0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χωρίς καμία διάθεση εμπαιγμού, το μήνυμά σου μου θυμίζει αγγελία σε εφημερίδα ''ζητώ να μου χαρίσουν φροντιστήριο, πίνακες θρανεία, βιβλία και μαρκαδόρους''.Εφόσον είσαι στο στάδιο research, και έχεις ήδη βρει αυτό το Forum, διάβασε τα topics και πιστεύω πως θα κατατοπιστείς επαρκώς.Καλή αρχή!
Καλησπέρα σε όλους,Πρόσφατα σκεφτόμουν πολύ έντονα το πόσο θα μου άρεσε να διδάσκω αγγλικά, κι έτσι έχω αρχίσει να ψάχνομαι λίγο για να κάνω κι εγώ το ξεκίνημά μου (μιλάω για ιδιαίτερα μαθήματα).Λόγω του επαγγελματισμού, λοιπόν, που θέλω να πιστεύω ότι με διακρίνει, θεωρώ λίγο άτοπο να ξεκινήσω να διαφημίζω τον εαυτό μου ως καθηγητή χωρίς να έχω μαζέψει πρώτα τις απαραίτητες πληροφορίες. Όταν έρθει η ώρα να μιλήσω με τους γονείς για το μέλλον των παιδιών τους, θέλω να εμπνεύσω εμπιστοσύνη και όχι να δώσω την αίσθηση προχειροδουλειάς. Όπως καταλαβαίνετε είμαι στη φάση του research.Επειδή λοιπόν δε βρήκα πιο κατάλληλο forum από αυτό, ζητώ τη βοήθειά σας ώστε να κατατοπιστώ λίγο όσον αφορά στα δρώμενα της αγγλικής αυτό τον καιρό. Ένας γενικότερος μπούσουλας θα μου ήταν πολύ χρήσιμος σε όλους τους τομείς (διαχωρισμός τάξεων/επιπέδων, βιβλία/σειρές βιβλίων για το κάθε επίπεδο, παντός είδους συμβουλές και παρατηρήσεις από έμπειρους, κλπ.).Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας!