0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: belw στις Νοεμβρίου 24, 2010, 06:29:33 pmAν αποφασισουν να μας βαλουν στο ιδιο τσουβαλι με την Ιρλανδια και με την Πορτογαλια , που της ανεβαζουν τα spreads προκειμενου να εξαναγκαστει να καταφυγει στον μηχανισμο στηριξης , και αλλαξουμε απο κοινου νομισμα καταληγωντας σε ενα κοινο νομισμα για τις χωρες υπο την κυριαρχια της τροικα , αυτο ποιες επιπτωσεις θα ειχε στους διορισμους των εκπαιδευτικων??Αν χτυπησει την Γη μετεωριτης αυτο ποια συνεπεια θα ειχε στους διορισμους; Επισης αν ερθει ο Αντιχριστος ποιες θα ειναι οι επιπτωσεις ; Προσωπικα το μυνημα μου ειναι προετοιμαστειτε οσο καλυτερα για ΑΣΕΠ το 2012 (οπως κανουν παρα πολλοι και ησυχα). Διοτι απλουστατα και τις εξελιξεις δεν ελεγχουμε αλλα και ο χρονος μετραει αντιστροφα.
Aν αποφασισουν να μας βαλουν στο ιδιο τσουβαλι με την Ιρλανδια και με την Πορτογαλια , που της ανεβαζουν τα spreads προκειμενου να εξαναγκαστει να καταφυγει στον μηχανισμο στηριξης , και αλλαξουμε απο κοινου νομισμα καταληγωντας σε ενα κοινο νομισμα για τις χωρες υπο την κυριαρχια της τροικα , αυτο ποιες επιπτωσεις θα ειχε στους διορισμους των εκπαιδευτικων??
Εδώ, το πασοκ θα αντιμετώπιζε αντιδράσεις χειρότερες απ’ αυτές που θα αντιμετωπίσει στην εκπαίδευση. Ας μην αυταπατόμαστε , πίσω απ’ τα ωραία λόγια του Παπακωνσταντίνου κρύβεται μια ζοφερή πραγματικότητα, το κομματικό κράτος είναι ακόμη εδώ.
Λοιπόν για να ξέρουμε πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα, να σας πω απλά ότι το 2011 θα κλάψουν μανούλες. Δεν ξέρω αν πτωχεύσουμε, αλλά ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΠΕΙΝΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ. Το χειρότερο δεν είναι αυτό, αλλά η εμπλοκή που θα γίνει στο Αιγαίο με Τουρκαλάδες. Για το τελευταίο έχω πολύ σοβαρές πληροφορίες από άτομο του χώρου. Και όταν λέμε του χώρου, όχι ΕΠΟΠ και μαλακίες, αλλά σε πολύ ευαίσθητο τομέα. Το θεωρούν πλεον δεδομένο ότι το 2011 οι Τούρκοι ετοιμάζονται να τα δώσουν όλα. Δεν ξέρει πότε, αλλά το θεωρεί ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΟ. Αυτά για να ξέρουμε τι λέμε, για ΑΣΕΠ και μ....ιες. Οχι ΑΣΕΠ, αλλά εμπλόκή φουλ. Θα είμαστε εδώ και θα βγουν, θα το δείτε. Εγώ άρχισα λίγο να ξεσκωνίζω τη παραλλαγή μου ή μπορεί και να βγάλω εισιτήριο για Ελβετία