0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: hart27 στις Νοεμβρίου 10, 2010, 10:47:00 pmΠρέπει να αντιδράσουμε και για τα δύο..και γενικά να ξυπνήσουμε σαν κλάδος...Όχι δεν πρέπει να αντιδράσουμε και για τα 2. Τι να το κάνουμε αν κερδίσουμε να μη καταργηθεί η πληροφορική και να διορίζονται των ψηφιακών συστημάτων? Αφού στην παρούσα φάση και διορισμοί να γίνουν αυτοί προηγούνται. Πρώτα πρέπει να λυθεί το θέμα της τροπολογίας και μετά θα διεκδικήσουμε διορισμούς. Το δικαστήριο είναι αναγκαστικό ώστε να ακυρωθούν οι διορισμοί που έγιναν για κάποιους ευνοημένους της τροπολογίας και να αφαιρεθεί η προϋπηρεσία από άλλους που βάση τροπολογίας βρέθηκαν ψηλά στους πίνακες.Τώρα το τι αγώνα θα κάνουμε παράλληλα είναι άλλο θέμα. Πρέπει επιτέλους κάποια στιγμή να πετάξουμε γιαούρτια στον Λυκουνρέτζο.
Πρέπει να αντιδράσουμε και για τα δύο..και γενικά να ξυπνήσουμε σαν κλάδος...
μα αν υπάρξει δικαίωση, δεν θα σημαίνει ότι ο νόμος ήταν αντισυνταγματικός κατά την εφαρμογή του;τότε δεν ανακαλούνται οι διορισμοί αναδρομικά;
μα αν υπάρξει δικαίωση, δεν θα σημαίνει ότι ο νόμος ήταν αντισυνταγματικός κατά την εφαρμογή του;τότε δεν ανακαλούνται οι διορισμοί αναδρομικά; ακόμα κι αν "δεν" βάσει τωρινού νόμου, με την τωρινή κατάσταση περνάνε και μια τροπολογία και λύνεται το θέμα.περιμένετε να διοριστούν τόσο εύκολα άλλοι τόσοι;
Παράθεση από: le στις Νοεμβρίου 15, 2010, 09:44:19 pmμα αν υπάρξει δικαίωση, δεν θα σημαίνει ότι ο νόμος ήταν αντισυνταγματικός κατά την εφαρμογή του;τότε δεν ανακαλούνται οι διορισμοί αναδρομικά; Ναι φυσικά. Αφού καποι έχασαν το διορισμό.Αν κριθεί αντισυνταγματικός, θα διοριστούν αυτοί και θα γίνει ανάκληση των διορισμών. Έχει γίνει στο παρελθόν με 2 άτομα που έγινε ανάκληση διορισμού (αναγνωρίστηκε ένα μεταπτυχιακό με Παιδ. επάρκεια) και σε μία άλλη περίπτωση αφαίρεση προϋπηρεσίας (αποκτήθηκε παράνομα).Όσο πλησιάζει το δικαστήριο καλό είναι να οργανωθούμε για δυναμικές κινητοποιήσεις.
Ναι οφείλω να το ομολογήσω...Κάποιοι γνώριζαν για το θέμα..εγώ κοιμόμουν...είχα ακούσει ότι αναγνωρίστηκε ένα τμήμα Πληροφορικής ως καθηγητική σχολή αλλά δεν ήξερα τι ζημιά προκαλούσε..(πχ προτεραιότητα διορισμού στον ΑΣΕΠ)...Εγώ έγραψα το μήνυμα για όσους σαν και μένα "κοιμόντουσαν"...Και επειδή τώρα ξύπνησα λέω να κάνω κάτι για αυτό...Και όποιος άλλος θέλει φυσικά...Αφού δεν έγινε τίποτε με τις περσινές κινήσεις (το 2009) νομίζω ότι το θέμα δεν πρέπει να μείνει ακούνητο..Πάντως και άλλοι σκέφτονται να επανακινήσουν το θέμα (πχ οι σύλλογοι φοιτητών από Τμήμα Πληροφορικής στην Αθήνα http://alumniclub.di.uoa.gr/?p=547)..Παρόλο που και εκείνοι είχαν κινηθεί και πέρσι...Όσοι πιστοί προσέλθετε!
Παράθεση από: hart27 στις Νοεμβρίου 11, 2010, 11:46:49 pmΝαι οφείλω να το ομολογήσω...Κάποιοι γνώριζαν για το θέμα..εγώ κοιμόμουν...είχα ακούσει ότι αναγνωρίστηκε ένα τμήμα Πληροφορικής ως καθηγητική σχολή αλλά δεν ήξερα τι ζημιά προκαλούσε..(πχ προτεραιότητα διορισμού στον ΑΣΕΠ)...Εγώ έγραψα το μήνυμα για όσους σαν και μένα "κοιμόντουσαν"...Και επειδή τώρα ξύπνησα λέω να κάνω κάτι για αυτό...Και όποιος άλλος θέλει φυσικά...Αφού δεν έγινε τίποτε με τις περσινές κινήσεις (το 2009) νομίζω ότι το θέμα δεν πρέπει να μείνει ακούνητο..Πάντως και άλλοι σκέφτονται να επανακινήσουν το θέμα (πχ οι σύλλογοι φοιτητών από Τμήμα Πληροφορικής στην Αθήνα http://alumniclub.di.uoa.gr/?p=547)..Παρόλο που και εκείνοι είχαν κινηθεί και πέρσι...Όσοι πιστοί προσέλθετε!Το τμήμα του Πα.Πει ΔΤΨΣ ΥΠΑΡΧΕΙ από το 1999 ! Όποιος ήθελε να γίνει ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ εκεί έπρεπε να μπεί και να αποφοιτήσει ! Τώρα , άν κάποιοι επέλεξαν άλλη σχολή , σνομπάροντας την ΔΤΨΣ γιατί η άλλη σχολή έχει όνομα , και στην πορεία επέλεξαν ότι θέλουν γίνουν καθηγητές πληροφορικής , έκαναν λάθος ! Η παιδαγωγική επάρκεια είναι εκεί που ΠΡΕΠΕΙ να είναιΑπλά όσοι μπήκαν στη σχολή τους μετά το 99 έκαναν ΛΑΘΟΣ επιλογή άν ήθελαν να γίνουν Καθηγητές Πληροφορικής ! Δεν μπορείτε να είσαστε στο Πολυτεχνείο ,και μετά όταν φάτε το αγγούρι της αγοράς να τα παρατάτε , και ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ γιατί ΚΑΝΑΤΕ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ! Το τμήμα ήταν εκεί , από το 99 για να "βγάλει" καθηγητές Πληροφορικής-Τεχνολογίας ( εξού και το πρώτο όνομα της σχολή -Τεχνολογικής Εκπαίδευσης ) .Απλά αναγνωρίστε το !
Παράθεση από: Dimpas στις Νοεμβρίου 16, 2010, 05:27:48 pmΠαράθεση από: hart27 στις Νοεμβρίου 11, 2010, 11:46:49 pmΝαι οφείλω να το ομολογήσω...Κάποιοι γνώριζαν για το θέμα..εγώ κοιμόμουν...είχα ακούσει ότι αναγνωρίστηκε ένα τμήμα Πληροφορικής ως καθηγητική σχολή αλλά δεν ήξερα τι ζημιά προκαλούσε..(πχ προτεραιότητα διορισμού στον ΑΣΕΠ)...Εγώ έγραψα το μήνυμα για όσους σαν και μένα "κοιμόντουσαν"...Και επειδή τώρα ξύπνησα λέω να κάνω κάτι για αυτό...Και όποιος άλλος θέλει φυσικά...Αφού δεν έγινε τίποτε με τις περσινές κινήσεις (το 2009) νομίζω ότι το θέμα δεν πρέπει να μείνει ακούνητο..Πάντως και άλλοι σκέφτονται να επανακινήσουν το θέμα (πχ οι σύλλογοι φοιτητών από Τμήμα Πληροφορικής στην Αθήνα http://alumniclub.di.uoa.gr/?p=547)..Παρόλο που και εκείνοι είχαν κινηθεί και πέρσι...Όσοι πιστοί προσέλθετε!Το τμήμα του Πα.Πει ΔΤΨΣ ΥΠΑΡΧΕΙ από το 1999 ! Όποιος ήθελε να γίνει ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ εκεί έπρεπε να μπεί και να αποφοιτήσει ! Τώρα , άν κάποιοι επέλεξαν άλλη σχολή , σνομπάροντας την ΔΤΨΣ γιατί η άλλη σχολή έχει όνομα , και στην πορεία επέλεξαν ότι θέλουν γίνουν καθηγητές πληροφορικής , έκαναν λάθος ! Η παιδαγωγική επάρκεια είναι εκεί που ΠΡΕΠΕΙ να είναιΑπλά όσοι μπήκαν στη σχολή τους μετά το 99 έκαναν ΛΑΘΟΣ επιλογή άν ήθελαν να γίνουν Καθηγητές Πληροφορικής ! Δεν μπορείτε να είσαστε στο Πολυτεχνείο ,και μετά όταν φάτε το αγγούρι της αγοράς να τα παρατάτε , και ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ γιατί ΚΑΝΑΤΕ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ! Το τμήμα ήταν εκεί , από το 99 για να "βγάλει" καθηγητές Πληροφορικής-Τεχνολογίας ( εξού και το πρώτο όνομα της σχολή -Τεχνολογικής Εκπαίδευσης ) .Απλά αναγνωρίστε το ! Καλώς τον! Καιρό είχες να φανείς να μας διαφημίσεις τις τέλειες σπουδές σου! (εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν)Εννοείται ότι δεν έχω καμία πρόθεση να ξαναμπώ σε αυτή την ηλίθια συζήτηση ... ένα μόνο έχω να πω : εσείς που είστε και οι μόνοι κατάλληλοι για καθηγητές πληροφορικής, μπορείτε μόνοι σας να διεκδικήσετε να μην καταργηθεί το μάθημα από το λύκειο και να δημιουργηθούν οργανικές στα δημοτικά. Σιγά μην καθίσουμε εμείς οι υπόλοιποι να αγωνιστούμε για να διοριστείτε εσείς!
Νομίζω και εγώ πως πραγματικά δεν έχει νόημα να γίνει μια νέα αντιπαράθεση. Τις απόψεις μας τις έχουμε όλοι πει κατά καιρούς και είναι γνωστές. Και ο καθένας μάχεται και διεκδικεί οτι θεωρεί πως είναι σωστό.