*

Αποστολέας Θέμα: Αναπληρωτής - εύρεση ΜΚ  (Αναγνώστηκε 12196 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος physikos13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Αναπληρωτής - εύρεση ΜΚ
« Απάντηση #28 στις: Δεκεμβρίου 29, 2010, 08:20:32 pm »
καλά, οι υπάλληλοι της α/θμιας είναι για γερά μπουκέτα...εμεις στη διεύθυνση δευτεροβάθμιας τους παίρνουμε κάθε μέρα και βριζόμαστε.....αλλού γι αλλού οι προϋπηρεσίες, δεν αναφέρονται ώρες ανά μήνα - και όταν τους λέμε βρε παιδιά δε μπορούμε αλλιώς να βγάλουμε παράλληλη προϋπηρεσία μας παραπέμπουν στον πίνακα του συστήματος καταχώρησης προϋπηρεσίας!! ( που όμως πολλές φορές είναι λάθος συν του ότι δεν είναι έγκυρο έγγραφο...).
το πιο αστείο πάντως ήταν που υπολογίζανε τους εργαστηριακούς και επιστημονικούς συνεργάτες των ΤΕΙ με υποχρεωτικό ωράριο 24!!!! δηλαδή, ΕΛΕΟΣ....
κατά τα άλλα πάντως, την αναγωγή στην προϋπηρεσία και όλα τα σχετικά προγράμματα για να γίνει αυτό ΟΦΕΙΛΟΥΝ να τα έχουν από μόνες τους οι υπηρεσίες όχι να τα πηγαίνουν οι ενδιαφερόμενοι!!!! μα, τα αυτονόητα πια.....ήμαρτον!!!
παλι καλα που δε βγηκε καμια αεροσυνοδος απο αυτες που πηγαν προσφατα στη διευθυνση να σου προσφερει καραμελιτσες ;D ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:00:53 »

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Δεκεμβρίου 29, 2010, 09:12:05 pm »
πάντως, θα είχε πολύ πλάκα αν γινόταν αυτό...για σκέψου!

αγαπητοί εκπαιδευτικοί, καλωσήλθατε στην ημερήσια ταλαιπωρία της δι/νσης α/θμιας τάδε!!
σήμερα, προϊστάμενος τελεί ο κύριος τάδε....θα γελάσουμε μεταξύ 8-1.30  λόγω ασχετοσύνης των υπαλλήλων. θα εκνευριστούμε μεταξύ 9-2 αλλά μην ανησυχείτε, προσφέρουμε δωρεάν καφέ και κουλουράκι και για όσους το ζητήσουν θα έχουμε και μαξιλαράκι.
κάτω απο τις θέσεις σας υπάρχουν λεξοτανίλ ασφαλείας για παν ενδεχόμενο. Οι έξοδοι εκτάκτου ανάγκης βρίσκονται στα παράθυρα!!! Για ο,τιδήποτε θελήσετε, παρακαλώ πατήστε το κουδούνι και σε λίγο θα είμαστε μαζί σας να σας εξυπηρετήσουμε!!!

το μόνο καλό με τις αεροσυνοδούς είναι ότι α. ξέρουν να διαχειρίζονται κρίσεις β. συνήθως είναι θεογκομενες οπότε θα καλυτερέψει τουλάχιστον η εικόνα των μίζερων γραφειάδων και γ. υπάρχει ελπίδα επιτέλους να γίνουμε μέλη του γνωστού flying club....( αυτών ντε που βγάζουν τα μάτια τους εν πτήσει...)χαχαχαααα
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος spithas

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Δεκεμβρίου 29, 2010, 09:24:39 pm »
 ;D ;D πολύ καλό!!!

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Δεκεμβρίου 29, 2010, 10:16:04 pm »
και ελεγα και εγω τι περιμενει ο φιλος μου ο γιαννης και εμεινε στη δευτεροβαθμια στο γραφειο... ;D ;D ;D ;D
ελπιζω να του στειλανε τιποτε νεες και οχι τις σιτεμενες ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:00:53 »

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Δεκεμβρίου 29, 2010, 10:23:46 pm »
πάντως, κάλλιο οι αεροσυνοδοί παρά οι οδηγοί τρένων από τον ΟΣΕ...για σκέψου τον ΟΣΕτζή να περνάει μεταθέσεις!!!! ε ρε γλέντιαααααααααααααα
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος ΣΤΕΛΛITΣΑ

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Δεκεμβρίου 29, 2010, 10:46:00 pm »
γιατι οι υπαλληλοι της ολυμπιακης?? που πηγαν στο υπουργειο παιδειας?? και στα γραφεια αβαθμιασ και ββαθμιας?? θα τους ζητας προυπηρεσια και αλλα εγγραφα και αντε γεια !!!! ολοι θελουν υπουργεια για να καθονται τα σ-κ...γιατι στην ολυμπιακη ειχαν υπερωριες και σ-κ και γιορτεσ κλπ....και θελουν και να αμειβονται με τουσ ιδιουσ μισθουσ!!! και καποιοι εχουν τελειωσει μονο λυκειο!!! και εμεισ σπουδαζαμε, καναμε μεταπτυχιακα, αλλοι διδακτορικα, αλλοι σεμιναρια αλλοι και στο εξωτερικο αλλοι δουλευουν τοσα χρονια αναπληρωτεσ για να ζητιανευουμε τα δεδουλευμενα απο το εσπα!!! και οι υπαλληλοι τησ ο.α θελουν δουλεια διπλα στο σπιτι τους για να μην κουραζονται( ξερω περιπτωση απο κοντα).....και διοριστηκαν διχως τα τυπικα προσοντα...ενα τεε ειχαν τελειωσει..ουτε υπολογιστες ουτε αγγλικα!!! και τα ζητανε αποεμας στο ασεπ!!!!! ε ρε κοινωνικες αδικιες!!!!!

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Δεκεμβρίου 29, 2010, 11:57:30 pm »
και ελεγα και εγω τι περιμενει ο φιλος μου ο γιαννης και εμεινε στη δευτεροβαθμια στο γραφειο... ;D ;D ;D ;D

Δε ξέρω τι περιμένει ο φίλος σου ο Γιάννης, ο δικός μου ο φίλος πάντως μου είπε κάτι για ...ήντα (+++) που βλέπουν το ποντίκι και δε ξέρουν τι να το κάνουν.  ;D
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Δεκεμβρίου 30, 2010, 10:57:15 pm »

Δε ξέρω τι περιμένει ο φίλος σου ο Γιάννης, ο δικός μου ο φίλος πάντως μου είπε κάτι για ...ήντα (+++) που βλέπουν το ποντίκι και δε ξέρουν τι να το κάνουν.  ;D
να ταισουν τη γατα ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος thrasius

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Ιανουαρίου 31, 2011, 11:02:46 pm »
Όταν κάποιος ξεκιναει ΜΚ 18 σε ένα χρονο πάει ΜΚ17 και ανα δυο ΜΚ16 κοκ. Στην περίπτωση που κάποιος ξεκινάει από ΜΚ17 σε ένα χρόνο πάει ΜΚ16 ή πρέπει να περιμενει 2 χρόνια;

Αποσυνδεδεμένος solar

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Ιανουαρίου 31, 2011, 11:38:26 pm »
είμαι αναπληρωτής 1η χρονια αλλα με περσινή προυπηρεσία ωρομισθίας και έδωσα αυτά συν απο ιεκ.
πιάνεται κ από οποιαδήποτε σύμβαση σε δημόσιο φορέα? κ αν ναι μπορώ να το προσκομίσω τώρα και να τα πάρω αναδρομικά άν αλλάξω ΜΚ?

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Φεβρουαρίου 01, 2011, 07:42:51 am »
Όταν κάποιος ξεκιναει ΜΚ 18 σε ένα χρονο πάει ΜΚ17 και ανα δυο ΜΚ16 κοκ. Στην περίπτωση που κάποιος ξεκινάει από ΜΚ17 σε ένα χρόνο πάει ΜΚ16 ή πρέπει να περιμενει 2 χρόνια;
καθε 2 χρονια θα αλλαζεις, αν και αυτο θα τεθει σε συζητηση για ολο το δημοσιο, προς το παρον ισχυει

Αποσυνδεδεμένος happiness

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 19 - Μηχ. Η/Υ & Πληρ. - ΠΠ
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Φεβρουαρίου 01, 2011, 08:44:23 am »
καθε 2 χρονια θα αλλαζεις, αν και αυτο θα τεθει σε συζητηση για ολο το δημοσιο, προς το παρον ισχυει
physikos13 δεν έχεις δίκιο. Όταν κάποιος ξεκινάει από ΜΚ 17 λόγω 5ετούς πτυχίου (και όχι λόγω μισθολογικά αναγνωρισμένης προϋπηρεσίας) παίρνει το ΜΚ 16 στον ένα χρόνο και μετά αλλάζει ανά δύο χρόνια.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Φεβρουαρίου 01, 2011, 10:37:27 pm »
οντως δεν το ηξερα, παντως αυτο για τη διαρκεια μεταβασης στο επομενο σταδιο,παει να αλλαξει, και αυτο το ξερω καλα δυστυχως, παει και αυτο για...επιμηκυνση

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182623
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)