0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλά, οι υπάλληλοι της α/θμιας είναι για γερά μπουκέτα...εμεις στη διεύθυνση δευτεροβάθμιας τους παίρνουμε κάθε μέρα και βριζόμαστε.....αλλού γι αλλού οι προϋπηρεσίες, δεν αναφέρονται ώρες ανά μήνα - και όταν τους λέμε βρε παιδιά δε μπορούμε αλλιώς να βγάλουμε παράλληλη προϋπηρεσία μας παραπέμπουν στον πίνακα του συστήματος καταχώρησης προϋπηρεσίας!! ( που όμως πολλές φορές είναι λάθος συν του ότι δεν είναι έγκυρο έγγραφο...). το πιο αστείο πάντως ήταν που υπολογίζανε τους εργαστηριακούς και επιστημονικούς συνεργάτες των ΤΕΙ με υποχρεωτικό ωράριο 24!!!! δηλαδή, ΕΛΕΟΣ....κατά τα άλλα πάντως, την αναγωγή στην προϋπηρεσία και όλα τα σχετικά προγράμματα για να γίνει αυτό ΟΦΕΙΛΟΥΝ να τα έχουν από μόνες τους οι υπηρεσίες όχι να τα πηγαίνουν οι ενδιαφερόμενοι!!!! μα, τα αυτονόητα πια.....ήμαρτον!!!
και ελεγα και εγω τι περιμενει ο φιλος μου ο γιαννης και εμεινε στη δευτεροβαθμια στο γραφειο... ελπιζω να του στειλανε τιποτε νεες και οχι τις σιτεμενες
Παράθεση από: physikos13 στις Δεκεμβρίου 29, 2010, 10:16:04 pmκαι ελεγα και εγω τι περιμενει ο φιλος μου ο γιαννης και εμεινε στη δευτεροβαθμια στο γραφειο... ελπιζω να του στειλανε τιποτε νεες και οχι τις σιτεμενες Δε ξέρω τι περιμένει ο φίλος σου ο Γιάννης, ο δικός μου ο φίλος πάντως μου είπε κάτι για ...ήντα (+++) που βλέπουν το ποντίκι και δε ξέρουν τι να το κάνουν.
Όταν κάποιος ξεκιναει ΜΚ 18 σε ένα χρονο πάει ΜΚ17 και ανα δυο ΜΚ16 κοκ. Στην περίπτωση που κάποιος ξεκινάει από ΜΚ17 σε ένα χρόνο πάει ΜΚ16 ή πρέπει να περιμενει 2 χρόνια;
Παράθεση από: thrasius στις Ιανουαρίου 31, 2011, 11:02:46 pmΌταν κάποιος ξεκιναει ΜΚ 18 σε ένα χρονο πάει ΜΚ17 και ανα δυο ΜΚ16 κοκ. Στην περίπτωση που κάποιος ξεκινάει από ΜΚ17 σε ένα χρόνο πάει ΜΚ16 ή πρέπει να περιμενει 2 χρόνια;καθε 2 χρονια θα αλλαζεις, αν και αυτο θα τεθει σε συζητηση για ολο το δημοσιο, προς το παρον ισχυει