0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερα!Ειμαι αναπληρωτρια σε τμημα Ζεπ(ενισχυτικη) μεσω Εσπα..Οποτε απουσιαζει καποιος δασκαλος, δε με αφηνουν να κανω μαθημα στους μαθητες μου και τον αναπληρωνω..Στο τελεος του τριμηνου πρεπει να υποβαλλω εκθεση σχετικα με την προοδο των μαθητων και το υλικο που εχω διδαξει..Οποτε κινδυνευω να εκτεθω.Γνωριζεται τι ισχυει?Υπαρχει καποιος νομος να με καλυπτει?(συγγνωμη αν δεν εγραψα στο σωστο θεμα)
Παράθεση από: fwteinoula στις Φεβρουαρίου 08, 2012, 02:27:15 pmΚαλησπερα!Ειμαι αναπληρωτρια σε τμημα Ζεπ(ενισχυτικη) μεσω Εσπα..Οποτε απουσιαζει καποιος δασκαλος, δε με αφηνουν να κανω μαθημα στους μαθητες μου και τον αναπληρωνω..Στο τελεος του τριμηνου πρεπει να υποβαλλω εκθεση σχετικα με την προοδο των μαθητων και το υλικο που εχω διδαξει..Οποτε κινδυνευω να εκτεθω.Γνωριζεται τι ισχυει?Υπαρχει καποιος νομος να με καλυπτει?(συγγνωμη αν δεν εγραψα στο σωστο θεμα)Αλήθεια λες;;;Το να σε βάζουν να αναπληρώνεις την θέση ενός άλλου δασκάλου το έχω δει να το κάνουν συνεχώς αρκεί να μην ξεβολεύονται οι άλλοι δάσκαλοι.
Αλήθεια, τι χρησιμοποιείς ως υλικό;Φωτοτυπίες από δικό σου υλικό ή τα βιβλία για τους τσιγγανόπαιδες;