*

Αποστολέας Θέμα: ενδεχόμενη πτώχευση του κράτους και διορισμοί  (Αναγνώστηκε 145646 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Boldini

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • όχι άλλο κάρβουνο(ΠΕ60)
    • Προφίλ
Απ: ενδεχόμενη πτώχευση του κράτους και διορισμοί
« Απάντηση #392 στις: Νοεμβρίου 30, 2010, 08:58:13 pm »
την Αυστραλία την σκέφτομαι και'γω τελευταία

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:48:53 »

Αποσυνδεδεμένος xenos

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λίγες λέξεις,πολλές σκέψεις
    • Προφίλ
« Απάντηση #393 στις: Νοεμβρίου 30, 2010, 09:10:28 pm »
την Αυστραλία την σκέφτομαι και'γω τελευταία

έχουμε δικά μας παιδιά εκεί.. ;D

http://www.youtube.com/watch?v=I8cDcbzUtf8&feature=related

Αποσυνδεδεμένος Tao of love

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #394 στις: Νοεμβρίου 30, 2010, 09:13:42 pm »

http://unews.pathfinder.gr/homogeny/sto-ethniko-programma-ths-aystralias-ta-ellhnika.html
ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Στο εθνικό πρόγραμμα της Αυστραλίας τα Ελληνικά!

Από chrchr  |  Αυστραλία : Ομογένεια  |  1  |  31/10
Ο αγώνας της παροικίας για την περίληψη της ελληνικής γλώσσας στο Εθνικό Πρόγραμμα Διδασκαλίας Γλωσσών καρποφόρησε. Ο «Νέος Κόσμος» πληροφορείται, ότι η γλώσσα μας συμπεριλαμβάνεται στις 11 γλώσσες, που θα διδάσκονται στα κρατικά σχολεία της Αυστραλίας (Δημοτικά και Γυμνάσια).

H αρμόδια επιτροπή (ACARA) συμπεριέλαβε την Ελληνική στις γλώσσες «εθνικής προτεραιότητας» και, μάλιστα, ως Heritage Language (Γλώσσα Κληρονομιάς) και όχι ως «Ethnic Language (Εθνοτική Γλώσσα).

To  Εθνικό Πρόγραμμα Διδασκαλίας Γλωσσών θα διαμορφωθεί σε τρεις φάσεις, αρχής γενομένης από την 1η Ιουλίου 2011.

Στην πρώτη φάση θα ενσωματωθούν στο Πρόγραμμα η Κινεζική και η Ιταλική, ως γλώσσες εθνικής προτεραιότητας (National Priority Languages) διότι είναι οι γλώσσες με μεγαλύτερη ζήτηση στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Στη δεύτερη φάση θα ενσωματωθούν στο Πρόγραμμα  οι Γαλλική, Γερμανική, Ισπανική, Ιαπωνική, Ινδονησιακή και Κορεατική γλώσσα, επίσης, γλώσσες με ευρεία ζήτηση.

Και στην τρίτη φάση, προς το τέλος του 2011, θα περιληφθούν η Ελληνική, η Αραβική και η

Αποσυνδεδεμένος ----

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #395 στις: Νοεμβρίου 30, 2010, 09:16:01 pm »
Πρωτα θα ηθελα να πω οτι ο ΑΣΕΠ ειναι μια επιλογη που κανει καποιος και δεν τον πιεζει κανενας να δωσει στον διαγωνισμο.Και η επιλογη του καθενα ειναι απολυτη σεβαστη.Δευτερον εδω κοβονταν με το νομοσχεδιο οντως δικαιωματα καποιων δυστυχως ομως η αντιδραση ηταν μηδενικη
ομαδες των 100 ατομων σε καποια επεσοδια σε Αθηνα Θεσσαλονικη και τελος.
Ο ΑΣΕΠ με την νεα του μορφη ειναι πιο αξιοκρατικος απο την προηγουμενη κατασταση και δικαιοτερος τολμω να πω. Ασχετα με το ποσοι διορισμοι
θα γινουν στο μελλον.
Κλεινοντας ξαναλεω οτι ο διαγωνισμος αποτελει επιλογη του καθενα σεβαστη οπως και το δικαιωμα να διεκδικησει κανεις αξιοκρατικα το οποιο ποστο.Ειτε το θελουμε ειτε το οχι το 80-90% των εκπαιδευτικων καθεται στα θρανια του ΑΣΕΠ δινοντας του και την αναλογη νομιμοποιηση.
Νομιζω η συζητηση για το τι θα γινει στο μελλον ειναι χασιμο χρονου και μαλιστα πολυτιμου πλεον.Φιλικα.
Το θέμα είναι ότι όσοι υποστηρίξαμε την ιστορία με την διαφάνεια και την αξιοκρατία δεν περιμέναμε μια τέτοια εξέλιξη, δηλαδή να μην γίνει κανένας διορισμός στο μέλλον. Όλο αυτό είναι εμπαιγμός. Εγώ το βλέπω σαν μια φτηνή τακτική ελιγμών, με την εξουσία να εμφανίζεται ριζοσπαστική  για παραπλάνηση και στο τέλος να επιβάλει το ακριβώς αντίθετο.  Εμείς δεν είμαστε πολιτικοί, ούτε εξασκημένοι σε αυτού του είδους την συμπεριφορά.  Το αν διογκώθηκε το δημόσιο το στενό και το ευρύτερο δεν είναι ευθύνη των καθηγητών. Επίσης αν πρέπει να γίνουν περικοπές, που έγιναν, δεν συνεπάγεται ότι πρέπει να υιοθετούνται αυτές οι «οριζόντιες πρακτικές». Δεν είναι όλα ίδια και όμοια.
Καταρχήν δεν αποδίδονται ούτε ερμηνείες , ούτε ευθύνες. Όλοι φταίνε. Αυτό το λένε ξεκάθαρα και πάνε να το περάσουν  χωρίς αντίλογο.
Εγώ και τόσοι άλλοι εκπαιδευτικοί βρεθήκαμε στην δημόσια εκπαίδευση μέσα από διαφανείς διαδικασίες. Αφήσαμε άλλες δουλειές και ακολουθήσαμε μια πορεία που μας στέλνει εκτός έδρας για αρκετά χρόνια. Δεν είναι παιχνίδι.
Αφήνοντας τόσο κόσμο ξεκρέμαστο είναι άδικο, την ώρα που τακτοποιεί με κατανόηση τους εργαζομένους σε άλλους τομείς, όπως οι χρεοκοπημένες ΔΕΚΟ. Εργαζόμενοι μάλιστα που μπήκαν με ρουσφέτια χωρίς αξιολόγηση και προγραμματισμό.
 Η συμμετοχή στο ασεπ είναι μια επιλογή σαφώς. Αλλά δεν αποτελεί επιλογή για κάποιον που ήδη δουλεύει δύο ή τρία και βάλε χρόνια ως αναπληρωτής στην επαρχεία. Αυτός δεν κάνει άλλη δουλειά. Υποχρεώνεται να δώσει ασεπ ή να μείνει άνεργος. Άλλωστε υπάρχει και το κίνητρο με την προσαύξηση της προϋπηρεσίας.
Αυτός που ήδη δουλεύει ως αναπληρωτής βλέπει την πιθανότητα να μονιμοποιηθεί.( Ισχύει σε όλα τα εκπαιδευτικά συστήματα διεθνώς). Εξάλλου με αυτή την λογική μπήκε στην αναπλήρωση. Φέτος προέκυψαν τα νέα δεδομένα. Και πράγματι για ένα νέο μπορεί να πούμε ότι είναι θέμα επιλογής.
Έτσι έχουν τα πράγματα. Δεν μπορεί ο ΓΑΠ να κάνει τον φιλάνθρωπο με κάποιους που κινδυνεύουν να χάσουν την δουλειά τους και με τους εκπαιδευτικούς δεν τρέχει τίποτα να βρεθούν στα αζήτητα.
 Ειδάλλως γιατί προσέλαβε και φέτος αναπληρωτές; Τι είναι αυτό;  Μας φαντάζεται χειρότερους απ’ τους ζητιάνους  του Καρκαβίτσα;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:48:53 »

Αποσυνδεδεμένος margavare

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #396 στις: Νοεμβρίου 30, 2010, 10:03:49 pm »
Για δείτε το..

Αποσυνδεδεμένος Tao of love

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #397 στις: Νοεμβρίου 30, 2010, 10:04:04 pm »
Πάντως απ' όπου περνάει η Διαμαντοπούλου εφαρμόζει το εξής πάντα:να βολέψει τους βυσματούχους και φεύγοντας από το πόστο να αφήσει την αξιοκρατία για τους επόμενους υποψήφιους(όσους δεν έχουν βύσμα και άρα πρέπει να αναδειχθούν οι αξιότεροι),τους φτωχοδιάβολους.Όποιος έχει παρακολουθήσει την πορεία της καταλαβαίνει τι εννοώ

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #398 στις: Νοεμβρίου 30, 2010, 10:05:50 pm »
Όταν παλαιότερα υποστήριζα πως το νέο σύστημα των προσλήψεων είναι δικαιότερο του παλιού,  προέβαλλα το επιχείρημα πως με το νέο σύστημα πρόσληψης ο αριθμός των διορισμών, στις βασικές ειδικότητες τουλάχιστον, θα είναι μέσω του νέου πίνακα τριπλάσιος σε σχέση με τους παλιούς διοριστέους μέσω ΑΣΕΠ...   :o ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Μ' έπιασε και πάλι νευρικό γέλιο...

Την αξιοκρατία την θυμήθηκαν τώρα που μηδενίζονται οι προσλήψεις...

Προβλέπω πως αν στο απότερο μέλλον έχουμε πάλι περισσότερες προσλήψεις, αυτές θα γίνουν και πάλι με την θέσπιση νέων νόμων και ορθάνοιχτα τα παράθυρα και πάλι... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Η λέτε οι λύκοι να σώσουν τα πρόβατα από τους λύκους...   ???

Σαν αντίδραση πρέπει:
- να αναδείξουμε με κάθε τρόπο στην κοινωνία την διαφορά μας από τα ρουσφέτια του υπόλοιπου
  δημοσίου τομέα (βλέπε Joap).
-να διεκδικήσουμε ένα όριο στην ελαστική εργασία. Πχ: 3 χρόνια αναπλήρωσης. Για να πετύχουμε 5  ;D ;D ;D ;D   Κατάντια... :(

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #399 στις: Νοεμβρίου 30, 2010, 11:57:33 pm »
Πάντως απ' όπου περνάει η Διαμαντοπούλου εφαρμόζει το εξής πάντα:να βολέψει τους βυσματούχους και φεύγοντας από το πόστο να αφήσει την αξιοκρατία για τους επόμενους υποψήφιους(όσους δεν έχουν βύσμα και άρα πρέπει να αναδειχθούν οι αξιότεροι),τους φτωχοδιάβολους.Όποιος έχει παρακολουθήσει την πορεία της καταλαβαίνει τι εννοώ
Κατάγομαι απ'την Δράμα...η Διαμαντοπούλου έκλεισε την softex στην Δράμα και άφησε στο έλεος πολύ κόσμο...υποτίθεται πως τους  βάλαν σε κάτι πόστα π.χ επιστάτες σε σχολεία ή τα παιδιά για τις φωτοτυπίες στην Νομαρχία,αλλά με 3 κι 60...!!
Και τότε έλεγε για πολύ καιρό πως όλα βαίνουν καλώς και καθησύχαζε τον κόσμο η τρισκατάρατη...μια φίλη μου που είναι τώρα αναπληρώτρια ΕΣΠΑ (και απλήρωτη) είχε απολυθεί ο πατέρας της...τις προάλλες που της μίλησα και της είπα κι εγώ αφελώς "μα αφού πήραν πίσω την πρώτη σύμβαση που σας καταστούσε ημερομίσθιους..." μου είπε η κοπέλα "εγώ τα ακούω βερεσέ αυτά απ'αυτήν την ξεδιάντροπη..."
Η δε Κοζάνη...ξέρει καλύτερα τις βρωμιές της... ??? ???

Όσο για την Αμερική...εννοείται πως ζει και βασιλεύει η κυριαρχία της στην Ελλάδα...ακόμη και το ασφαλιστικό και οι περικοπές στις παροχές πρόνοιας και υγείας δικά τους σχέδια είναι...και προκαλώντας αυτήν την κρίση κατάφεραν να τα περάσουν υπογείως και χωρίς αντίσταση...!!!  >:( >:(
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος HelenB

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #400 στις: Δεκεμβρίου 01, 2010, 01:24:31 am »
δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί και πιο πριν άλλα έχουν λάβει υπ΄όψιν τους οι υπερεγκέφαλοι του υπουργείου ότι μερικοί εκπαιδευτικοί που δουλεύουν εκεί καλώς πήγαν γιατί ήταν ακατάλληλοι για τάξη;;;; (πχ ξέρω περίπτωση που έχει ψυχολογικά και πολλές άλλες που δεν κάνουν για το σπορ ....πως θα σταθούν οι άνθρωποι αυτοί;;) έρε τι έχει να γίνει τον Σεπ. του 2011.....

Το έχω ακούσει και άλλες φορές για " εκπαιδευτικούς" που έχουν μεταφερθεί σε γραφεία και διάφορες υπηρεσίες γιατί είναι εντελώς ακατάλληλοι να βρίσκονται σε τάξη. Και άλλες πόσες ιστορίες που οι διευθυντές των σχολείων προσπαθούν όπως όπως, είτε μόνοι τους είτε με προτροπή από τις α'βαθμιες, να τα βολέψουν.
Και ρωτώ εγώ τώρα: ποιος ο λόγος να είναι εκπαιδευτικοί αυτοί οι άνθρωποι εξ'αρχής? ποιος ο λόγος να τους πληρώνει το ελληνικό κράτος ως κανονικούς εκπαιδευτικούς, όταν δεν πατούν καν το πόδι τους στο σχολείο? ποιος ο λόγος να έχουν τέτοιοι άνθρωποι το δικαίωμα να βρεθούν δίπλα στο παιδί μου, στο παιδί σου, στο παιδί του καθενός?? Πώς μπαίνουμε στη διαδικασία καν να σκεφτούμε ότι τέτοιοι άνθρωποι θα μπουν στα σχολεία μας τον Σεπτέμβριο??? >:( >:( >:(

Για μένα προσωπικά όλοι αυτοί θα έπρεπε να απολυθούν από εκπαιδευτικοί!!! >:(
Και πριν ξεκινήσετε κάποιοι να μου πετάτε πέτρες  "και τι, αυτοί δεν είναι άνθρωποι? δεν έχουν δικαίωμα να μπούνε σε κάποια δουλειά?" Οκ, το έχουν, γνωρίζω ότι και αυτοί μπορεί να έχουν οικογένειες, να εξαρτάται η ζωή τους από αυτόν το μισθό, αλλά κάποτε δεν πρέπει να σταματήσει όλο αυτό το φιάσκο? Να έχει γίνει το Δημόσιο παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού για να βολεύεται μονίμως ο κάθε πικραμένος? Μόνο και μόνο για να λένε οι πολιτικοί ότι έχουμε κοινωνικό κράτος? Εντάξει, μπορεί διαφορετικά στην ελεύθερη αγορά να μην είχαν στον ήλιο μοίρα και να βοηθήσει το κράτος σε αυτό, αλλά όχι ρε παιδιά εκπαιδευτικοί, που κρατάνε στα χέρια τους παιδικές ψυχές, που υποτίθεται ότι 'πλάθουν' νέους ανθρώπους!!!!!!  Να τους βάζουν γραφιάδες, να τους βάζουν οπουδήποτε αλλού, αλλά ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ!! Και σίγουρα δεν γίνεται να απολυθούν (προφανώς...), αλλά μήπως να τους έκαναν μια μεταταξούλα στα γραφεία μια και καλή και να μη ξαναγυρίσουν στα σχολεία? Θα μείνουν και κενές θέσεις για νέους και κατάλληλους εκπαιδευτικούς.. Θα μου πείτε, ίσως και αυτό δεν είναι λύση, εδώ δεν έχουν τι να κάνουν τόσους άλλους δημόσιους υπάλληλους, θα κάτσουν να ασχοληθούν με τέτοιο θέμα και να σπάσουν το κεφάλι τους από τη στιγμή που υπάρχει πιο 'εύκολος' δρόμος? (εμ, άμα ήμουν και εγώ υπουργός εδώ θα ήμουν τώρα..? ;D)

Λοιπόν, για να κλείσω, γιατί μάλλον είμαι και εκτός θέματος και συγνώμη για αυτό ::) ::). Κάτι πρέπει να γίνει με αυτό το θέμα, γιατί με τον κάθε τρελό μπορεί και να 'κλάψουνε μανούλες' στο τέλος (με την κυριολεκτική σημασία της φράσης...). Και επιτέλους, ας γίνεται ένας σοβαρός έλεγχος από την ώρα που πάει να δουλέψει κάποιος ως εκπαιδευτικός και όχι αυτή η κοροϊδία και τα καραγκιοζιλίκια με τα δήθεν χαρτιά από ψυχολόγους!!!!!
Hello!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #401 στις: Δεκεμβρίου 01, 2010, 12:22:39 pm »
δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί και πιο πριν άλλα έχουν λάβει υπ΄όψιν τους οι υπερεγκέφαλοι του υπουργείου ότι μερικοί εκπαιδευτικοί που δουλεύουν εκεί καλώς πήγαν γιατί ήταν ακατάλληλοι για τάξη;;;; (πχ ξέρω περίπτωση που έχει ψυχολογικά και πολλές άλλες που δεν κάνουν για το σπορ ....πως θα σταθούν οι άνθρωποι αυτοί;;) έρε τι έχει να γίνει τον Σεπ. του 2011.....

Το έχω ακούσει και άλλες φορές για " εκπαιδευτικούς" που έχουν μεταφερθεί σε γραφεία και διάφορες υπηρεσίες γιατί είναι εντελώς ακατάλληλοι να βρίσκονται σε τάξη. Και άλλες πόσες ιστορίες που οι διευθυντές των σχολείων προσπαθούν όπως όπως, είτε μόνοι τους είτε με προτροπή από τις α'βαθμιες, να τα βολέψουν.
Και ρωτώ εγώ τώρα: ποιος ο λόγος να είναι εκπαιδευτικοί αυτοί οι άνθρωποι εξ'αρχής? ποιος ο λόγος να τους πληρώνει το ελληνικό κράτος ως κανονικούς εκπαιδευτικούς, όταν δεν πατούν καν το πόδι τους στο σχολείο? ποιος ο λόγος να έχουν τέτοιοι άνθρωποι το δικαίωμα να βρεθούν δίπλα στο παιδί μου, στο παιδί σου, στο παιδί του καθενός?? Πώς μπαίνουμε στη διαδικασία καν να σκεφτούμε ότι τέτοιοι άνθρωποι θα μπουν στα σχολεία μας τον Σεπτέμβριο??? >:( >:( >:(

Και πριν ξεκινήσετε κάποιοι να μου πετάτε πέτρες  "και τι, αυτοί δεν είναι άνθρωποι? δεν έχουν δικαίωμα να μπούνε σε κάποια δουλειά?" Οκ, το έχουν, γνωρίζω ότι και αυτοί μπορεί να έχουν οικογένειες, να εξαρτάται η ζωή τους από αυτόν το μισθό, αλλά κάποτε δεν πρέπει να σταματήσει όλο αυτό το φιάσκο? Να έχει γίνει το Δημόσιο παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού για να βολεύεται μονίμως ο κάθε πικραμένος? Μόνο και μόνο για να λένε οι πολιτικοί ότι έχουμε κοινωνικό κράτος? Εντάξει, μπορεί διαφορετικά στην ελεύθερη αγορά να μην είχαν στον ήλιο μοίρα και να βοηθήσει το κράτος σε αυτό, αλλά όχι ρε παιδιά εκπαιδευτικοί, που κρατάνε στα χέρια τους παιδικές ψυχές, που υποτίθεται ότι 'πλάθουν' νέους ανθρώπους!!!!!!  Να τους βάζουν γραφιάδες, να τους βάζουν οπουδήποτε αλλού, αλλά ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ!! Και σίγουρα δεν γίνεται να απολυθούν (προφανώς...), αλλά μήπως να τους έκαναν μια μεταταξούλα στα γραφεία μια και καλή και να μη ξαναγυρίσουν στα σχολεία? Θα μείνουν και κενές θέσεις για νέους και κατάλληλους εκπαιδευτικούς.. Θα μου πείτε, ίσως και αυτό δεν είναι λύση, εδώ δεν έχουν τι να κάνουν τόσους άλλους δημόσιους υπάλληλους, θα κάτσουν να ασχοληθούν με τέτοιο θέμα και να σπάσουν το κεφάλι τους από τη στιγμή που υπάρχει πιο 'εύκολος' δρόμος? (εμ, άμα ήμουν και εγώ υπουργός εδώ θα ήμουν τώρα..? ;D)

Λοιπόν, για να κλείσω, γιατί μάλλον είμαι και εκτός θέματος και συγνώμη για αυτό ::) ::). Κάτι πρέπει να γίνει με αυτό το θέμα, γιατί με τον κάθε τρελό μπορεί και να 'κλάψουνε μανούλες' στο τέλος (με την κυριολεκτική σημασία της φράσης...). Και επιτέλους, ας γίνεται ένας σοβαρός έλεγχος από την ώρα που πάει να δουλέψει κάποιος ως εκπαιδευτικός και όχι αυτή η κοροϊδία και τα καραγκιοζιλίκια με τα δήθεν χαρτιά από ψυχολόγους!!!!!
Εγώ πάντως συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...είναι μείζον θέμα...εμείς πέρσι είχαμε μία στο σχολείο (και καλά γραμματειακή υποστήριξη....) διαγνωσμένη με χρόνια σχιζοφρένια...νομίζει πως είναι παντρεμένη με έναν άνθρωπο,του οποίου του έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα τόσα χρόνια...στο σχολείο συγκρατιέται λίγο...αλλά ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΣΕ ΤΑΞΕΙΣ...;;!!!  ??? ??? ???  Ελπίζω πως όχι...
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #403 στις: Δεκεμβρίου 01, 2010, 01:06:13 pm »
http://www.alfavita.gr/artro.php?id=15854

και οι δικοι μας φοιτητες ......μονο να γιορταζουν το πολυτεχνειο ειναι.... :-[
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #404 στις: Δεκεμβρίου 01, 2010, 01:18:53 pm »
http://www.alfavita.gr/artro.php?id=15854

και οι δικοι μας φοιτητες ......μονο να γιορταζουν το πολυτεχνειο ειναι.... :-[

Οι δικοί μας φοιτητές έχουν να επιλύσουν μεταξύ τους "σοβαρές" ιδεολογικές διαφορές.. ("ποιος είναι αριστερότερος", "ποιος έχει καλύτερη αφίσα", "ποιος κάνει καλύτερες εκδρομές στη Μύκονο" κλπ)
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος HelenB

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #405 στις: Δεκεμβρίου 01, 2010, 02:13:55 pm »

Εγώ πάντως συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...είναι μείζον θέμα...εμείς πέρσι είχαμε μία στο σχολείο (και καλά γραμματειακή υποστήριξη....) διαγνωσμένη με χρόνια σχιζοφρένια...νομίζει πως είναι παντρεμένη με έναν άνθρωπο,του οποίου του έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα τόσα χρόνια...στο σχολείο συγκρατιέται λίγο...αλλά ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΣΕ ΤΑΞΕΙΣ...;;!!!  ??? ??? ???  Ελπίζω πως όχι...

αν ειναι να μεινουν χωρις δουλεια, να δεις για πότε θεραπευεται η ....σχιζοφρενια και ολα τα ψυχολογικα!!

Καλά σε αυτό έχεις πραγματικά δίκιο, διότι στην Ελλάδα βρισκόμαστε. ;D Αλλά και πάλι, πρέπει να ελεγχθούν ρε παιδί μου, τέλος! Πάντως παρόλο που είναι μείζον θέμα, με όσους εκπαιδευτικούς έχω μιλήσει (εγώ είμαι φοιτήτρια ακόμα.. ::) :-[) και που παραδέχονται ότι υπάρχει αυτό το πρόβλημα, πάλι δεν κάνουν τίποτα. Λένε, "ε αυτός θα μπορούσε να είναι φίλος μας, ξάδερφος κ.ο.κ, είναι συνάδελφος οπότε ποιος απο εμάς να βάλει υπογραφή" και άλλα τέτοια. Ε άμα πάμε με τέτοιο σκεφτικό, καλά κάνουμε και βρισκόμαστε σε αυτά τα χάλια σαν κράτος..... Μάλιστα, άκουσα ότι κάποιες διευθύνσεις πήγαν κάποτε αυτό το ζήτημα στο υπουργείο (δεν ξέρω αν ήταν με τη σημερινή ηγεσία ή την προηγούμενη) και η λύση που δόθηκε ήταν: ή θα "απολυθούν"/απομακρυθούν ή θα τους πάτε σε γραφεία και λοιπές υπηρεσίες και μακριά από παιδιά... Που σημαίνει ότι όλοι γνωρίζουν την κατάσταση (υποργείο, συνδικαλιστές, εκπαιδευτικοί κτλ) και κάνουν τα στραβά μάτια...Τρέχα γύρευε δηλαδή...........
Hello!!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182622
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144