*

Αποστολέας Θέμα: Όλοι για ενστάσεις!!  (Αναγνώστηκε 9240 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ!!
« Απάντηση #42 στις: Οκτωβρίου 30, 2010, 07:56:59 pm »
Τα δικά σας μόνοι σας τα βγάλατε. Το θέμα είναι ότι δεν το καταλαβαίνετε.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:15:05 »

Αποσυνδεδεμένος elf1

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση- πε20
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Οκτωβρίου 31, 2010, 10:53:09 am »
παιδιά για όσους κάνατε λάθος κουράγιο , θα συμπληρώσεται το επόμενο καλοκαίρι σωστά την αίτηση.Ετσι και αλλιώς φέτος δεν μετράει η προυπηρεσία.
Αλλά μου φαίνεται ότι τζάμπα παραπονιέσται από την στιγμή που η εγκύκλιος το εγράφε ξεκάθαρα.Επίσης και την αίτηση αν διαβάζαται με προσοχή θα είχατε τσεκάρει το κουτάκι που λέει  για πρωτοβάθμια και απλά θα είχατε δηλώσει όλη την ελλάδα.
Νομίζω ότι είναι μεγάλο ρεζιλίκι να παραπονιέστε για κάτι ,που απλά εσείς φταίτε που δεν έγινε σωστά  και να κοιτάτε να ρίχνετε ευθύνες στους άλλους.

Αποσυνδεδεμένος leonidas

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Οκτωβρίου 31, 2010, 08:41:43 pm »
Συνάδελφοι θεωρώ απαράδεκτο αυτό που γίνετε. Δεν έχει κανένας το δικαίωμα καταρχήν να βρίζει εδώ, ούτε φαντάζομαι θα το έκανε αν είμασταν σε μια παρέα και συζητούσαμε για το ίδιο θέμα. Δεν είναι σωστό να υπάρχουν χαρακτηρισμοί τέτοιου είδους(βλάκες και χαζοί) και να υποτιμάς τους συναδέλφους σου με ειρωνεία ότι επειδή είναι μορφωμένοι άνθρωποι θα έπρεπε να ξέρουν και να διαβάζουν σωστά και να συμπληρώνουνε σωστά μια αίτηση. Σχόλια τέτοιου τύπου είναι του καφενείου ή  του δρόμου να πω καλύτερα και δεν επιτρέπονται από  κανέναν και για κανέναν συνάδελφο.
Πολλοί γράψανε την γνώμη τους και καλά κάνανε, σεβαστό, αλλά ως εκεί, δεν έχει κανείς το δικαίωμα να ειρωνεύεται πρόσωπα και καταστάσεις. Σας είπα και το λέω πάλι ότι το φαινόμενο μέρα με τη μέρα γενικεύεται και παίρνει μεγάλες διαστάσεις όσον αφορά τον αριθμό των συναδέλφων που συμπληρώσανε λάθος την αίτηση. Αν μιλούσαμε για λίγα μόνο άτομα τότε ναι δεν θα υπήρχε και λόγος σήμερα να συζητάμε αυτό το θέμα. Όσοι έχουνε αντίθετη άποψη για τις ενστάσεις εντάξει και πάλι σεβαστό. Αυτό όμως που δεν καταλαβαίνω είναι ότι αφού δεν τους αφορά το θέμα και γράψανε την γνώμη τους και έγινε κατανοητή γιατί επιμένουνε και γράφουνε ξανά και ξανά στο topic αυτό και μάλιστα με τέτοια ανεπίτρεπτα σχόλια και χαρακτηρισμούς για τους συναδέλφους;
Για όσους λοιπόν ενδιαφέρονται:
Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε τώρα και δεν κοστίζει τίποτα είναι να καταθέσουμε μια ένσταση που πάνω-κάτω θα λέει ότι τελικά το υπουργείο δεν διευκόλυνε την σωστή συμπλήρωση των αιτήσεων πράγμα που φαίνεται από το πλήθος των ατόμων
 και
πως δουλέψαμε τόσα χρόνια ως ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί ταξιδεύοντας πολλές φορές πολλά χιλιόμετρα και βάζοντας και από την τσέπη μας χρήματα. Γιατί λοιπόν να αρνηθούμε φέτος να δουλέψουμε ως αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου και μάλιστα στο τόπο κατοικίας μας;
Τώρα δεν μπορεί κάποιος να εκτιμήσει το τι θα γίνει. Αλλά σκεφτείτε να γίνουνε εκατοντάδες ή και χιλιάδες ενστάσεις. Τότε το θέμα το πολεμάς με  άλλους όρους(όπως πιέσεις μέσω ΟΛΜΕ, ΔΟΕ, ερωτήσεις βουλευτών κλπ). Θα δείξει.
ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ.

Αποσυνδεδεμένος nastybird

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Οκτωβρίου 31, 2010, 08:55:38 pm »
Θα κανω και εγω μια μηνυση στη Marlboro γιατι παροτι το πακετο με τα τσιγαρα που αγοραζα εγραφε οτι "το καπνισμα βλαπτει την υγεια" εγω δεν ειχα τον χρονο να το διαβασω.Ειμαι σιγουρος μαλιστα οτι αν μαζεψω αλλα 100 ατομα μαζι μου το δικαστηριο θα εκδικασει την υποθεση υπερ μου, μια και ειναι παγκοσμιος γνωστο οτι ο αριθμος των εναγωντων αποτελει σημαντικο αποδεικτικο στοιχειο.....  :-\

Ποιος ειναι μαζι μου??? :-\

Υ.Γ. Τωρα που το σκεφτομαι θα πω στο ξαδερφο μου να κανει μια ενσταση στην τροχαια και για το στοπ που δεν ειχε χρονο να δει οταν ξηλωνε μια κολωνα με το αμαξι του και παει λεγοντας....
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 31, 2010, 08:59:24 pm από nastybird »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:15:05 »

Αποσυνδεδεμένος fivo

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Οκτωβρίου 31, 2010, 09:15:20 pm »
Για τι αριθμό συναδέλφων μιλάμε ότι έχουν συμπληρώσει λάθος την αίτηση; Ποιο είναι το ποσοστό επί του συνόλου του κλάδου σας; Αν είναι μεγάλο, προσωπικά θεωρώ ότι οι ενστάσεις σας έχουν μια βάση. Αν πάρα πολλοί άνθρωποι διάβασαν κάτι και δεν το κατάλαβαν, τότε δεν ήταν με σαφήνεια γραμμένο. Επειδή προσωπικά δεν με αφορούσε το συγκεκριμένο κομμάτι της προκήρυξης, δεν έδωσα βάση. Όσον αφορά το σύνολό της, ήταν από τα χειρότερα κείμενα που έχω διαβάσει. Κόπιασα μέρες, όπως και πλήθος ημών, πάνω από τα ηλίθια νοήματά τους και τα κάκιστα ελληνικά τους...

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Νοεμβρίου 02, 2010, 10:32:20 am »
Δεν καταλαβαίνω το όφελος κάποιων να μιλάν έτσι για συναδέλφους που διεκδικούν μια δεύτερη ευκαιρία λόγω παραπληροφόρησης.

Και στο κάτω κάτω όποιος δεν ασχολιόταν με τίποτε άλλο εκείνες τις ημέρες, πάει να πει ότι δεν είχε πουθενά αλλού δουλειά.

χα χα Αυτό μάλλον πάει για μένα! Δουλεύω απο το "2008 σε άλλη δουλειά" κ παίρνω πάνω από 1000
Ένας μορφωμένος λαός εύκολα οδηγείται, αλλά δύσκολα παρασύρεται, εύκολα κυβερνάται, αλλά δύσκολα σκλαβώνεται !

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Νοεμβρίου 02, 2010, 10:34:35 am »
Τα πράγματα είναι απλά. Έγινε λάθος....το κατανοώ και όπως έιπα λυπάμαι γι αυτό. Θέλετε να κάνετε ενστάσεις...ΚΑΝΤΕ. Δεν θα σας κλειδώσει κανείς στο σπίτι. Αλλά μην υποστηρίζετε οτι παραπληροφορηθήκατε και αδικηθήκατε γιατί δεν έγινε τίποτα απο αυτά. Αν τώρα θέλετε να γυρίσουν να σας πούνε όλοι οτι έχετε δίκιο ...ε συγνώμη αλλά δεν μπορεί να γίνει αυτό για τον απλό λόγο του οτι είναι παράλογο. Υπήραν πολλά άτομα που κατανόησαν τι έπρεπε να δηλώσουν χωρίς την βοήθεια κανενός.

+++
Ένας μορφωμένος λαός εύκολα οδηγείται, αλλά δύσκολα παρασύρεται, εύκολα κυβερνάται, αλλά δύσκολα σκλαβώνεται !

Αποσυνδεδεμένος geors

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Όλοι για ενστάσεις!!
« Απάντηση #49 στις: Νοεμβρίου 18, 2010, 11:55:22 am »
Όποιος ενδιαφέρεται να καταθέσει ενσταση, που να την καταθέσει ?
στο Υπουργείο ή στην Διεύθυνση που συμπλήρωσε την αίτηση?

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)