0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα! Δεν έχουμε πληρωθεί ακόμη αλλά μας είπαν ότι οι αναπληρωτές ειδικής αγωγής θα παίρνουμε μισθό περίπου 880-900 ευρώ. Αυτοί που είναι σε παραμεθόριο περιοχή συν 100 ευρώ.
παιδιά κάποιος αναπληρωτής ειδικής αγωγής μπορεί να μας πει πόσο είναι ο μισθός του για να υπολογίσουμε και εμείς του μειωμένου;;
Λοιπόν έχω καλά νέα ...Φέτος η πληρωμή θα γίνεται κανονικά κάθε μήνα διότι άλλαξε το σύστημα!Πλέον μας πληρώνουν με το σύστημα '''εναντι'':δηλαδή κάθε μήνα στο τέλος μας πληρώνουν όλο το μισθό και στο επόμενο μήνα,αφού έχουν παραληφθει τα παρουσιολόγια του προηγούμενου μήνα,θα γίνεται ο έλεγχος για κάποια κράτηση(εφόσον βέβαια υπάρχει κάποια απεργία ή άδεια).Τώρα να περάσουμε στα περι περικοπών ...Eγώ είμαι στην παράλληλη στήριξη και με ημερομηνία πρόσληψης 26-9-2011 σήμερα 1 νοεμβρίου πήρα το ποσο των 1189,53 για Οκτώβριο.Περιμένω και απο άλλους που είναι στην παράλληλη στήριξη να μου αναφέρουν ποσά για να συγκρίνουμε και να καταλάβουμε πόσα θα χάσουμε με το νέο μισθολόγιο.
Παράθεση από: lampros7 στις Νοεμβρίου 01, 2011, 05:53:25 pmΛοιπόν έχω καλά νέα ...Φέτος η πληρωμή θα γίνεται κανονικά κάθε μήνα διότι άλλαξε το σύστημα!Πλέον μας πληρώνουν με το σύστημα '''εναντι'':δηλαδή κάθε μήνα στο τέλος μας πληρώνουν όλο το μισθό και στο επόμενο μήνα,αφού έχουν παραληφθει τα παρουσιολόγια του προηγούμενου μήνα,θα γίνεται ο έλεγχος για κάποια κράτηση(εφόσον βέβαια υπάρχει κάποια απεργία ή άδεια).Τώρα να περάσουμε στα περι περικοπών ...Eγώ είμαι στην παράλληλη στήριξη και με ημερομηνία πρόσληψης 26-9-2011 σήμερα 1 νοεμβρίου πήρα το ποσο των 1189,53 για Οκτώβριο.Περιμένω και απο άλλους που είναι στην παράλληλη στήριξη να μου αναφέρουν ποσά για να συγκρίνουμε και να καταλάβουμε πόσα θα χάσουμε με το νέο μισθολόγιο.Lampros, πως και πληρώθηκες ; Εγώ έχω πρόσληψη δύο μέρες μετά από σένα και δεν έχω πληρωθεί ακόμη. Σε ποια διέυθυνση είσαι;