0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πήρα τηλέφωνο στο κυσδε και μου είπαν ότι τα ονόματα έχουν πάει από χθες στην υπουργό και λογικά σήμερα θα υπογραφούν.Απαράδεκτη κατάσταση. Να μην ξέρει κάποιος αν αύριο θα παρουσιαστεί σε σχολείο της πόλης του ή σε κάποιο νησί. Θεωρούν λογικό να τα βγάλουν στις 31 Αυγούστου, λες και οι ενδιαφερόμενοι θα διακτινιστούν από το ένα μέρος στο άλλο
Διορίζομαι Ν. Εύβοια. Ζητάει η σύζυγος απόσπαση απο Θεσ/νίκη στην Εύβοια για να μην χωριστεί η οικογένεια (2 μικρά παιδιά δημοτικού) και το κωλοκράτος λέει όχι. Γιατί ρε γαμημ.... κράτος λές όχι ενώ έχεις πάρει αναπληρωτές και έχεις και άλλα κενά; Ο άλλος σου ζητάει να δουλεύει και να μην τον αναγκάσεις να είναι η οικογένεια χωριστά. Γιατί λές όχι; Τώρα που θα πάρει η αύζυγος 13 μήνες αναρρωτική (γιατι κωλοκράτος την οικογένεια τον κώλο σου να χτυπάς κάτω δεν θα την χωρίσεις) και θα την πληρώνεις για να κάθεται θα είναι καλύτερα; Αι σιχτίρ παλιόζωα. (Συγνώμμη συνάδελφοι για το ξέσπασμα αλλά σκοτώνω άνθρωπο απο τα νεύρα μου).
Αντε φέτος θα την παλέψετε με αναρρωτική, του χρόνου τί θα κάνετε; Αν χωριζαν τοσο εύκολα τα ζευγάρια εκπαιδευτικών, οι περισσοτεροι εδω μεσα θα ήμασταν χωρισμένοι. Ψυχραιμία θέλει και θα βρείτε τις ισορροπίες σας, οπως όλοι οσοι περάσαμε αυτό το ζόρι για κάποια χρόνια
Εξοργίζομαι γιατί κενά υπάρχουν. Τι κερδίζει δηλαδή με το να μη δώσει την απόσπαση; Του χρόνου θα πάρει την απόσπαση εύκολα κάνοντας κανονικά αίτηση όταν είναι ο καιρός των αποσπάσεων. Οσον αφορά το ζόρι το περνάμε τα τελευταία 10 χρόνια που είμαι αναπληρωτής. Φτάνει πια με το κωλοκράτος. Έλεος. Παραφράζοντας το #Μητσοτάκηγαμι.......:#Κεραμέωςγαμι.....
Αντε και φέτος θα την παλέψετε με αναρρωτική, του χρόνου τί θα κάνετε; Αν χώριζαν τόσο εύκολα τα ζευγάρια εκπαιδευτικών, οι περισσότεροι εδώ μέσα θα ήμασταν χωρισμένοι. Ψυχραιμία θέλει και θα βρείτε τις ισορροπίες σας, όπως όλοι όσοι περάσαμε αυτό το ζόρι για κάποια χρόνια
Κιν εγω θύμα αυτού του «λάστιχου» ήμουν αλλα 10 χρονια μετα είμαι με τον ίδιο σύζυγο.Για μένα το δύσκολο δεν ειναι τοσο για τους ενηλικες όσο για τα παιδιά.
Ναι αλλα τα κενα υπάρχουν. Φανηκε οτι πηραν αναπληρωτες μετα.Οταν έτρεξε το σύστημα των αποσπάσεων δεν εβαλαν την Ν.Ευβοια και ξαφνικα εμφανιστηκε ως κενο μετα; Αυτο ειναι απατη.
Τωρα μεταξύ μας όσοι εχουμε χρονια στο εκπαιδευτικό κουρμπέτι για να το πουμε ετσι , ξέρουμε οτι αυτο γίνεται και δεν ειναι τωρινό φαινόμενο.Δεν λεω οτι ειναιι σωστό αλλα όλοι ξέρουμε οτι συμβαινει.