0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
χμ ποιος κύριος μίλησε για τους κοπρίτες δημοσίους υπαλλήλους που κατέστρεψαν (πτώχευσαν για να είμαι μέσα στο θέμα) την ελλάδα;; http://img706.imageshack.us/img706/9054/pagkalo.jpg
Πάντως κι ελπίζω να μη φανεί ουτοπικό αυτό νομίζω πως δεν πρέπει να δεχτούμε το "υπάρχει κρίση=> δε γίνονται διορισμοί" και με αυτή τη θέση στην ουσία αντιτίθεμαι και στο ότι δημιουργήθηκε τελικά το thread αυτό. Δηλαδή θέλω να πω ότι μας έχουν οδηγήσει να έχουμε χαμηλό ηθικό και άρα να μην έχουμε διεκδικήσεις, αν δεχτούμε ότι ο διορισμός είναι διεκδίκηση κι όχι αυτό που αξιοκρατικά δικαιούμαστε. Η πρόσφατη επίσχεση εργασίας των αμω απέδειξε πως, αν αντισταθείς, λεφτά υπάρχουν, εξού και πληρωθήκαμε. Φοβούνται την αντίσταση. Συνεπώς, αν είναι να υπάρχουν συνέπειες, να υπάρχουν για όλους. Αν δεν έχουν λεφτά για να μας πληρώσουν, για να κάνουν διορισμούς κλπ, τότε να μην έχουν λεφτά και για τους μισθούς τους και για τις αποζημιώσεις τους για τα εκτός έδρας, μετακινήσεις, ανακαινίσεις κλπ. Ολοι το σκέφτεστε αυτό σίγουρα. Αλλά στην πράξη πώς μπορούμε να το πετύχουμε αυτό; Αν δηλαδή, αντί μοιρολατρικά να δεχόμαστε τα δεδομένα που μας υποβάλλουν, περάσουμε επίσημα πια στην (αντ)επίθεση και πούμε "κόψτε τα περιττά έξοδα όλοι εσείς οι κυβερνητικοί υπάλληλοι (μέσα και οι της βουλής) και πείστε μας ότι όντως γίνεται πολιτικής λιτότητας για να βοηθήσουμε τη χώρα για να δεχτούμε το καθεστώς μη διορισμών". Να συγκεντρώνουμε τέτοια στοιχεία (πχ κουρτίνες, κόσμημα 15000 ευρώ), να τα γνωστοποιούμε κι έτσι να πιέσουμε. Θα ήθελα απόψεις.
Αν δηλαδή, αντί μοιρολατρικά να δεχόμαστε τα δεδομένα που μας υποβάλλουν, περάσουμε επίσημα πια στην (αντ)επίθεση και πούμε "κόψτε τα περιττά έξοδα όλοι εσείς οι κυβερνητικοί υπάλληλοι (μέσα και οι της βουλής) και πείστε μας ότι όντως γίνεται πολιτικής λιτότητας για να βοηθήσουμε τη χώρα για να δεχτούμε το καθεστώς μη διορισμών". Να συγκεντρώνουμε τέτοια στοιχεία (πχ κουρτίνες, κόσμημα 15000 ευρώ), να τα γνωστοποιούμε κι έτσι να πιέσουμε. Θα ήθελα απόψεις.
Oυτε που με απασχολει αν θα μπουν κανα δυο τρεις φυλακη και τους κατασχεσουν τα σπιτια τους.Αφου το ρευστο εκανε φτερα.Αλλα παλι και αυτο το κλεμμενο χρημα στα ιδια χερια θα καταληξει , ακομα κι αν το γυρισουν.Αυτο που με ενδιαφερει ειναι , εγω εχω δουλεια?? Η Διαμαντ. φτιαχνει την φρατζα της και κουνιεται που αυξανει και θα αυξησει με γοργους ρυθμους την ανεργια.