0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν τα λες καθόλου άσχημα. Πολλες φορές αισθάνεσαι ότι υποστηρίζει ξεκάθαρα τον μαθητή ο διευθυντής παρά εσένα. Εγώ του είχα πάρει έναν μαθητή που είχε αρνηθεί να βγει έξω και όταν του είπα ότι είπε κάτι πάρα πολύ άσχημο-απαράδεκτο στη συμμαθήτριά του, μου είπε "αυτό είναι η δική σου άποψη, να ακούσουμε και τη δική του". και τρελλάθηκα!!! δηλαδή αμφισβήτησε ό,τι άκουσα! με κάτι τέτοια το παίρνουν πάνω τους τα παιδιά και γίνεται ό,τι γίνεται... είνα σε μία ηλικία δε, που νομίζουν ότι επειδή σε αμφισβητεί ο διευθυντής νομίζουν ότι σε κάνουν ό,τι θέλουν κι αυτά μετά
Καλημέρα συνάδελφοι κι ευχαριστώ για την υποστήριξη.Απλά ήθελα να προσθέσω ότι αρχίζω σιγά -σιγά να παρατηρώ και μια αλλαγή στάσης της πλειονότητας των παλαιών κυρίως συναδέλφων απέναντί μου, και εικάζω, ότι αυτό, ίσως, να οφείλεται και στο γεγονός, ότι αυτοί έχοντας ήδη προσαρμοστεί στην πολιτική α-πειθαρχίας του διευθυντή θεωρούν ως μη νόμιμη τη δική μου στάση! Έχω αγχωθεί, μήπως διατρέχω τον κίνδυνο διάρρηξης των σχέσεών μου με τους συναδέλφους, με κίνδυνο να βρεθώ στο περιθώριο; Επίσης, αρκετοί από τους μαθητές μου, με έχουν προσκαλέσει να γίνω φίλος τους μέσω γνωστής σελίδας κοινωνικής δικτύωσης. Τι θα μου προτείνατε να κάνω σ'αυτή την περίπτωση;
Έχω αγχωθεί, μήπως διατρέχω τον κίνδυνο διάρρηξης των σχέσεών μου με τους συναδέλφους, με κίνδυνο να βρεθώ στο περιθώριο