0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μην αγχώνεστε για τα τακτικά τηλεφωνήματα!Εγω παίρνω καθε μερα σε ολους!με αναγνωριζουν κατευθειαν! Στο τελος θα γινουμε και φιλαρακια!Παιρνω σε ολα τα τηλ απο πολιτικο γραφειο υπουργου μεχρι τμημα αποσπασεων!Τους ζαλιζω το κεφαλι!Πίεση θελουν!Αλλά ενα χελιδονι δε φερνει την ανοιξη!Επιτέψτε μου την εκφραση "ντου απο παντου"!ολοι μαζι!Πϊεση παιδια!!!! Μεσα στη βδομαδα αναμενεται η γνωμοδοτηση και για τους υπολοιπους. τουλαχιστον θα ξερουμε τι γινεται και θα οργανωσουμε αναλογα τη ζωη μας!!!!φτανει!δεν παει αλλο!!!
Παράθεση από: tse στις Οκτωβρίου 11, 2010, 02:32:24 pmεμαθα τελικα οτι θα γινει αυριο το ΚΥΣΔΕ για τους νεοδιοριστους...μου το επιβεβαιωσαν απο το υπουργειοΘα εξετάσουν μόνο τις ειδικές κατηγορίες.
εμαθα τελικα οτι θα γινει αυριο το ΚΥΣΔΕ για τους νεοδιοριστους...μου το επιβεβαιωσαν απο το υπουργειο
Παράθεση από: za.vicky στις Οκτωβρίου 11, 2010, 03:02:28 pmΠαράθεση από: tse στις Οκτωβρίου 11, 2010, 02:32:24 pmεμαθα τελικα οτι θα γινει αυριο το ΚΥΣΔΕ για τους νεοδιοριστους...μου το επιβεβαιωσαν απο το υπουργειοΘα εξετάσουν μόνο τις ειδικές κατηγορίες.Ποιος σου το ειπε αυτο? Μιλησα το πρωι με τον Καραβασιλη ο οποιος με διαβεβαιωσε οτι εχουν σταλθει ολες οι αιτησεις των νεοδιοριστων στο ΚΥΣΔΕ για την αυριανη συνεδριαση. Επειδη του ανεφερα οτι στη α/θμια εξεταστηκαν μονο θεματα υγειας και οχι συνυπηρετησεις μου ειπε οτι το ΚΥΣΔΕ δεν ενημερωσε για το αν θα εξεταστει το μεν ή το δε ή ολα μαζι. Γι΄αυτο σε ρωταω ποιος σου το ειπε.
Παράθεση από: foutsouri στις Οκτωβρίου 11, 2010, 04:03:02 pmΠαράθεση από: za.vicky στις Οκτωβρίου 11, 2010, 03:02:28 pmΠαράθεση από: tse στις Οκτωβρίου 11, 2010, 02:32:24 pmεμαθα τελικα οτι θα γινει αυριο το ΚΥΣΔΕ για τους νεοδιοριστους...μου το επιβεβαιωσαν απο το υπουργειοΘα εξετάσουν μόνο τις ειδικές κατηγορίες.Ποιος σου το ειπε αυτο? Μιλησα το πρωι με τον Καραβασιλη ο οποιος με διαβεβαιωσε οτι εχουν σταλθει ολες οι αιτησεις των νεοδιοριστων στο ΚΥΣΔΕ για την αυριανη συνεδριαση. Επειδη του ανεφερα οτι στη α/θμια εξεταστηκαν μονο θεματα υγειας και οχι συνυπηρετησεις μου ειπε οτι το ΚΥΣΔΕ δεν ενημερωσε για το αν θα εξεταστει το μεν ή το δε ή ολα μαζι. Γι΄αυτο σε ρωταω ποιος σου το ειπε.Τηλεφώνησα στο νομικό τμήμα του υπουργείου και έτσι μου είπε η υπάλληλος που απάντησε.Μακάρι να μην ήταν σωστά ενημερωμένη και να έκανε λάθος.