0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για να καταλαβω τιθεται θεμα μεσου? Αν ειναι δυνατον ρε παιδια, τοτε γιατι μας ζητησαν δικαιολογητικα αναπηριας ή συνυπηρετησης?
Παράθεση από: foutsouri στις Οκτωβρίου 05, 2010, 04:19:51 pmΓια να καταλαβω τιθεται θεμα μεσου? Αν ειναι δυνατον ρε παιδια, τοτε γιατι μας ζητησαν δικαιολογητικα αναπηριας ή συνυπηρετησης?Θέλω να πιστεύω πως όταν πρόκειται για αναπηρία, ειδικές κατηγορίες ή συνυπηρέτηση δεν τίθεται θέμα μέσου, απλά τα δικαιολογητικά επιβεβαιώνουν ότι όντως ανήκεις στην αντίστοιχη κατηγορία.
βγηκαν της πρωτοβαθμιας οι αποσπασεις. της δευτεροβαθμιας ποτε; πότε θα συνεδριασει το κυσδε; ξερει κανεις;
Έχουμε κάποια πληροφορία για το αν θα ξανασυνεδριάσει στο εγγύς μέλλον το ΚΥΣΠΕ ώστε να εξετάσει συνυπηρετήσεις κλπ;
Παράθεση από: astatos στις Οκτωβρίου 06, 2010, 10:39:10 amβγηκαν της πρωτοβαθμιας οι αποσπασεις. της δευτεροβαθμιας ποτε; πότε θα συνεδριασει το κυσδε; ξερει κανεις;.Μου είπαν την Τρίτη.Στην πρωτοβάθμια πήρε κανείς απόσπαση για συνυπηρέτηση με ένστολο;
Παράθεση από: za.vicky στις Οκτωβρίου 06, 2010, 02:20:02 pmΠαράθεση από: astatos στις Οκτωβρίου 06, 2010, 10:39:10 amβγηκαν της πρωτοβαθμιας οι αποσπασεις. της δευτεροβαθμιας ποτε; πότε θα συνεδριασει το κυσδε; ξερει κανεις;.Μου είπαν την Τρίτη.Στην πρωτοβάθμια πήρε κανείς απόσπαση για συνυπηρέτηση με ένστολο;Εννοείς για χτες?
Παράθεση από: za.vicky στις Οκτωβρίου 05, 2010, 05:00:04 pmΠαράθεση από: foutsouri στις Οκτωβρίου 05, 2010, 04:19:51 pmΓια να καταλαβω τιθεται θεμα μεσου? Αν ειναι δυνατον ρε παιδια, τοτε γιατι μας ζητησαν δικαιολογητικα αναπηριας ή συνυπηρετησης?Θέλω να πιστεύω πως όταν πρόκειται για αναπηρία, ειδικές κατηγορίες ή συνυπηρέτηση δεν τίθεται θέμα μέσου, απλά τα δικαιολογητικά επιβεβαιώνουν ότι όντως ανήκεις στην αντίστοιχη κατηγορία.Δεν ειναι τοσο δυσκολο να κατατεθουν δικαιολογητικα και ιατρικες γνωματευσεις που δεν αντιστοιχουν στην πραγματικοτητα... Υπαρχουν εκπαιδευτικοι που με τις καταλληλες προσβασεις εξασφαλισαν τα απαραιτητα πιστοποιητικα και αξιοποιωντας τα αριφνητα παραθυρα της διατρητης ελληνικης νομοθεσιας και της απιθανης γραφειοκρατιας του ελληνικου δημοσιου διοριστηκαν με τις ειδικες κατηγοριες...