0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Game over?
έχει ξεκινήσει ήδη διαδικασία με δικηγόρο. θα σας ενημερώσω την επόμενη βδομάδα για τα περαιτέρω. οι κύριοι είναι παράνομοι, γι'αυτό καθυστερούν. άλλη φορά να είναι πιο προσεκτικοί στη διατύπωση των νόμων.
καλησπέρα, κάνουμε κατ'αρχήν ερώτηση με τον δικηγόρο γιατί δεν εφαρμόζεται ο νόμος 2946/2001 περί συνυπηρέτησης. Επίσης, να μας γνωστοποιήσουν για ποιο λόγο παραβαίνουν το όριο των 60 ημερών, μέσα στο οποίο είναι υποχρεωμένοι να μας απαντήσουν εγγράφως. Μόλις απαντήσουν (αρνητικά) θα γίνει μήνυση γιατί είναι 100% παράνομοι. Μήπως έχει ξεκινήσει κι άλλος την διαδικασία με δικηγόρο; Εμείς την ξεκινήσαμε από Αθήνα και καλό είναι στο στάδιο της προσφυγής να μαζευτούμε όσο το δυνατόν περισσότεροι (την ερώτηση "για ποιο λόγο δεν εφαρμόζεται ο νόμος" δεν μπορούμε να την κάνουμε ομαδικά αλλά ένας-ένας).
Και ενώ βρήκα άτομο ίδιας ειδικότητας υπεράριμο και μάλιστα την αίτηση την είχε καταθέσει στο ίδιο ΠΥΣΔΕ με μένα δηλαδή στην ίδια διεύθυνση.Ποιος μου λέει εμένα ότι δεν θα γίνει κάτι ανάλογο σε λίγες ημέρες με τις τις αιτήσεις για μετάθεση? Κ Α Ν Ε Ι Σ
Παράθεση από: vasilis1971 στις Οκτωβρίου 30, 2010, 09:29:48 pmΚαι ενώ βρήκα άτομο ίδιας ειδικότητας υπεράριμο και μάλιστα την αίτηση την είχε καταθέσει στο ίδιο ΠΥΣΔΕ με μένα δηλαδή στην ίδια διεύθυνση.Ποιος μου λέει εμένα ότι δεν θα γίνει κάτι ανάλογο σε λίγες ημέρες με τις τις αιτήσεις για μετάθεση? Κ Α Ν Ε Ι ΣΣυγνώμη, αλλά δεν κατάλαβας τι εννοείς. Το γράφεις λίγο αναλυτικότερα? Σε ευχαριστώ εκ των προταίρων.