0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
βγηκε και φετος. τι καταλαβαινετε?
Προκειται για την περιλαλητη και οικτρα καθυστερημενη
Παράθεση από: Damien στις Σεπτεμβρίου 01, 2009, 07:46:56 pmΠροκειται για την περιλαλητη και οικτρα καθυστερημενη
Είμαι στη Κ.Υ του ΥΠΕΠΘ αποσπασμένος και ρώτησα στο αρμόδιο τμήμα, και μου είπαν ότι έχει αποσταλλεί στις Δ/νσεις εγκύκλιοςί για νεοδιόριστους. Αιτήσεις 7 - 11 Σεπτεμβρίου. Αλλά δεν ήξεραν τι γίνεται με τα αποτελέσματα λόγω εκλογών. Μάλλον αυτά θα πάνε για μετά τις 4/10. Όσα νεούδια ενδιαφέρεστε προσέξτε τις παραπάνω προθεσμίες και απευθυνθείτε στις διευθύνσεις ή τα Γραφεία που ανήκετε.
Παράθεση από: knaison στις Σεπτεμβρίου 03, 2009, 09:49:29 pmΕίμαι στη Κ.Υ του ΥΠΕΠΘ αποσπασμένος και ρώτησα στο αρμόδιο τμήμα, και μου είπαν ότι έχει αποσταλλεί στις Δ/νσεις εγκύκλιοςί για νεοδιόριστους. Αιτήσεις 7 - 11 Σεπτεμβρίου. Αλλά δεν ήξεραν τι γίνεται με τα αποτελέσματα λόγω εκλογών. Μάλλον αυτά θα πάνε για μετά τις 4/10. Όσα νεούδια ενδιαφέρεστε προσέξτε τις παραπάνω προθεσμίες και απευθυνθείτε στις διευθύνσεις ή τα Γραφεία που ανήκετε. εγώ που είμαι νεοδιόριστη νηπιαγωγός στο Ηράκλειο και παντρεμένη με ένστολο έκανα αίτηση απόσπασης την ημέρα της ορκωμοσίας μου (19 Αυγούστου) και μου είπαν ότι ήδη την έχουν στείλει στην Αθήνα για να περάσει κάποια στιγμή από το Κύσπε.Για τη συγκεκριμένη εγκύκλιο δεν είχα ιδέα!Πρέπει να ξανακάνω αίτηση και αν τελικά εγκριθεί η απόσπαση μου πότε θα φύγω προς τα μέρη μου???Αν γνωρίζει κάποιος έστω και το παραμικρό ας μου πει γιατί με αυτές τις εκλογές έχω απελπιστεί!Τόση ατυχία πια...μόλις έκανα αίτηση απόσπασης ανακοινώθηκαν εκλογές?Αν είναι δυνατόν!