0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μου λείπει το σχολείο,μου λείπουν οι μαθητές μου,μου λείπει το ότι έτρεχαν κοντά μου όταν με έβλεπαν να μπαίνω στην αυλή,μου λείπει το χαμόγελό τους στα διαλείματα,μου λείπει το τσιγάρο στα κλεφτά με τους συναδέλφους, μου λείπει η δουλειά,μου λείπει το αίσθημα της προσφοράς.Κυρία Διαμαντοπούλου,σας ευχαριστώ δημόσια για τον κατ οίκον περιορισμό μου,σας ευχαριστώ που με φτάσατε στην κατάθλιψη,σας ευχαριστώ που με κάνατε να νοιώθω άχρηστη και άρρωστη,σας ευχαριστώ που μου αποδείξατε πως κακώς στερήθηκα τόσα χρόνια να τρέχω για να μαζεύω μόρια οικογένεια και ίσως άλλες επαγγελματικές διεξόδους.Εύχομαι από καρδιάς, το καλό που κάνετε στα ελληνόπουλα και στους εκπαιδευτικούς να το βρείτε μπροστά σας.
ΤΕΜ (ίσως είναι ελάχιστα παρήγορο) αλλά δεν είσαι ο/η μόνος /η που νιώθει θλίψη μακριά από το σχολείο...Μην επιτρέπεις σε κανένα φαύλο σύστημα να σου κλέβει τη χαρά και την αγάπη γι'αυτό που κάνεις (δεν μιλάω εκ του ασφαλούς ,καταλαβαίνω και σέβομαι το πως νιώθεις) ..
Το ξέρω ότι είμαστε πάρα πολλοί έτσι. Άλλοι έτρεξαν λίγο λιγότερο,άλλοι λίγο περισσότερο,όλοι κάναμε τον αγώνα μας.Δεν άνοιξα το θέμα για να πω τον πόνο μου. Το άνοιξα γιατί ακριβώς γνωρίζω πως είμαστε πολλοί σε αυτή τη θέση και θα είχαμε την ανάγκη να το μοιραστούμε.
Παράθεση από: TEM στις Οκτωβρίου 28, 2010, 10:55:19 pmΤο ξέρω ότι είμαστε πάρα πολλοί έτσι. Άλλοι έτρεξαν λίγο λιγότερο,άλλοι λίγο περισσότερο,όλοι κάναμε τον αγώνα μας.Δεν άνοιξα το θέμα για να πω τον πόνο μου. Το άνοιξα γιατί ακριβώς γνωρίζω πως είμαστε πολλοί σε αυτή τη θέση και θα είχαμε την ανάγκη να το μοιραστούμε.Και πολύ καλά έκανες ,το κατάλαβα πως η κίνηση σου είχε το σκοπό του μοιράσματος και συμφωνώ πως νιώθοντας "μαζί" είναι μια ανακούφιση για πολλούς απο εμάς..Συννεφούλα ...join the club!!!
Παράθεση από: domenica στις Οκτωβρίου 28, 2010, 10:51:23 pmΤΕΜ (ίσως είναι ελάχιστα παρήγορο) αλλά δεν είσαι ο/η μόνος /η που νιώθει θλίψη μακριά από το σχολείο...Μην επιτρέπεις σε κανένα φαύλο σύστημα να σου κλέβει τη χαρά και την αγάπη γι'αυτό που κάνεις (δεν μιλάω εκ του ασφαλούς ,καταλαβαίνω και σέβομαι το πως νιώθεις) ..ακόμη μία ψήφος στο χρωματισμένο