0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τί εννοείς πλήρες ωράριο; Αν συμπληρώνουν 14ωρο δηλαδή που δικαιούνται; Ή αν κάνουν επιπλέον ώρες; Επίσης για τις αναρρωτικές, δηλαδή μας λένε αν πάθουμε Η1Ν1 να πηγαίνουμε στα σχολεία κανονικά να κολλήσουν και οι υπόλοιποι όλοι; Κανένα πρόβλημα! Εγώ που χρειάστηκα πολλές μέρες δε διαπίστωσα καμία δυσκολία εφόσον ακολούθησα όλες τις διαδικασίες που έπρεπε και δεν "έκανα" την άρρωστη αλλά ήμουν. Όσο για τον μέντορα ανυπομονώ να βιντεοσκοπήσω την υποδειγματική διδασκαλία που θα του ζητήσω να κάνει...Ας κοπιάσει, να κάνει το βοηθό στα τμήματα των 30παιδιών.
Μόλις μίλησα με Υπουργείο Παιδείας...ΑΜΩ μειωμένου πληροφορική Α' Πειραιά θα πληρωθούν την άλλη βδομάδα για Ιανουάριο (μέχρι Τετάρτη θα έχουν μπει τα χρήματα...μου είπαν)
Πιστεύω ότι πρέπει να προχωρήσουμε σε επίσχεση και αυτη τη φορά όλοι και μέχρι όχι να πληρωθούμε απλά αλλά να μας διαβεβαιώσουν ότι θα πληρωμόμαστε κανονικά και θα μας αντιμετωπίζουν όπως τους μόνιμους. Σε αντίθετη περίπτωση ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ=ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ. Απλά ειναι τα πράγματα.ΑΙΣΧΟΣ.