*

Αποστολέας Θέμα: Κολπάκια για το νηπιαγωγείο  (Αναγνώστηκε 32608 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
Απ: κολπάκια για το νηπιαγωγείο
« Απάντηση #28 στις: Νοεμβρίου 25, 2010, 12:10:17 pm »
Δεν είμαι παιδαγωγός και μάλλον δεν έχω την κατάλληλη γνώση για διευθέτηση διαφόρων καταστάσεων.. αλλά αυτό με τις 2 καρέκλες (το ένα με στόμα και το άλλο με αυτί) μου ακούγεται κάπως.. πως να το πω.. πολύ light, σαν παιχνίδι. Ίσως και να πιάνει, δεν ξέρω, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα μάθουν να κάνουν σωστό διάλογο έτσι (άποψή μου). Θα υπάρχουν και άλλοι τρόποι.
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:47:37 »

Αποσυνδεδεμένος karxarias29

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Νοεμβρίου 25, 2010, 12:15:04 pm »
Αυτά τα υπέροχα που γράφετε μπορούν να εφαρμοστούν και στο σπίτι σε μικρότερης ηλικίας παιδιά; Έχουν τη δυνατότητα να τα καταλάβουν; Πχ μπορεί να το κάνει ο γονιός με το παιδί του ή τα αδέλφια μεταξύ τους αυτό με τις καρεκλίτσες, αν τα παιδάκια είναι 2-4 χρονών;

Αποσυνδεδεμένος L.C.

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Νοεμβρίου 25, 2010, 06:26:19 pm »
εγω το εχω κανει αυτο με τις καρεκλες κ μπορω να πω οτι πιανει, εχουμε γραψει κ τις λεξεις συγνωμη κ σ αγαπω κανουν κ καμια αγκαλιτσα κ συμφιλιωνονται!!!μαλιστε καποιες φορες τα νηπια που δεν εμπλεκονται στον καβγα, υπενθυμίζουν στους φιλους τους να πανε στις καρεκλιτσες!!!

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Νοεμβρίου 25, 2010, 07:39:32 pm »
Αχ, βρε παιδιά, εμείς οι "νηπιαγωγοί αγγλικών" τι μπορούμε να κάνουμε με τα πρωτάκια που μέσα σε 35'-45' πρέπει να λύσουμε όλες τις διαφορές τους (δέρνονται πολύ κάποια)/να κατεβάσουμε απ'τα θρανία όσα έχουν ανέβει/να κάνουμε χίλιες δυο παρατηρήσεις (μη μιλάς/μην τρέχεις/μη βγάζετε παιχνίδια)/να πάνε τα μισά τουλάχιστον τουαλέτα ή να πιούνε νερό και συγχρόνως να κάνουμε μάθημα;  ??? Και μάλιστα να μιλάμε στα αγγλικά;;;; :o (πράγμα που τους προκαλεί εμφανή σύγχυση) Και μάλιστα όταν σε ένα τμήμα υπάρχουν 2 παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και ένα (τουλάχιστον) με ψυχολογικά προβλήματα;  :'( Ξέρω ότι τα κολπάκια είναι για νηπιαγωγούς, αλλά αν μπορείτε να βοηθήσετε και μένα την άμοιρη, θα σας ήμουν ευγνώμων! Ξέρω ότι δε φταίω εγώ μιας και με τα 2 τμήματα κάνω μια χαρά μάθημα, και τα καημένα κάνουν φιλότιμες προσπάθειες να καταλάβουν τι λέω στα αγγλικά. Αλλά το συγκεκριμένο τμήμα που ανέφερα είναι ..... Παναγιά μου φύλαγε!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:47:37 »

Αποσυνδεδεμένος Μαφαλντα

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Νοεμβρίου 26, 2010, 07:58:55 pm »
σε ποιου θεου παιδια πιανουν αυτα τα κολπακια...ειμαι σε χωριο στην κρητη...πολυ αγρια παιδια!!!!δεν πιανει τιποτα......προγραμμα ειδικα στο ολοημερο δεδν γινεται μονιμως κανουμε κατασκευες και εικαστικα γενικοτερα μηπως και καθησουν....μετα τις 12 σεληνιαζονται...εχω μπει σε ταξεις και ταξεις νηπιαγωγειων αυτο το χαλι οχι σαν νηπιαγωγος αλλα για δοκιμαστικα η σε νηπιαγωγεια απο φιλες μου...δεν εχω ξαναδει τετοιο χαλι....οι απωλειες σε υλικο κλπ ειδικα τον πρωτο καιρο ητανε αμετρητες...το οικοδομηκο υλικο το εχουμε εκτος γιατι μονιμως εκτοξευοτανε μεσα στην ταξη....τι να κανω...

Αποσυνδεδεμένος maraki28

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Νοεμβρίου 26, 2010, 08:08:02 pm »
ΥΠΟΜΟΝΗ..
μαρακι

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Νοεμβρίου 26, 2010, 08:14:27 pm »
σε ποιου θεου παιδια πιανουν αυτα τα κολπακια...ειμαι σε χωριο στην κρητη...πολυ αγρια παιδια!!!!δεν πιανει τιποτα......προγραμμα ειδικα στο ολοημερο δεδν γινεται μονιμως κανουμε κατασκευες και εικαστικα γενικοτερα μηπως και καθησουν....μετα τις 12 σεληνιαζονται...εχω μπει σε ταξεις και ταξεις νηπιαγωγειων αυτο το χαλι οχι σαν νηπιαγωγος αλλα για δοκιμαστικα η σε νηπιαγωγεια απο φιλες μου...δεν εχω ξαναδει τετοιο χαλι....οι απωλειες σε υλικο κλπ ειδικα τον πρωτο καιρο ητανε αμετρητες...το οικοδομηκο υλικο το εχουμε εκτος γιατι μονιμως εκτοξευοτανε μεσα στην ταξη....τι να κανω...
Oι γονείς ειναι συνεργάσιμοι;;;

Αποσυνδεδεμένος vasoula_

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Νοεμβρίου 27, 2010, 03:40:35 pm »
Ζω ακριβώς την ίδια κατάσταση σε χωριό της Κρήτης...Ίσως κ χειρότερη!Μέχρι κ η σχολική συμβουλος,όταν ζήτησα τη βοήθεια της μου είπε οτι δεν γίνεται να αλλάξω κάτι κ οτι ανέκαθεν υπήρχαν αυτά τα προβλήματα με το συγκεκριμένο χωριό...!

Αποσυνδεδεμένος Melina04

• Πλήρες μέλος
  • Νηπιαγωγός
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Νοεμβρίου 28, 2010, 12:17:30 am »

Κορίτσια πόσα παιδιά έχετε;

Αποσυνδεδεμένος SilverPhoenix

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Νοεμβρίου 28, 2010, 12:59:45 am »
Πολυ ωραια κολπακια, παιδια, με βλεπω να τα εφαρμοζω κι εγω-πρωτη φορα πρωινο δημοτικο,Αγγλικα, 3 τμηματα, η συναδελφος μονιμη εχει ηδη θεσει κανονες, αλλα εγω ακομα τους μαθαινω...και κανενα καλο κολπακι δικο μου δε βλαπτει, να νιωσω at home στην ταξη! ;)

Κι αρκετα απο αυτα πιανουν και σε μεγαλυτερες ηλικιες, πχ. Δημοτικο, ειδικα τωρα με τα προτυπα-Α' Δημοτικου Αγγλικα! :o
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 28, 2010, 01:01:17 am από SilverPhoenix »
Dream a little dream of me...

Αποσυνδεδεμένος vasoula_

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Νοεμβρίου 28, 2010, 08:30:10 pm »

22 ήσυχα (!!) παιδάκια...  :P

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Νοεμβρίου 28, 2010, 08:42:20 pm »
Ηρωιδα !!!!!! 
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος Melina04

• Πλήρες μέλος
  • Νηπιαγωγός
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Νοεμβρίου 29, 2010, 11:34:36 pm »

22 ήσυχα (!!) παιδάκια...  :P

Είναι κ λίγα δηλαδή εκτός των άλλων! Ηρωίδα δε λες τίποτα!

Αποσυνδεδεμένος Μαφαλντα

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Νοεμβρίου 30, 2010, 08:55:13 pm »
17 παιδακια...12 αγορακια κα 5 κοριτσακια...οι γονειςειναι συζητησημοι...τα ιδια κανουν και στο σπιτι λενε...αλλα με 4 και 5 παιδι ασε καθε οικογενεια με ποιο να πρωτοασχοληθει η μαμα γιατι οι μπαμπαδες ειναι αποντες στα χωραφια και στα ζωα.......

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)