0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν καταλαβαίνω το όφελος κάποιων να μιλάν έτσι για συναδέλφους που διεκδικούν μια δεύτερη ευκαιρία λόγω παραπληροφόρησης.Και στο κάτω κάτω όποιος δεν ασχολιόταν με τίποτε άλλο εκείνες τις ημέρες, πάει να πει ότι δεν είχε πουθενά αλλού δουλειά.
Επειδή δεν φαίνεται να καταλαβαίνετε: όταν ρώτησα τον υπάλληλο "εδω λέει β άρα δευτεροβάθμια, για πρωτοβάθμια δεν πρέπει να δηλώσω;" μου απάντησε "όχι, μόνο β θα γράψεις γιατί εσύ είσαι πληροφορικός". Αυτό εννοώ παραπληροφόρηση.
Η λέξη "μαλακίες" που αναφέρεις δείχνει το επίπεδό σου. Τίποτε άλλο δεν έχω να πω και σταματώ κι εγώ εδώ.
Όχι χαρακτηρισμούς!Στην τελική όποιος έκανε το λάθος το καλοκαίρι, του χρόνου το διορθώνει, απλά μην έχουν ψεύτικες ελπίδες από διάφορους που "φωνάζουν" στο φόρουμ, ότι θα αλλάξει φέτος κάτι.Αρκετά ασχοληθήκαμε με το θέμα, που δεν μας αφορά κιόλας.
Εντάξει λοιπόν ενα μεγάλο μπραβο σ΄αυτους που συμπλήρωσαν σωστά την αίτηση!!Ευγε είστε πανέξυπνοι κι εμείς οι βλάκες!Κρίμα, νόμιζα οτι ήταν ενα σοβαρό forum και οχι ενα μέσο για να κρίνουμε τους άλλους.