*

Αποστολέας Θέμα: Μου λείπει το σχολείο.  (Αναγνώστηκε 12667 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Μου λείπει το σχολείο.
« στις: Οκτωβρίου 28, 2010, 10:08:20 pm »
 Μου λείπει το σχολείο,μου λείπουν οι μαθητές μου,μου λείπει το ότι έτρεχαν κοντά μου όταν με έβλεπαν να μπαίνω στην αυλή,μου λείπει το χαμόγελό τους στα διαλείματα,μου λείπει το τσιγάρο στα κλεφτά με τους συναδέλφους, μου λείπει η δουλειά,μου λείπει το αίσθημα της προσφοράς.

Κυρία Διαμαντοπούλου,σας ευχαριστώ δημόσια για τον κατ οίκον περιορισμό μου,σας ευχαριστώ που με φτάσατε στην κατάθλιψη,σας ευχαριστώ που με κάνατε να νοιώθω άχρηστη και άρρωστη,σας ευχαριστώ που μου αποδείξατε πως κακώς στερήθηκα τόσα χρόνια να τρέχω για να μαζεύω μόρια οικογένεια και ίσως άλλες επαγγελματικές διεξόδους.

Εύχομαι από καρδιάς, το καλό που κάνετε στα ελληνόπουλα και στους εκπαιδευτικούς να το βρείτε μπροστά σας.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Μου λείπει το σχολείο.
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:52:09 »

Αποσυνδεδεμένος vasia98

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 28, 2010, 10:16:18 pm »
Μου λείπει το σχολείο,μου λείπουν οι μαθητές μου,μου λείπει το ότι έτρεχαν κοντά μου όταν με έβλεπαν να μπαίνω στην αυλή,μου λείπει το χαμόγελό τους στα διαλείματα,μου λείπει το τσιγάρο στα κλεφτά με τους συναδέλφους, μου λείπει η δουλειά,μου λείπει το αίσθημα της προσφοράς.

Κυρία Διαμαντοπούλου,σας ευχαριστώ δημόσια για τον κατ οίκον περιορισμό μου,σας ευχαριστώ που με φτάσατε στην κατάθλιψη,σας ευχαριστώ που με κάνατε να νοιώθω άχρηστη και άρρωστη,σας ευχαριστώ που μου αποδείξατε πως κακώς στερήθηκα τόσα χρόνια να τρέχω για να μαζεύω μόρια οικογένεια και ίσως άλλες επαγγελματικές διεξόδους.

Εύχομαι από καρδιάς, το καλό που κάνετε στα ελληνόπουλα και στους εκπαιδευτικούς να το βρείτε μπροστά σας.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
 :'( :'( :'( :'( :'( :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X

Αποσυνδεδεμένος Boldini

• Έμπειρο μέλος
  • όχι άλλο κάρβουνο(ΠΕ60)
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 28, 2010, 10:40:48 pm »
νομίζω TEM οτι ήδη το έχει βρει μπροστά της.
είναι πλέον ιδιαίτερα αντιπαθής,τουλάχιστον στους εκπαιδευτικούς κι αυτό εγώ το θεωρώ μεγάλο τίμημα για έναν άνθρωπο..

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 28, 2010, 10:43:05 pm »
Πόσοι ωρομίσθιοι είναι άνεργοι? Πόσοι από αυτούς πέρσι τέτοιον καιρό δούλευαν?
Πόσοι πέρσι έδιναν λεφτά στο κράτος με τις κρατήσεις τους?
Πόσοι του χρόνου θα δικαιούνται ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης?
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 28, 2010, 11:28:12 pm από TEM »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:52:09 »

Αποσυνδεδεμένος domenica

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 28, 2010, 10:51:23 pm »
ΤΕΜ (ίσως είναι ελάχιστα παρήγορο) αλλά δεν είσαι ο/η  μόνος /η που νιώθει θλίψη μακριά από το σχολείο...
Μην επιτρέπεις σε κανένα φαύλο σύστημα να σου κλέβει τη χαρά και την αγάπη γι'αυτό που κάνεις (δεν μιλάω εκ του ασφαλούς ,καταλαβαίνω και σέβομαι το πως νιώθεις) ..

" ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει "
   Τάσος Λειβαδίτης

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Οκτωβρίου 28, 2010, 10:55:19 pm »
Το ξέρω ότι είμαστε πάρα πολλοί έτσι. Άλλοι έτρεξαν λίγο λιγότερο,άλλοι λίγο περισσότερο,όλοι κάναμε τον αγώνα μας.
Δεν άνοιξα το θέμα για να πω τον πόνο μου. Το άνοιξα γιατί ακριβώς γνωρίζω πως είμαστε πολλοί σε αυτή τη θέση και θα είχαμε την ανάγκη να το μοιραστούμε.

Αποσυνδεδεμένος συννεφούλα

• Πλήρες μέλος
  • φωτο: σύννεφα στο
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Οκτωβρίου 28, 2010, 10:55:38 pm »
ΤΕΜ (ίσως είναι ελάχιστα παρήγορο) αλλά δεν είσαι ο/η  μόνος /η που νιώθει θλίψη μακριά από το σχολείο...Μην επιτρέπεις σε κανένα φαύλο σύστημα να σου κλέβει τη χαρά και την αγάπη γι'αυτό που κάνεις (δεν μιλάω εκ του ασφαλούς ,καταλαβαίνω και σέβομαι το πως νιώθεις) ..

ακόμη μία ψήφος στο χρωματισμένο ;)
H ομορφιά θα σώσει τον κόσμο, Φ.Ντοστογιέφσκι

"Καθένας μας κρύβει μέσα του μιαν αναπάντεχη άνοιξη" Α.Κ.

Αποσυνδεδεμένος domenica

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Οκτωβρίου 28, 2010, 11:02:55 pm »
Το ξέρω ότι είμαστε πάρα πολλοί έτσι. Άλλοι έτρεξαν λίγο λιγότερο,άλλοι λίγο περισσότερο,όλοι κάναμε τον αγώνα μας.
Δεν άνοιξα το θέμα για να πω τον πόνο μου. Το άνοιξα γιατί ακριβώς γνωρίζω πως είμαστε πολλοί σε αυτή τη θέση και θα είχαμε την ανάγκη να το μοιραστούμε.

Και πολύ καλά έκανες ,το κατάλαβα πως η κίνηση σου είχε το σκοπό του μοιράσματος και συμφωνώ πως νιώθοντας "μαζί" είναι μια ανακούφιση για πολλούς απο εμάς..

Συννεφούλα ...join the club!!!  :D
" ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει "
   Τάσος Λειβαδίτης

Αποσυνδεδεμένος συννεφούλα

• Πλήρες μέλος
  • φωτο: σύννεφα στο
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Οκτωβρίου 28, 2010, 11:14:10 pm »

Και πολύ καλά έκανες ,το κατάλαβα πως η κίνηση σου είχε το σκοπό του μοιράσματος και συμφωνώ πως νιώθοντας "μαζί" είναι μια ανακούφιση για πολλούς απο εμάς..

Συννεφούλα ...join the club!!!  :D

Όπως λέει κ το μότο σου " ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει "!
Κάτι ξέρει ο ποιητής! ;)
H ομορφιά θα σώσει τον κόσμο, Φ.Ντοστογιέφσκι

"Καθένας μας κρύβει μέσα του μιαν αναπάντεχη άνοιξη" Α.Κ.

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Οκτωβρίου 28, 2010, 11:20:43 pm »
Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω και τι να απαντήσω σε αυτή την κατάθεση ψυχής.Χάσαμε όλοι κεκτημένα δικαιώματα και δεν αντέδρασε κανένας.Ακόμα και όσοι δουλεύουμε δεν ξέρω ακόμα για πόσο θα έχουμε αυτό το"προνόμιο".Κουράστηκα,απογοητεύτηκα,φώναξα.....και δεν αντέδρασε κανείς.Σήμερα που γιορτάζουμε το έπος του 40,νιώθουμε πιό εξαπατημένοι,πιό προδομένοι και πιο αγανακτισμένοι από ποτέ.
Πρέπει να βρούμε κουράγιο όμως,γιατί έτσι έχουμε μάθει να κάνουμε και ευτυχώς είχαμε φωτισμένους ανθρώπους που μας το έμαθαν.
"Αυτά τα πρόσωπα δε βολεύονται παρά μόνο στον ήλιο,αυτές οι καρδιές δε βολεύονται παρά μόνο στο δίκιο........"(Ρωμιοσύνη,Γ.Ρίτσος).
Ειλικρινά tem,δεν ξέρω πώς αλλιώς να σου απαντήσω....Όλοι είμαστε ένα βήμα πριν την παράνοια....
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Αποσυνδεδεμένος Tao of love

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Οκτωβρίου 28, 2010, 11:50:12 pm »
Αυτό ακριβώς είναι το νέο σχολείο που ευαγγελίζονται, καταθλιπτικό. Όλοι μας το αισθανόμαστε έτσι, και κυρίως οι μαθητές.

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Οκτωβρίου 29, 2010, 12:44:55 am »
ΤΕΜ (ίσως είναι ελάχιστα παρήγορο) αλλά δεν είσαι ο/η  μόνος /η που νιώθει θλίψη μακριά από το σχολείο...Μην επιτρέπεις σε κανένα φαύλο σύστημα να σου κλέβει τη χαρά και την αγάπη γι'αυτό που κάνεις (δεν μιλάω εκ του ασφαλούς ,καταλαβαίνω και σέβομαι το πως νιώθεις) ..

ακόμη μία ψήφος στο χρωματισμένο ;)

Αποσυνδεδεμένος genie

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Οκτωβρίου 29, 2010, 03:20:12 am »

Καλησπέρα,ειναι η πρώτη που γράφω στο φόρουμ,ακριβώς γιατί το μήνυμά σου δεν θα μπορουσε να περιγράψει καλύτερα αυτό που αισθάνομαι και γω απο την αρχή της σχολικής χρονιάς φέτος:ΠΕ05, 4 χρόνια ωρομίσθια και φέτος...εκτός σχολείου,όπως και πολλοί άλλοι!Συνεχίζω να αγαπώ τη δουλεια μου,αλλά έχω αρχίσει να συμφιλιώνομαι με την ιδέα οτι το επάγγελμά μου θα το εξασκώ στον ιδιωτικό τομέα,και όσο πάει!Είναι όμως παρήγορο που το  μοιράζομαι μαζί σας,συνάδελφοι,γιατι την ομαδικότητα και τη συναδελφικότητα δεν θα μπορέσει ΚΑΝΕΙΣ να μας τα πάρει ;)

Αποσυνδεδεμένος ouf

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Οκτωβρίου 29, 2010, 08:24:09 am »

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :-\ :-*

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182562
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)