0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Lasid στις Ιανουαρίου 29, 2011, 10:27:31 pmΤο ότι θα γίνει κάτι απίστευτο το Μάρτιο το οποίο ούτε που το φανταζόμαστε ακούστηκε από πολλές πηγέςα) είχε κάνει αναφορά συνεργάτης της Άννας Διαμαντοπούλου,β) το επικυρώνουν δημοσιογράφοι που το ακούν να συζητιέται στους διαδρόμους της βουλής,γ) το άκουσα από οικογενειακή φίλη που έχει δικό της άτομο μέσα στη βουλήδ) και δεύτερη οικογενειακή φίλη, που εργάζεται σε εταιρία που αναλαμβάνει καθαρισμούς τραπεζών, ακούει σε πηγαδάκια υπαλλήλων και στελεχών των τραπεζών ότι ψάχνουν απεγνωσμένα να βρούνε που θα πάνε τα χρήματά τους. Δεν βρίσκουν ούτε αυτοί τρόπο για να ξεφύγουν από την αναδιάρθρωση!Λάβετε υπόψη ότι έχουν από αρχές του χρόνου ανακοινώσει επίσημα μέσω εγκυκλίου ότι ενώ τον Ιανουάριο οι δημόσιοι υπάλληλοι πληρώθηκαν 1η και 15η του μήνα, από τον Φεβρουάριο θα πληρώνονται μια φορά στο τέλος κάθε μήνα. Μήπως αυτό σημαίνει ότι θα φτάσουμε τέλος Φεβρουαρίου και κανείς δε θα πληρωθεί, οπότε από αρχές Μαρτίου όλα τα παραπάνω σενάρια θα γίνουν η πραγματικότητά μας; Δηλαδή εσωτερική ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ;Αν αυτό που συμπεραίνω λογικά είναι σωστό, ας λάβουμε τα μέτρα μας για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε από ένα δύσκολο εξάμηνο υποτίθεται ελεγχόμενης αναδιάρθρωσης! ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟΧμ... Θα στείλω την γυναίκα μου να πάρει ένα δάνειάκι από το "παρακαταθηκών και δανείων" ...Αν αυτοί δεν πληρώνουν τους μισθούς, δεν θα πληρώνουμε και εμείς τη δόση... Ξέρει κάποιος πόσος χρόνος απαιτείται για την έγκριση;;;Να βρω και μια τράπεζα του εξωτερικού για να "φυγαδεύσω" τα μισά τουλάχιστον χρήματα από το δάνειο...Α! Μη ξεχάσω να βάλω έναν κήπο και ένα κοτέτσι... Ευτυχώς έχω 4 ελιές...
Το ότι θα γίνει κάτι απίστευτο το Μάρτιο το οποίο ούτε που το φανταζόμαστε ακούστηκε από πολλές πηγέςα) είχε κάνει αναφορά συνεργάτης της Άννας Διαμαντοπούλου,β) το επικυρώνουν δημοσιογράφοι που το ακούν να συζητιέται στους διαδρόμους της βουλής,γ) το άκουσα από οικογενειακή φίλη που έχει δικό της άτομο μέσα στη βουλήδ) και δεύτερη οικογενειακή φίλη, που εργάζεται σε εταιρία που αναλαμβάνει καθαρισμούς τραπεζών, ακούει σε πηγαδάκια υπαλλήλων και στελεχών των τραπεζών ότι ψάχνουν απεγνωσμένα να βρούνε που θα πάνε τα χρήματά τους. Δεν βρίσκουν ούτε αυτοί τρόπο για να ξεφύγουν από την αναδιάρθρωση!Λάβετε υπόψη ότι έχουν από αρχές του χρόνου ανακοινώσει επίσημα μέσω εγκυκλίου ότι ενώ τον Ιανουάριο οι δημόσιοι υπάλληλοι πληρώθηκαν 1η και 15η του μήνα, από τον Φεβρουάριο θα πληρώνονται μια φορά στο τέλος κάθε μήνα. Μήπως αυτό σημαίνει ότι θα φτάσουμε τέλος Φεβρουαρίου και κανείς δε θα πληρωθεί, οπότε από αρχές Μαρτίου όλα τα παραπάνω σενάρια θα γίνουν η πραγματικότητά μας; Δηλαδή εσωτερική ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ;Αν αυτό που συμπεραίνω λογικά είναι σωστό, ας λάβουμε τα μέτρα μας για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε από ένα δύσκολο εξάμηνο υποτίθεται ελεγχόμενης αναδιάρθρωσης! ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ
Παράθεση από: panos2 στις Ιανουαρίου 30, 2011, 12:29:43 amΠαράθεση από: Lasid στις Ιανουαρίου 29, 2011, 10:27:31 pmΤο ότι θα γίνει κάτι απίστευτο το Μάρτιο το οποίο ούτε που το φανταζόμαστε ακούστηκε από πολλές πηγέςα) είχε κάνει αναφορά συνεργάτης της Άννας Διαμαντοπούλου,β) το επικυρώνουν δημοσιογράφοι που το ακούν να συζητιέται στους διαδρόμους της βουλής,γ) το άκουσα από οικογενειακή φίλη που έχει δικό της άτομο μέσα στη βουλήδ) και δεύτερη οικογενειακή φίλη, που εργάζεται σε εταιρία που αναλαμβάνει καθαρισμούς τραπεζών, ακούει σε πηγαδάκια υπαλλήλων και στελεχών των τραπεζών ότι ψάχνουν απεγνωσμένα να βρούνε που θα πάνε τα χρήματά τους. Δεν βρίσκουν ούτε αυτοί τρόπο για να ξεφύγουν από την αναδιάρθρωση!Λάβετε υπόψη ότι έχουν από αρχές του χρόνου ανακοινώσει επίσημα μέσω εγκυκλίου ότι ενώ τον Ιανουάριο οι δημόσιοι υπάλληλοι πληρώθηκαν 1η και 15η του μήνα, από τον Φεβρουάριο θα πληρώνονται μια φορά στο τέλος κάθε μήνα. Μήπως αυτό σημαίνει ότι θα φτάσουμε τέλος Φεβρουαρίου και κανείς δε θα πληρωθεί, οπότε από αρχές Μαρτίου όλα τα παραπάνω σενάρια θα γίνουν η πραγματικότητά μας; Δηλαδή εσωτερική ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ;Αν αυτό που συμπεραίνω λογικά είναι σωστό, ας λάβουμε τα μέτρα μας για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε από ένα δύσκολο εξάμηνο υποτίθεται ελεγχόμενης αναδιάρθρωσης! ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟΧμ... Θα στείλω την γυναίκα μου να πάρει ένα δάνειάκι από το "παρακαταθηκών και δανείων" ...Αν αυτοί δεν πληρώνουν τους μισθούς, δεν θα πληρώνουμε και εμείς τη δόση... Ξέρει κάποιος πόσος χρόνος απαιτείται για την έγκριση;;;Να βρω και μια τράπεζα του εξωτερικού για να "φυγαδεύσω" τα μισά τουλάχιστον χρήματα από το δάνειο...Α! Μη ξεχάσω να βάλω έναν κήπο και ένα κοτέτσι... Ευτυχώς έχω 4 ελιές...Θέλεις να κανουμε ανταλλαγη προιόντων;; εχω και κήπο και κοτες…..θα μου δινεις λαδι….και γω θα σου δινω αυγα….και τα ζαρζαβατικα.
Είπαμε ότι το κλίμα της απαισιοδοξίας μας έχει καταβάλει αλλά αυτό πάει πολύ…Τι θα γίνει τον Μάρτιο; Θα χρεοκοπήσει η χώρα; Θα γίνει αναδιάρθρωση; Προσωπικά πιστεύω ότι η Ευρώπη δεν θα αφήσει την Ελλάδα αβοήθητη.Δεν δημιουργήθηκε η Ένωση τυχαία. Ούτε αυτοί που την οικοδομούν είναι πολιτικοί νάνοι. Λυπάμαι που το σκέφτομαι αλλά δυστυχώς η χώρα μας, εμείς οι ίδιοι, χρειαζόμασταν ένα γερό ταρακούνημα. Και αυτό νομίζω ότι επιχειρούν οι Ευρωπαίοι, να μας ξυπνήσουν από την κατάσταση αυτοπαραλυσίας που περιπέσαμε. ...Του λένε πάρε τα εργαλεία, ΔΝΤ , τρόικα, μνημόνια, αστερίσκοι, χρήματα και στρώσου στην δουλειά. Να ανασκουμπώσεις τα μανίκια όπως στα σποτ τα προεκλογικά βεβαίως…
Καλύτερα να είσαι προετοιμασμένος για το χειρότερο, για να μπορείς να χαμογελάς είτε επειδή δε συνέβη, είτε επειδή το αντιμετώπισες έχοντας πάρει τα μέτρα σου!