*

Αποστολέας Θέμα: Αποσπάσεις νεοδιόριστων  (Αναγνώστηκε 254652 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος eve85

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Αποσπάσεις νεοδιόριστων
« Απάντηση #756 στις: Οκτωβρίου 11, 2010, 03:40:06 pm »
Μην αγχώνεστε για τα τακτικά τηλεφωνήματα!Εγω παίρνω καθε μερα σε ολους!με αναγνωριζουν κατευθειαν! ;) Στο τελος θα γινουμε και φιλαρακια!Παιρνω σε ολα τα τηλ απο πολιτικο γραφειο υπουργου μεχρι τμημα αποσπασεων!Τους ζαλιζω το κεφαλι!Πίεση θελουν!Αλλά ενα χελιδονι δε φερνει την ανοιξη!Επιτέψτε μου την εκφραση "ντου απο παντου"!ολοι μαζι!Πϊεση παιδια!!!! Μεσα στη βδομαδα αναμενεται η γνωμοδοτηση και για τους υπολοιπους. τουλαχιστον θα ξερουμε τι γινεται και θα οργανωσουμε αναλογα τη ζωη μας!!!!φτανει!δεν παει αλλο!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:32:40 »

Αποσυνδεδεμένος za.vicky

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #757 στις: Οκτωβρίου 11, 2010, 03:50:57 pm »
Μην αγχώνεστε για τα τακτικά τηλεφωνήματα!Εγω παίρνω καθε μερα σε ολους!με αναγνωριζουν κατευθειαν! ;) Στο τελος θα γινουμε και φιλαρακια!Παιρνω σε ολα τα τηλ απο πολιτικο γραφειο υπουργου μεχρι τμημα αποσπασεων!Τους ζαλιζω το κεφαλι!Πίεση θελουν!Αλλά ενα χελιδονι δε φερνει την ανοιξη!Επιτέψτε μου την εκφραση "ντου απο παντου"!ολοι μαζι!Πϊεση παιδια!!!! Μεσα στη βδομαδα αναμενεται η γνωμοδοτηση και για τους υπολοιπους. τουλαχιστον θα ξερουμε τι γινεται και θα οργανωσουμε αναλογα τη ζωη μας!!!!φτανει!δεν παει αλλο!!!
Συμφωνώ απολύτως.Λίγες μέρες ακόμη αν καθυστερήσει η γνωμοδότηση θα αρχίσουμε να αποκαλούμε τους υπαλλήλους του υπουργείου με τα μικρά τους ονόματα.Δουλειά τους και δουλειά μας.Τηλεφωνείτε παντού μέχρι να πάρουμε μια οριστική απάντηση.

Αποσυνδεδεμένος foutsouri

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #758 στις: Οκτωβρίου 11, 2010, 04:03:02 pm »
εμαθα τελικα οτι θα γινει αυριο το ΚΥΣΔΕ για τους νεοδιοριστους...μου το επιβεβαιωσαν απο το υπουργειο
Θα εξετάσουν μόνο τις ειδικές κατηγορίες.
Ποιος σου το ειπε αυτο? Μιλησα το πρωι με τον Καραβασιλη ο οποιος με διαβεβαιωσε οτι εχουν σταλθει ολες οι αιτησεις των νεοδιοριστων στο ΚΥΣΔΕ για την αυριανη συνεδριαση. Επειδη του ανεφερα οτι στη α/θμια εξεταστηκαν μονο θεματα υγειας και οχι συνυπηρετησεις  μου ειπε οτι το ΚΥΣΔΕ δεν ενημερωσε για το αν θα εξεταστει το μεν ή το δε ή ολα μαζι. Γι΄αυτο σε ρωταω ποιος σου το ειπε.

Αποσυνδεδεμένος astatos

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #759 στις: Οκτωβρίου 11, 2010, 05:51:22 pm »
wraia,
ayrio loipon tha syzhthsoyn gia tis eidikes kathgories. exw kapoies apories  1) poies eidikes kathgories tha  paroyn omws? 2) an thn paroyn pote tha fygoyn? p.x. amesws  h opote brethei antikatastaths? 3) ti wra tha gnwrizoyme ,ayrio, an phrame? parepimptontvs h annoyla einai sthn amerikh......opoios xerei as apnthsh please

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:32:40 »

Αποσυνδεδεμένος za.vicky

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #760 στις: Οκτωβρίου 11, 2010, 06:13:53 pm »
εμαθα τελικα οτι θα γινει αυριο το ΚΥΣΔΕ για τους νεοδιοριστους...μου το επιβεβαιωσαν απο το υπουργειο
Ποιος σου το ειπε αυτο? Μιλησα το πρωι με τον Καραβασιλη ο οποιος με διαβεβαιωσε οτι εχουν σταλθει ολες οι αιτησεις των νεοδιοριστων στο ΚΥΣΔΕ για την αυριανη συνεδριαση. Επειδη του ανεφερα οτι στη α/θμια εξεταστηκαν μονο θεματα υγειας και οχι συνυπηρετησεις  μου ειπε οτι το ΚΥΣΔΕ δεν ενημερωσε για το αν θα εξεταστει το μεν ή το δε ή ολα μαζι. Γι΄αυτο σε ρωταω ποιος σου το ειπε.
Τηλεφώνησα στο νομικό τμήμα του υπουργείου και έτσι μου είπε η υπάλληλος που απάντησε.Μακάρι να μην ήταν σωστά ενημερωμένη και να έκανε λάθος.

Αποσυνδεδεμένος foutsouri

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #761 στις: Οκτωβρίου 11, 2010, 07:08:00 pm »
Τηλεφώνησα στο νομικό τμήμα του υπουργείου και έτσι μου είπε η υπάλληλος που απάντησε.Μακάρι να μην ήταν σωστά ενημερωμένη και να έκανε λάθος.
Σκεψου λοιπον ποσο πολυ επικοινωνει το ενα τμημα με το αλλο!!! Μακαρι να εξεταστουν ολες οι αιτησεις

Αποσυνδεδεμένος athapris

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #762 στις: Οκτωβρίου 11, 2010, 07:15:03 pm »
Από επικοινωνία που είχα με υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου εξάγω το συμπέρασμα πως το ΚΥΣΠΕ δεν θα ξανασυνεδριάσει, το προσεχές τουλάχιστον διάσημα, για θέματα αποσπάσεων (γενικώς και ειδικώς)...

Αποσυνδεδεμένος popai

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #763 στις: Οκτωβρίου 12, 2010, 08:47:14 am »
Καλημέρα. Εχουμε κανένα νέο?
Το μόνο που έχω είναι από ερώτηση στον Καψαλάκη για διορισμούς :
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ  Καλησπέρα. Τα νέα που μάζεψα πριν λίγο λένε: Αύριο οι διορισμοί των συναδέλφων Αγγλικών. Οι διορισμοί Γυμναστών, Δασκάλων και Νηπιαγωγών αγνοούνται. Η αυτού εξοχότατη κ.κ. Υπουργός της Παιδείας φεύγει για την Αμερική και θα επιστρέψει σε 15 ημέρες. Άγνωστο αν στο διάστημα αυτό γίνουν άλλοι διορισμοί!
Το ίδιο λέτε να ισχύει και για αποσπάσεις?

Αποσυνδεδεμένος popai

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #764 στις: Οκτωβρίου 12, 2010, 09:48:58 am »
Ξαναπήρα τηλ. στη Γραμματεία του ΚΥΣΠΕ. Απ' ότι μου είπε δεν βλέπει μέχρι την Παρασκευή να γίνεται Συμβούλιο. Εκτός αν γίνει τίποτα ξαφνικά. Πρέπει να πιέσουμε.
Παίρνω τηλ. στο Υπουργείο στις αποσπάσεις αλλά δεν απαντάνε.

Αποσυνδεδεμένος podiki

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #765 στις: Οκτωβρίου 12, 2010, 12:42:32 pm »
Παιδιά ήθελα να σας ρωτήσω , από την εμπειρία σας πρέπει να γίνουν πρώτα οι αποσπάσεις και μετά η πρόσληψη αναπληρωτών ? Γιατί περιμένουμε την επόμενη φάση αναπληρωτών και μας απαντάνε στο Υπουργείο ότι ίσως τα κενά καλυφθούν με αποσπάσεις μονίμων , αρα αν καθυστερούν οι αποσπάσεις να θεωρήσω δεδομένο την καθυστέρηση πρόσληψης μας? Ρωτάω γιατί σκέφτομαι να φύγω για μια βδομάδα από Αθήνα.

Αποσυνδεδεμένος sofaki86

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #766 στις: Οκτωβρίου 12, 2010, 01:07:45 pm »
κι εμένα αυτό μου είπε αιρετός.. να πιέσουμε!!!!!! στο υπουργείο μου είπε υπάλληλος ότι η γνωμοδότηση έχει δοθεί κ περιμένουν πότε θα πάει στο νομικό συμβούλιο.. απ'ό,τι κατάλαβα δε θα γίνει κ πολύ άμεσα αυτό.. ούτε κυσπε θα γίνει΄αυτή τη βδομάδα.. πιστεύω ότι δε θα δώσουν αποσπάσεις για συνυπηρέτηση.. :( μας δουλεύουν κανονικά.... παίζουν με τις ζωές μας. αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί δε μας το είπαν από την αρχή ότι δεν δικαούμαστε απόσπαση;;;;;;; η δικολογία που λένε είναι η 3ετία. δεν είδα, όμως,΄να μας δεσμεύει πουθενά ο νόμος για το πότε πρέπει να υπηρετήσουμε τη θέση μας κ να κάνουμε αυτά τα 3 χρόνια  >:(  >:(

Αποσυνδεδεμένος eve85

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #767 στις: Οκτωβρίου 12, 2010, 01:22:03 pm »
Η αλήθεια είναι πως ότι και να λενε για το νομο, ο νόμος μπάζει από παντου!Εχει πολλες ασάφειες, οπότε αφήνει ανοιχτά π[αράθυρα κι ας χτυπιούνται αυτοί και ας λενε τα δικα τους. Απο εγκυρη πηγη εμαθα οτι μαλλον δε θα ικανοποιησουν αιτησεις για συνηπηρετησεις, Ευχομαι να διαψευσθει. Εντος της εβδομαδας(ηταν για σημερα) αναμενεται να γνωμοδοτησει ο νσ για το αν θα δοθουν αποσπασεις σε ατομα που πασχουν απο σοβαρες ασθενεις που δεν εμπίπτουν στο π.δ.. Ευχομαι να τελειωσει η αναμανο-μαρτυριο για ολους αμεσα!!!!Δεν παλευεται αλλο η κατασταση!!!!!!Πιεστε!!!!!!!!!!!!Τηλεφωνα συνεχεια!!!!!!!!!Παντου!Στο υπουργειο, σε αιρετους, στο τμημα αποσπασεων, στη γραμματεια του κυσπε, στο πολιτικο της γραφειο...Σε ολους!!!!Ζαλίστε τους!!!!!

Αποσυνδεδεμένος sofaki86

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #768 στις: Οκτωβρίου 12, 2010, 01:27:19 pm »
η δικηγόρος που έβαλα, πάντως, είπε ότι δικαιούμαστε απόσπαση όλοι οι σύζυγοι στρατιωτικών! δε μπορεί ο ένας να το ερμηνεύει έτσι κι ο άλλος αλλιώς!

Αποσυνδεδεμένος ouf

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #769 στις: Οκτωβρίου 12, 2010, 01:33:21 pm »
Στη γραμματεία του ΚΥΣΔΕ δεν το σηκώνουν το τηλέφωνο....  ::) Ούτε στο γραφείο του Σακαλίδη  :P ΟΥΦ!!!!!!!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)