0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
α) Συνάδελφε La Joie de vivre με τη φράση "ENAΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ" εννοούσα σε βαριά κρητική διάλεκτο και ΔΥΤΑΤΑ...ελπίζω να σε κάλυψα.β) happiness, όπως έχω ήδη εξηγήσει σε προηγούμενη ανάρτησή μου, ακολούθησα την πεπατημένη και ΔΕΝ έδρασα αυθαίρετα, όταν οδήγησα τους μαθητές για διαγώνισμα σην αίθουσα των καθηγητών, να λέιπουν λοιπόν οποιεσδήποτε υποδείξεις πάνω σε αυτό το θέμα. Άλλωστε είχα πάρει και την έγκριση του ίδιου του διευθυντή, ας διαβάζουμε λοιπόν προσεκτικά προηγούμενες αναρτήσεις και μετά να βγάζουμε συμπεράσματα.
Παράθεση από: faeinos στις Νοέμβριος 17, 2010, 12:14:45 μμα) Συνάδελφε La Joie de vivre με τη φράση "ENAΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ" εννοούσα σε βαριά κρητική διάλεκτο και ΔΥΤΑΤΑ...ελπίζω να σε κάλυψα.β) happiness, όπως έχω ήδη εξηγήσει σε προηγούμενη ανάρτησή μου, ακολούθησα την πεπατημένη και ΔΕΝ έδρασα αυθαίρετα, όταν οδήγησα τους μαθητές για διαγώνισμα σην αίθουσα των καθηγητών, να λέιπουν λοιπόν οποιεσδήποτε υποδείξεις πάνω σε αυτό το θέμα. Άλλωστε είχα πάρει και την έγκριση του ίδιου του διευθυντή, ας διαβάζουμε λοιπόν προσεκτικά προηγούμενες αναρτήσεις και μετά να βγάζουμε συμπεράσματα. Συνάδελφε/φισα, χαλάρωσε.Δεν σου υπόδειξα ότι έκανες λάθος. Σου υπόδειξα ότι η πεπατημένη δεν είναι πάντα η ενδεδειγμένη.