0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όμως, η διδακτική προϋπηρεσία σου, βάσει της οποίας πέφτει το διδακτικό σου ωράριο, θα υπολείπεται όσο διάστημα ήσουν αποσπασμένη.
Αυτό είναι γνωστό.
μα αυτό σε ρωτάω . από πού είναι γνωστό; οι αποσπασμένοι σε γραφεία δεν πέφτουν ωράριο μετά κανονικά; περιμένω να γραψει κανείς που ήταν αποσπασμένος... είμαι περίεργος...
Καλησπέρα αν αποσπαστούμε πχ σε άλλο φορέα και κάνουμε πχ διοικητικό έργο η προϋπηρεσία μας σαν τί είναι ; Στον κλάδο π διοριστήκαμε ή κάτι άλλο ;;
Η δημόσια προϋπηρεσία σου (στον κλάδο σου) θα περιλαμβάνει την περίοδο απόσπασης για διοικητικό έργο και θα μετράει για ΜΚ.Όμως, η διδακτική προϋπηρεσία σου, βάσει της οποίας πέφτει το διδακτικό σου ωράριο, θα υπολείπεται όσο διάστημα ήσουν αποσπασμένη.
το διδακτικό ωράριο πέφτει κανονικά με την εκπαιδευτική υπηρεσία.
Εχει δικιο ο Lasid λογικά γιατί αλλιως θα συνεβαινε και με την προυπηρεσια σε δημοσιο γενικα που ενω μετραει για μκ δεν μετραει για ωραριο (αυτο το ξερω γιατι ειμαι παθων και μαλιστα με μεγαλη διαφορα). Για μειωση ωραριου μετρα μονο η διδακτική.
Δεν έχει δίκιο ο Lasid. Η προϋπηρεσία στο δημόσιο γενικά δεν έχει σχέση. Όταν αποσπάσαι σε γραφείο δεν παύεις να είσαι εκπαιδευτικός, και γίνεσαι διοικητικός υπάλληλος. Είσαι αποσπασμένος εκπαιδευτικός.Το γνωρίζω και από προσωπική εμπειρία. Έχω υπάρξει και αποσπασμένη σε φορέα. Εννοείται ότι η προϋπηρεσία μου μέτρησε κανονικά και για ΜΚ και για μείωση ωραρίου.
Φυσικά έχεις δίκιο.
εδω μέσα ποτέ ! αχαχαχαχ (είσαι πολύ έντιμος άνθρωπος πάντως).
Σιγουρα θα ξερεις καλυτερα. Ωστόσο με βαση αυτο πρεπει να ξαναξυσω πληγες στην δικια μου δδε γιατι καπου μου τα εχει κανει μπαχαλο....