0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Νοεμβρίου 24, 2010, 03:07:10 pmΤο ότι προσέλαβε αρκετούς αναπληρωτές δεν λέει τίποτα...όλη η ιστορία θα φανεί το καλοκαίρι με τον αριθμό διορισμών ώστε να δούμε τι διαθέσεις έχουν για τα επόμενα χρόνια...Εγώ ακούω πολύ κόσμο που μου λέει πως το ενδεχόμενο να διαβάσουν για ΑΣΕΠ θα το εξετάσουν μετά τους επόμενους διορισμούς...περιμένει ο κόσμος να δει αν θα έχει αποτέλεσμα ο όποιος κόπος του ή θα γίνουμε πρωταγωνιστές στο θέατρο του παραλόγου με την κατάντια της αναπλήρωσης και του μειωμένου να μας κυνηγάνε για χρόνια...Οι διαθέσεις τους ειλικρινά κι εγώ δεν μπορώ καν να υποψιαστώ ποιες είναι...πάντως ας μη θολώνει το μάτι μας επειδή πήραν πολλούς αναπληρωτές...μέσα σ'αυτόν τον αριθμό ήταν και το ΕΣΠΑ...εξ'ού και περισσότερα άτομα...Ποιους επομενους διορισμους δηλαδη τον Αυγουστο του 2010 μα σε 3-4 μηνες μπορεις να δινεις ΑΣΕΠ; Δεν προλαβαινεις απλα.Δυστυχως ειτε το θελουμε ειτε οχι η προετοιμασια θα γινει.Παντως εγω πιστευω ΑΣΕΠ θα γινει αλλα θα αφορα συγκρατημενες προσληψεις και μονο σε ειδικοτητες μεμεγαλα κενα .
Το ότι προσέλαβε αρκετούς αναπληρωτές δεν λέει τίποτα...όλη η ιστορία θα φανεί το καλοκαίρι με τον αριθμό διορισμών ώστε να δούμε τι διαθέσεις έχουν για τα επόμενα χρόνια...Εγώ ακούω πολύ κόσμο που μου λέει πως το ενδεχόμενο να διαβάσουν για ΑΣΕΠ θα το εξετάσουν μετά τους επόμενους διορισμούς...περιμένει ο κόσμος να δει αν θα έχει αποτέλεσμα ο όποιος κόπος του ή θα γίνουμε πρωταγωνιστές στο θέατρο του παραλόγου με την κατάντια της αναπλήρωσης και του μειωμένου να μας κυνηγάνε για χρόνια...Οι διαθέσεις τους ειλικρινά κι εγώ δεν μπορώ καν να υποψιαστώ ποιες είναι...πάντως ας μη θολώνει το μάτι μας επειδή πήραν πολλούς αναπληρωτές...μέσα σ'αυτόν τον αριθμό ήταν και το ΕΣΠΑ...εξ'ού και περισσότερα άτομα...
Παράθεση από: joap στις Νοεμβρίου 24, 2010, 03:46:53 pmΚαι κάτι άλλο που το έχουμε ξαναθίξει, η αλλαγή στα όρια συνταξιοδότησης αναμένεται να παγώσει μετά το 2013, έτσι και αλλιώς, τις προσλήψεις αφού για καμιά 6ετία δεν θα βγαίνει κανείς σε σύνταξη, ακόμη και στους δασκάλους. Καταλαβαίνετε τι πάνε να κάνουν; Και την τελευταία ελπίδα που ήταν αυτή η ρύθμιση του ένα προς ένα για το εκπαιδευτικό προσωπικό πάνε με κυνισμό να την διαγράψουν. Και μιλάμε για αυτό το κομμάτι του δημοσίου που είχε κανόνες και αξιοκρατικές διαδικασίες, έστω κι αν απ’ το πασοκ κυρίως δημιουργήθηκαν κάποιες στρεβλώσεις. Απ’ την άλλη μια τρομερή ευαισθησία στα δικά τους παιδιά που δημιούργησαν αυτά τα απίστευτα ελλείμματα στις ΔΕΚΟ κλπ με τους τριπλάσιους κατά μέσο όρο μισθούς απ’ τους καθηγητές αλλά και το χαμηλότερο μορφωτικό και πολιτικό επίπεδο…Πλουσιοπάροχες ΔΕΚΟ και σχολεία της ωρομισθίας και της αναπλήρωσης....!!!!Τώρα βέβαια όσοι πάρουν μετάταξη απ'τις ΔΕΚΟ στον ευρύτερο δημόσιο τομέα θα παίρνουν τον μισθό του φορέα στον οποίο θα πάνε...και να δείτε που θα βγουν στους δρόμους να φωνάζουν επειδή θα χάσουν το 3χίλιαρο!!! ΠΑΡΑΛΟΓΟΟΟ!!!
Και κάτι άλλο που το έχουμε ξαναθίξει, η αλλαγή στα όρια συνταξιοδότησης αναμένεται να παγώσει μετά το 2013, έτσι και αλλιώς, τις προσλήψεις αφού για καμιά 6ετία δεν θα βγαίνει κανείς σε σύνταξη, ακόμη και στους δασκάλους. Καταλαβαίνετε τι πάνε να κάνουν; Και την τελευταία ελπίδα που ήταν αυτή η ρύθμιση του ένα προς ένα για το εκπαιδευτικό προσωπικό πάνε με κυνισμό να την διαγράψουν. Και μιλάμε για αυτό το κομμάτι του δημοσίου που είχε κανόνες και αξιοκρατικές διαδικασίες, έστω κι αν απ’ το πασοκ κυρίως δημιουργήθηκαν κάποιες στρεβλώσεις. Απ’ την άλλη μια τρομερή ευαισθησία στα δικά τους παιδιά που δημιούργησαν αυτά τα απίστευτα ελλείμματα στις ΔΕΚΟ κλπ με τους τριπλάσιους κατά μέσο όρο μισθούς απ’ τους καθηγητές αλλά και το χαμηλότερο μορφωτικό και πολιτικό επίπεδο…
Το εχουνε πει ηδη οποιος δεν δεχτει την μεταταξη λαμβανεται ως παραιτηση.
Δεν διαφωνώ με τα περισσότερα απ' όσα λέτε για τους προς απόλυση υπαλλήλους, αν και γενικά σιχαίνομαι τις γενικεύσεις και το τσουβάλιασμα των ανθρώπων.Απλώς, μην μπαίνετε στη λογική του "γιατί αυτός και όχι εγώ;", γιατί δεν πρόκειται να μας οδηγήσει πουθενά. Η oμοφαγία είναι άγριο πράγμα.Αφήστε που επειδή η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας είναι ρευστή και κανείς δεν ξέρει αν θα πιάσει τους στόχους που τέθηκαν μέσα σε 100 μέρες, τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα και γι' αυτούς. Πριν από κάθε δόση, τα μέτρα απλώς αλλάζουν προς το χειρότερο...Οπότε προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός; Όλοι στον ίδιο βάλτο βυθιζόμαστε.
Aν αποφασισουν να μας βαλουν στο ιδιο τσουβαλι με την Ιρλανδια και με την Πορτογαλια , που της ανεβαζουν τα spreads προκειμενου να εξαναγκαστει να καταφυγει στον μηχανισμο στηριξης , και αλλαξουμε απο κοινου νομισμα καταληγωντας σε ενα κοινο νομισμα για τις χωρες υπο την κυριαρχια της τροικα , αυτο ποιες επιπτωσεις θα ειχε στους διορισμους των εκπαιδευτικων??