0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
να ρωτησω, ΑΣΕΠ ποτε θα γινει τελικα ?
Σοβαρά τώρα...υπάρχει κανά νέο για τον ασεπ;
Παράθεση από: Lila_76 στις Νοεμβρίου 28, 2010, 11:35:34 pmΠαράθεση από: ΛΩΡΑ στις Νοεμβρίου 28, 2010, 11:28:26 pmΠαράθεση από: Lila_76 στις Νοεμβρίου 28, 2010, 11:26:25 pmΤο 06 γιατί κάνανε;;;;;και είχε γίνει και χαμός τότε....Τότε απ'όσο θυμάμαι ήταν για τα φράγκα των μονίμων...και έκαναν κυρίως οι δάσκαλοι...βλέπεις αυτοί είναι μικροί στην πλειοψηφία και δεν έχουν παιδιά και υποχρεώσεις.... Δεν είχα μπει ακόμα στη δημόσια εκπαίδευση,αλλά το θυμάμαι σαν χτες....Μικροί;;;Μόνο;;;;Άσε γιατί αυτό το θέμα με πονάει και έχω τσακωθεί με κόσμο πολλές φορές.Αν έρθεις έστω σε μια συνέλευση α/θμιας,θα φρίξεις!!Δεν ξέρω φέτος εδώ τι θα παίξει,θα σε ενημερώσω την Τετάρτη το βράδυ.... Μάρκο,κι εμείς χάσαμε από την αεκ,αλλά τι να κάνουμε.... ;DΤο κάναμε γαργάρα!!Μα κι οι
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Νοεμβρίου 28, 2010, 11:28:26 pmΠαράθεση από: Lila_76 στις Νοεμβρίου 28, 2010, 11:26:25 pmΤο 06 γιατί κάνανε;;;;;και είχε γίνει και χαμός τότε....Τότε απ'όσο θυμάμαι ήταν για τα φράγκα των μονίμων...και έκαναν κυρίως οι δάσκαλοι...βλέπεις αυτοί είναι μικροί στην πλειοψηφία και δεν έχουν παιδιά και υποχρεώσεις.... Δεν είχα μπει ακόμα στη δημόσια εκπαίδευση,αλλά το θυμάμαι σαν χτες....Μικροί;;;Μόνο;;;;Άσε γιατί αυτό το θέμα με πονάει και έχω τσακωθεί με κόσμο πολλές φορές.Αν έρθεις έστω σε μια συνέλευση α/θμιας,θα φρίξεις!!Δεν ξέρω φέτος εδώ τι θα παίξει,θα σε ενημερώσω την Τετάρτη το βράδυ.... Μάρκο,κι εμείς χάσαμε από την αεκ,αλλά τι να κάνουμε.... ;DΤο κάναμε γαργάρα!!
Παράθεση από: Lila_76 στις Νοεμβρίου 28, 2010, 11:26:25 pmΤο 06 γιατί κάνανε;;;;;και είχε γίνει και χαμός τότε....Τότε απ'όσο θυμάμαι ήταν για τα φράγκα των μονίμων...και έκαναν κυρίως οι δάσκαλοι...βλέπεις αυτοί είναι μικροί στην πλειοψηφία και δεν έχουν παιδιά και υποχρεώσεις....
Το 06 γιατί κάνανε;;;;;και είχε γίνει και χαμός τότε....
Για όλα τα υπόλοιπα δεν υπήρχε σχόλιο...για τον ΑΣΕΠ αμέσως ψαρώνουμε! Του Αγίου Μπατίρι θα γίνει ΑΣΕΠ!
Και στο κάτω κάτω το να έχεις παιδιά και να τα προφασίζεσαι έτσι εύκολα είναι εντελώς οξύμωρο...ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ; Τα 5 φράγκα παραπάνω θα τα βοηθήσουν μόνο; Δεν οφείλουμε να παλέψουμε να τους δώσουμε έναν κόσμο έστω κατάτι καλύτερο;
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Νοεμβρίου 28, 2010, 11:23:58 pmΚαι στο κάτω κάτω το να έχεις παιδιά και να τα προφασίζεσαι έτσι εύκολα είναι εντελώς οξύμωρο...ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ; Τα 5 φράγκα παραπάνω θα τα βοηθήσουν μόνο; Δεν οφείλουμε να παλέψουμε να τους δώσουμε έναν κόσμο έστω κατάτι καλύτερο; Οι προηγούμενες γενίες κάτι καλύτερο άφησαν. Αυτή η γενιά που είναι στα πράγματα θέλει να αφήσειι σε εμας τους νεότερους ( ) σίγουρα "καμένη Γη" Δεν θα τους αφήσουμε...
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Νοεμβρίου 28, 2010, 11:45:56 pmΓια όλα τα υπόλοιπα δεν υπήρχε σχόλιο...για τον ΑΣΕΠ αμέσως ψαρώνουμε! Του Αγίου Μπατίρι θα γίνει ΑΣΕΠ! δεν καταλαβα? ΛΩΡΑ, Lila76 & mk75 ....ειρωνεια ειναι αυτο? εμενα με ενδιαφερει το πότε θα γινει ο ασεπ, και να κοιτατε τη δουλεια σας....