις 6/1/11 με το που ανοίγουν τα σχολεία και θα φανεί καλύτερα ο αντίκτυπος και η έλλειψη των καθηγητών από τα σχολεία θα γίνει πιο αισθητή καθώς τα media δεν θα έχουν να ασχοληθούν με γιορτές κλπ
Πάντως ξαναλέω ότι είναι κάτι που πρέπει να γίνει από λους μας απλά είναι κρίμα να "κάψουμε" ένα τέτοιο χαρτί λόγω κακού προγραμματισμού.
O  μεγαλύτερος δάσκαλος όλων των εποχών είχε μόνο 12 μαθητές και σε μένα βάζουν τουλάχιστον 25 στην τάξη!!

Αποσυνδεδεμένος MelG

• Πλήρες μέλος
  • Tout est possible.
    • Προφίλ
    • Καλά που έχουμε και τον Μάικλ Τζάκσον...
« Απάντηση #675 στις: Δεκεμβρίου 13, 2010, 06:39:03 pm »
Spasiklaki, αν έχεις διάφορες απορίες για τους εσπαδίτες, μπες στην ομάδα τους στο facebook http://www.facebook.com/home.php?sk=group_144161868965419&ap=1
Χαίρομαι που δε θα διοριστώ ποτέ τελικά γιατί θα μείνω στην πόλη μου που λατρεύω.
Καλά που έχουμε και τον Μάικλ Τζάκσον πάντως...
http://www.youtube.com/user/mjacksontruth

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:45:20 »

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #676 στις: Δεκεμβρίου 13, 2010, 06:40:18 pm »
Νομίζω ότι και εδώ πρέπει να διευκρινιστούν αυτά για όσους δεν έχουν φεισμπουκ.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 13, 2010, 06:45:21 pm από spasiklaki »
O  μεγαλύτερος δάσκαλος όλων των εποχών είχε μόνο 12 μαθητές και σε μένα βάζουν τουλάχιστον 25 στην τάξη!!

Αποσυνδεδεμένος MelG

• Πλήρες μέλος
  • Tout est possible.
    • Προφίλ
« Απάντηση #677 στις: Δεκεμβρίου 13, 2010, 06:45:59 pm »
Ναι οκ αλλά απλά ήθελα να σε βοηθήσω γιατί βλέπω πως όλα όσα ρωτάτε είναι από μέρες απαντημένα εκεί και δεν είναι δυνατό να μεταφέρουμε ολόκληρα κείμενα. Εκεί υπάρχουν επίσημα έγγραφα, όπως τι είναι επίσχεση κλπ. Κι εκεί το θέμα είναι ΕΙΔΙΚΟ, δε χάνεσαι για άλλα θέματα εκπαίδευσης (λέμε τώρα), όπως εδώ.
Χαίρομαι που δε θα διοριστώ ποτέ τελικά γιατί θα μείνω στην πόλη μου που λατρεύω.

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #678 στις: Δεκεμβρίου 13, 2010, 06:48:24 pm »
Ευχαριστώ, έχω διαβάσει τα έντυπα αλλά δεν απαντούν στο ερώτημα γιατί στις 16/12 και όχι στις 6/1/11 με το που ανοίγουν τα σχολεία;

Αποσυνδεδεμένος MelG

• Πλήρες μέλος
  • Tout est possible.
    • Προφίλ
« Απάντηση #679 στις: Δεκεμβρίου 13, 2010, 06:54:59 pm »
Ε έλα εκεί να το ρωτήσεις. Εχει άτομα που το ψάχνουν και δεν ξέρω γιατί δε γράφουν εδώ. Πάντως είναι οργανωμένοι εκεί και κάνουν λόγο και για συνέχιση και για μετά, εφόσον δε γίνουν οι πληρωμές. Μην είμαστε διασπασμένοι, δεν είναι καλό. Κι αν έρθουν όλοι του εσπα, θα κάνει καλό. Αυτά. δε συνεχίζω γιατί θα νομίσει κανείς ότι παίρνω και προμήθεια.  :P

Αποσυνδεδεμένος kc

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #680 στις: Δεκεμβρίου 13, 2010, 07:07:58 pm »
Νιώθω ότι αποφασίστηκε η επίσχεση για τα μάτια του κόσμου, δύο μέρες πριν κλείσουν τα σχολεία, κι ουσιαστικά ενώ γνωρίζουν ότι άρχισαν οι πληρωμές κι επομένως θα πρέπει να λήξει. Εμένα από την Διεύθυνση που ανήκω με ενημέρωσαν ότι αυτή την εβδομάδα θα μπουν τα πρώτα χρήματα και μέχρι τις γιορτές Οκτώβριος και Νοέμβριος. Είναι προσωπική άποψη εννοείται, απλώς νιώθω ότι όλο αυτό παίζεται στις πλάτες μας.

Αποσυνδεδεμένος catwoman

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #681 στις: Δεκεμβρίου 13, 2010, 07:43:51 pm »
βρε παιδια εγω εκανα αναληψη υπηρεσιας 1/11/10 και υπεγραψα συμβαση 15 περιπου, δεν θεωρω σκοπιμο να κανω επισχεση

Αποσυνδεδεμένος nastybird

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #682 στις: Δεκεμβρίου 13, 2010, 07:49:02 pm »
Παράθεση
Νιώθω ότι αποφασίστηκε η επίσχεση για τα μάτια του κόσμου, δύο μέρες πριν κλείσουν τα σχολεία, κι ουσιαστικά ενώ γνωρίζουν ότι άρχισαν οι πληρωμές κι επομένως θα πρέπει να λήξει. Εμένα από την Διεύθυνση που ανήκω με ενημέρωσαν ότι αυτή την εβδομάδα θα μπουν τα πρώτα χρήματα και μέχρι τις γιορτές Οκτώβριος και Νοέμβριος. Είναι προσωπική άποψη εννοείται, απλώς νιώθω ότι όλο αυτό παίζεται στις πλάτες μας.

Μη το ξαναπεις αυτο θα σου βαλω πιπερακι στο στομα!!!Εισαι κακο παιδακι που σκεφτεσαι τετοια πραγματα!!!!!

Αποσυνδεδεμένος belw

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #683 στις: Δεκεμβρίου 13, 2010, 08:17:03 pm »
oλες οι ενωσεις απορροφηθηκαν ολοκληρωτικα με τους ΕΣΠΙΤΕΣ . Δεν διαβαζα αλλο πραγμα στo alfavita ΕΣΠΑ ΕΣΠΑ ΕΣΠΑ . Τo πετυχε η Διαμ. το ΕΣΠΑ να ειναι η αποκλειστικοτητα της αντιπαραθεσης των ενωσεων με το παιδειας.clap clap clap
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 13, 2010, 08:20:19 pm από belw »

Αποσυνδεδεμένος nastybird

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #684 στις: Δεκεμβρίου 13, 2010, 08:46:34 pm »
Παράθεση
oλες οι ενωσεις απορροφηθηκαν ολοκληρωτικα με τους ΕΣΠΙΤΕΣ . Δεν διαβαζα αλλο πραγμα στo alfavita ΕΣΠΑ ΕΣΠΑ ΕΣΠΑ . Τo πετυχε η Διαμ. το ΕΣΠΑ να ειναι η αποκλειστικοτητα της αντιπαραθεσης των ενωσεων με το παιδειας.clap clap clap

Μας τα πες και πριν...Πες τα σε κανενα αλλο τοπικ!!!

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #685 στις: Δεκεμβρίου 13, 2010, 08:55:49 pm »
Ο πληθυντικός μεγαλοπρεπείας πάει σύννεφο....

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182666
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)