*

Αποστολέας Θέμα: Αποσπάσεις νεοδιόριστων  (Αναγνώστηκε 254879 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος eve85

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Αποσπάσεις νεοδιόριστων
« Απάντηση #924 στις: Οκτωβρίου 28, 2010, 08:28:07 pm »
Game over???????

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:59:35 »

Αποσυνδεδεμένος invader

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #925 στις: Οκτωβρίου 28, 2010, 08:57:45 pm »

Αποσυνδεδεμένος eve85

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #926 στις: Οκτωβρίου 28, 2010, 09:41:51 pm »
εβαλα ερωτηματικο... δε βλεπω κινητικοτητα! στο υπουργειο..αυτα που γραφω παραπάνω.... ε, να μην ερθει η απογοητευση???????

Αποσυνδεδεμένος sofaki86

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #927 στις: Οκτωβρίου 29, 2010, 12:21:12 pm »
έχει ξεκινήσει ήδη διαδικασία με δικηγόρο. θα σας ενημερώσω την επόμενη βδομάδα για τα περαιτέρω. οι κύριοι είναι παράνομοι, γι'αυτό καθυστερούν. άλλη φορά να είναι πιο προσεκτικοί στη διατύπωση των νόμων.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:59:35 »

Αποσυνδεδεμένος vasilis1971

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • ΝΟΚΙΑ FOR EVER!!!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #928 στις: Οκτωβρίου 29, 2010, 06:13:32 pm »
έχει ξεκινήσει ήδη διαδικασία με δικηγόρο. θα σας ενημερώσω την επόμενη βδομάδα για τα περαιτέρω. οι κύριοι είναι παράνομοι, γι'αυτό καθυστερούν. άλλη φορά να είναι πιο προσεκτικοί στη διατύπωση των νόμων.

+1  Να  ξέρεις  ότι  και  άλλοι  'εχουν  ήδη  ξεκινήσει.....   Επίσης όσοι περισσότεροι τόσο καλύτερα. Οι αιρετοί πρέπει να μάθουν να λειτουργούν θεσμικά.  Σήμερα  είδα  έγγραφο  για  αποσπασμένο καθηγητή φάντασμα!!!  Της  χρέωσαν ότι ήταν αποσπασμένη  (με  απόφαση  ΠΥΣΔΕ  και  όχι  άδεια  ανατροφής ή λοχείας)  σε  μας και δεν πάτησε ποτέ το πόδι της.    Μηνύστε υπηρεσιακά συμβούλια που  έχετε αποδείξεις ότι λειτουργούν  μη  θεσμικά.

Αυτοί  οι  άνθρωποι   ποντάρουν  ότι  θα  συνεχίσουν  να  λειτουργούν  σε  καθεστώς  ατιμωρισίας.

Αποσυνδεδεμένος eve85

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #929 στις: Οκτωβρίου 29, 2010, 11:11:45 pm »
παιδια...αν εχετε καποια εξελιξη...ενημερωστε κι εμας... για να καταλαβω, παλευετε με τους δικηγορους για να αποδειξετε οτι ειναι συννομο το να παρετε αποσπαση ή για να λάβετε απάντηση στην αίτηση σας?

Αποσυνδεδεμένος sofaki86

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #930 στις: Οκτωβρίου 30, 2010, 07:43:40 pm »
καλησπέρα, κάνουμε κατ'αρχήν ερώτηση με τον δικηγόρο γιατί δεν εφαρμόζεται ο νόμος 2946/2001 περί συνυπηρέτησης. Επίσης, να μας γνωστοποιήσουν για ποιο λόγο παραβαίνουν το όριο των 60 ημερών, μέσα στο οποίο είναι υποχρεωμένοι να μας απαντήσουν εγγράφως. Μόλις απαντήσουν (αρνητικά) θα γίνει μήνυση γιατί είναι 100% παράνομοι. Μήπως έχει ξεκινήσει κι άλλος την διαδικασία με δικηγόρο; Εμείς την ξεκινήσαμε από Αθήνα και καλό είναι στο στάδιο της προσφυγής να μαζευτούμε όσο το δυνατόν περισσότεροι (την ερώτηση "για ποιο λόγο δεν εφαρμόζεται ο νόμος" δεν μπορούμε να την κάνουμε ομαδικά αλλά ένας-ένας).

• Νέο μέλος
  • *
  • ΝΟΚΙΑ FOR EVER!!!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #931 στις: Οκτωβρίου 30, 2010, 09:29:48 pm »
καλησπέρα, κάνουμε κατ'αρχήν ερώτηση με τον δικηγόρο γιατί δεν εφαρμόζεται ο νόμος 2946/2001 περί συνυπηρέτησης. Επίσης, να μας γνωστοποιήσουν για ποιο λόγο παραβαίνουν το όριο των 60 ημερών, μέσα στο οποίο είναι υποχρεωμένοι να μας απαντήσουν εγγράφως. Μόλις απαντήσουν (αρνητικά) θα γίνει μήνυση γιατί είναι 100% παράνομοι. Μήπως έχει ξεκινήσει κι άλλος την διαδικασία με δικηγόρο; Εμείς την ξεκινήσαμε από Αθήνα και καλό είναι στο στάδιο της προσφυγής να μαζευτούμε όσο το δυνατόν περισσότεροι (την ερώτηση "για ποιο λόγο δεν εφαρμόζεται ο νόμος" δεν μπορούμε να την κάνουμε ομαδικά αλλά ένας-ένας).

Ο δικός μου ο λόγος είναι  γιατί δεν εφαρμόζουν το άρθρο 31 παράγραφος 1 του Νόμου 3848. Και ενώ βρήκα άτομο ίδιας ειδικότητας υπεράριμο   και μάλιστα την αίτηση την είχε καταθέσει στο ίδιο ΠΥΣΔΕ  με  μένα  δηλαδή στην ίδια διεύθυνση.
Ποιος μου λέει εμένα  ότι δεν θα γίνει κάτι ανάλογο σε λίγες ημέρες με τις τις αιτήσεις για μετάθεση?            Κ Α Ν Ε Ι Σ
Και όχι μόνο σε μένα.  Όσοι έχετε λόγο αναγνωρίσιμο  νομικά  να πάτε  σε  δικηγόρο.

Αποσυνδεδεμένος chaos_2000

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #932 στις: Οκτωβρίου 31, 2010, 07:25:27 am »
Και ενώ βρήκα άτομο ίδιας ειδικότητας υπεράριμο   και μάλιστα την αίτηση την είχε καταθέσει στο ίδιο ΠΥΣΔΕ  με  μένα  δηλαδή στην ίδια διεύθυνση.
Ποιος μου λέει εμένα  ότι δεν θα γίνει κάτι ανάλογο σε λίγες ημέρες με τις τις αιτήσεις για μετάθεση?            Κ Α Ν Ε Ι Σ
Συγνώμη, αλλά δεν κατάλαβας τι εννοείς. Το γράφεις λίγο αναλυτικότερα? Σε ευχαριστώ εκ των προταίρων.

• Νέο μέλος
  • *
  • ΝΟΚΙΑ FOR EVER!!!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #933 στις: Οκτωβρίου 31, 2010, 05:37:27 pm »
Και ενώ βρήκα άτομο ίδιας ειδικότητας υπεράριμο   και μάλιστα την αίτηση την είχε καταθέσει στο ίδιο ΠΥΣΔΕ  με  μένα  δηλαδή στην ίδια διεύθυνση.
Συγνώμη, αλλά δεν κατάλαβας τι εννοείς. Το γράφεις λίγο αναλυτικότερα? Σε ευχαριστώ εκ των προταίρων.

Όταν  εγώ  βρίσκω άτομο υπεράριθμο ίδιας ειδικότητας με εμένα ο οποίος έκανε αίτηση απόσπασης να έρθει στο δικό μου σχολείο, και  εγώ κάνω αίτηση απόσπασης  για  να  πάω στον τόπο μου (βρήκα αντικαταστάτη όπως ορίζει ο Νόμος 3848 παράγραφος 1)  και βλέπω ότι το συγκεκριμένο ΠΥΣΔΕ δεν λειτουργεί  θεσμικά,  έχω κάθε λόγο να  πιστεύω ότι  όταν θα υποβάλω αίτηση μετάθεσης,    η δική μου  αίτηση μετάθεσης  μόλις  απομακρυνθώ  θα  καταλήξει στο καλάθι των αχρήστων ή  δεν θα γίνει             < δεκτή >  από το σύστημα.
Υπόψιν ότι έχω αποδείξεις ότι το ΠΥΣΔΕ αυτό λειτουργεί μη θεσμικά.  Γι  αυτό έχω βάλει δικηγόρο και ζητάω να αποδοθούν ευθύνες.
Το σύνταγμα μου επιτρέπει να ζητήσω να αποδοθούν ευθύνες. Ελπίζω να σε κάλυψα.

Αποσυνδεδεμένος sofaki86

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #934 στις: Νοεμβρίου 01, 2010, 03:58:55 pm »
καλησπέρα συνάδελφοι. ξαναμίλησα με το δικηγόρο κ θεωρεί ότι πρέπει-όσοι διεκδικούμε την εφαρμογή του νόμου 2946/2001 περί συνυπηρέτησης- να απευθυνθούμε κ στον ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. δείτε το λίγο κι αυτό.

Αποσυνδεδεμένος astatos

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #935 στις: Νοεμβρίου 02, 2010, 10:15:37 pm »
paidia, exei kaneis kamia enhmerwsh? ti ginetai? xerei kaneis? den antexw allo.....

Αποσυνδεδεμένος tse

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #936 στις: Νοεμβρίου 03, 2010, 12:07:37 pm »
ουτε εγω αντεχω αλλο.......ακομα περιμενουμε την υπογραφη της υπουργου για να δημοσιοποιηθουν.........το ποτε κανεις δεν το ξερει.......

Αποσυνδεδεμένος astatos

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #937 στις: Νοεμβρίου 04, 2010, 09:41:30 pm »
ti ginetai? kanena neo? akoma perimenoyme. ntroph

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873