0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
η αλήθεια είναι ότι εδώ και καιρό θέλω να το παίξω csi και να βρω τη διαδρομή που ακολουθούν τα λεφτά απο τη στιγμή που έρθουν απο την Ευρώπη μέχρι να καταλήξουν σε εμας .Α)Ποιοι απο το ΕΣΠΑ τα παραλαμβάνουν και είναι υπεύθυνοι να τα διαχειριστούν
Παράθεση από: NAS στις Φεβρουαρίου 28, 2011, 01:13:09 amη αλήθεια είναι ότι εδώ και καιρό θέλω να το παίξω csi και να βρω τη διαδρομή που ακολουθούν τα λεφτά απο τη στιγμή που έρθουν απο την Ευρώπη μέχρι να καταλήξουν σε εμας .Α)Ποιοι απο το ΕΣΠΑ τα παραλαμβάνουν και είναι υπεύθυνοι να τα διαχειριστούν
Παράθεση από: MelG στις Φεβρουαρίου 28, 2011, 08:11:27 amΠαράθεση από: NAS στις Φεβρουαρίου 28, 2011, 01:13:09 amη αλήθεια είναι ότι εδώ και καιρό θέλω να το παίξω csi και να βρω τη διαδρομή που ακολουθούν τα λεφτά απο τη στιγμή που έρθουν απο την Ευρώπη μέχρι να καταλήξουν σε εμας .Α)Ποιοι απο το ΕΣΠΑ τα παραλαμβάνουν και είναι υπεύθυνοι να τα διαχειριστούν
μία ερώτηση προς τους αναπληρωτές ΕΣΠΑ: είναι ιδέα μου από αυτά που διαβάζω στο forum ότι η Γ' Αθήνας φέτος είναι από τους χειρότερους κακοπληρωτές; ο λόγος που ρωτώ είναι ότι φέτος για πρώτη χρονιά δε δήλωσα Γ' Αθήνας και άργησαν να με πάρουν. Προβληματίζομαι λοιπόν αν για του χρόνου θα κάνω το ίδιο. ΥΓ φέτος είμαι ΑΚΩ μέσω προϋπολογισμού από καθαρή τύχη
Παράθεση από: effie3s στις Φεβρουαρίου 28, 2011, 05:18:48 pmμία ερώτηση προς τους αναπληρωτές ΕΣΠΑ: είναι ιδέα μου από αυτά που διαβάζω στο forum ότι η Γ' Αθήνας φέτος είναι από τους χειρότερους κακοπληρωτές; ο λόγος που ρωτώ είναι ότι φέτος για πρώτη χρονιά δε δήλωσα Γ' Αθήνας και άργησαν να με πάρουν. Προβληματίζομαι λοιπόν αν για του χρόνου θα κάνω το ίδιο. ΥΓ φέτος είμαι ΑΚΩ μέσω προϋπολογισμού από καθαρή τύχη Μιας και ειμαι Γ' Αθηνας, να σου πω οτι αυτο δυστυχως αληθευει! Απο την περασμενη βδομαδα τους ρωταμε τι γινεται με τον Ιανουαριο κι απο το 'θα πληρωθειτε μεσα στη βδομαδα' που ελεγαν, Παρασκευη εγινε 'μεσα στην αλλη βδομαδα οπωσδηποτε'...Παω στοιχημα οτι αν παρω τηλ. αυριο, θα πουν απο βδομαδα παλι, δουλεμα κανονικο δηλαδη. Το πραγματικο σπασιμο ειναι οτι μετα απο τοσα χρονια χαρηκαμε καποιοι που μας καλεσαν ΑΚΩ κι εχουμε βρεθει να τρεχουμε σε 6 σχολεια, απληρωτοι παλι 2 μηνες, να τρεχουν τα εξοδα μαζι με μας και να ειμαστε σε χειροτερη αβεβαιοτητα απο οτι προηγουμενες χρονιες ωρομισθιοι, στο αγχος και στο δρομο διαρκως.Και, διχως να θελω να θιξω τους συναδελφους ΑΚΩ που πληρωνονται μεσω προυπολογισμου με κανεναν τροπο, απο οτι φαινεται ηταν εντελως ζαρια φετος ποιος βρεθηκε που και με ποιο καθεστως πληρωμων, αλλα ειναι απιστευτα αδικο και απαραδεκτο οι μισοι αναπληρωτες να πληρωνονται καθε μηνα σταθερα, να εχουν 1-2 σχολεια με 16-24 ωρες, που σημαινει,λογικα, οτι καποιοι δουλευουν 16, πχ, ωρες και παιρνουν κανονικο μισθο κι οι αλλοι μισοι, να τρεχουν σε 3-6 σχολεια, με μεσο ορο 2 σχολεια την ημερα, να κανουν υποχρεωτικο 24ωρο και να περιμενουν ποτε θα παρουν τα ποδια τους τα γραφεια να πληρωσουν το μισθο που εχουν ηδη δουλεψει...Αναπληρωτες με 2 μετρα και 2 σταθμα, ενω ολοι την ιδια αιτηση καναμε περισυ το καλοκαιρι, και κανεις μα κανεις δε μας εδωσε την επιλογη...
αν και από τους τυχερούς, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω. 'Ηταν καθαρή τύχη ή καλύτερα ατυχία αν θα βρεθείς στη μία ή στην άλλη θέση. Για φέτος΄στάθηκα τυχερή, αν και αισθανομαι ένα μούδιασμα όταν σκέφτομαι πόσοι συνάδελφοι τρέχουν κάθε μέρα για κάτι που θα έπρεπε να είναι αυτονόητο: να δουλεύεις και να πληρώνεσαι γι'αυτό. Υποθέτω ότι του χρόνου το πείραμα θα επαναληφθεί σε μεγαλύτερη κλίμακα. Τί άλλο θα ζήσουμε πιά μέχρι να διοριστούμε ή να τα παρατήσουμε;