*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 7465 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος johnsmith

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
(Χωρίς τίτλο)
« στις: Νοεμβρίου 24, 2010, 06:24:50 pm »
Καλησπέρα σε όλους,

Πρόσφατα σκεφτόμουν πολύ έντονα το πόσο θα μου άρεσε να διδάσκω αγγλικά, κι έτσι έχω αρχίσει να ψάχνομαι λίγο για να κάνω κι εγώ το ξεκίνημά μου (μιλάω για ιδιαίτερα μαθήματα).

Λόγω του επαγγελματισμού, λοιπόν, που θέλω να πιστεύω ότι με διακρίνει, θεωρώ λίγο άτοπο να ξεκινήσω να διαφημίζω τον εαυτό μου ως καθηγητή χωρίς να έχω μαζέψει πρώτα τις απαραίτητες πληροφορίες. Όταν έρθει η ώρα να μιλήσω με τους γονείς για το μέλλον των παιδιών τους, θέλω να εμπνεύσω εμπιστοσύνη και όχι να δώσω την αίσθηση προχειροδουλειάς. Όπως καταλαβαίνετε είμαι στη φάση του research.

Επειδή λοιπόν δε βρήκα πιο κατάλληλο forum από αυτό, ζητώ τη βοήθειά σας ώστε να κατατοπιστώ λίγο όσον αφορά στα δρώμενα της αγγλικής αυτό τον καιρό. Ένας γενικότερος μπούσουλας θα μου ήταν πολύ χρήσιμος σε όλους τους τομείς (διαχωρισμός τάξεων/επιπέδων, βιβλία/σειρές βιβλίων για το κάθε επίπεδο, παντός είδους συμβουλές και παρατηρήσεις από έμπειρους, κλπ.).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:17:40 »

Αποσυνδεδεμένος tinkerbel!

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 25, 2010, 12:41:35 am »
Χωρίς καμία διάθεση εμπαιγμού, το μήνυμά σου μου θυμίζει αγγελία σε εφημερίδα ''ζητώ να μου χαρίσουν φροντιστήριο, πίνακες θρανεία, βιβλία και μαρκαδόρους''.Εφόσον είσαι στο στάδιο research, και έχεις ήδη βρει αυτό το Forum, διάβασε τα topics και πιστεύω πως θα κατατοπιστείς επαρκώς.Καλή αρχή!
Μυστικά για έναν ονειρεμένο γάμο! http://projectgamos.gr/

Αποσυνδεδεμένος johnsmith

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 25, 2010, 02:10:49 am »
Χωρίς καμία διάθεση εμπαιγμού, το μήνυμά σου μου θυμίζει αγγελία σε εφημερίδα ''ζητώ να μου χαρίσουν φροντιστήριο, πίνακες θρανεία, βιβλία και μαρκαδόρους''.Εφόσον είσαι στο στάδιο research, και έχεις ήδη βρει αυτό το Forum, διάβασε τα topics και πιστεύω πως θα κατατοπιστείς επαρκώς.Καλή αρχή!

Καταρχήν καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση,

Λυπάμαι πολύ που το μήνυμά μου σου θυμίζει αγγελία εφημερίδας τέτοιου τύπου, αλλά δε ζήτησα να μου χαρίσει κανείς τίποτα, ούτε να δουλέψει κανείς για μένα, ούτε να βρω κορόιδα. Ζήτησα συμβουλές. Το ότι ψάχνω το forum εξ'αρχής είναι δεδομένο (προφανώς), αλλά όπως καταλαβαίνεις θα είναι λίγο δύσκολο να βρω το κάθε τι που μπορεί να με ενδιαφέρει στις τόσες εκατοντάδες σελίδες που έχουν γραφτεί εδώ. Παράλληλα λοιπόν με το ψάξιμο (όχι μόνο σε αυτό το forum) που δεν είναι μια απλή και τόσο γρήγορη χρονικά διαδικασία όπως παρουσιάζεται από τα λεγόμενά σου, θεωρώ ότι κάνοντας μια προαιρετική ερώτηση στην οποία απαντάει όποιος θέλει, εάν θέλει, θα με βοηθήσει να κερδίσω χρόνο, άσε που -ποτέ δε ξέρεις- ίσως μου δοθούν πληροφορίες που μπορεί να μη βρω αλλού. Εάν πέντε άνθρωποι δώσουν ο καθένας από μια μικρή πληροφορία για κάποιο σκέλος της ερώτησης (π.χ. κάποιος μου προτείνει βιβλία, κάποιος άλλος μου προτείνει άλλα βιβλία, κάποιος τρίτος μοιραστεί μαζί μου μια εμπειρία του, κ.ο.κ.), όλα αυτά για μένα θα ήταν πολύ μεγάλη βοήθεια. Δε νομίζω, λοιπόν, ότι είναι πρέπον να "κρίνεις" την "αγγελία" μου, κι εγώ με τη σειρά μου να κάθομαι να αναλύω το σκεπτικό μου και για ποιο λόγο ρώτησα ότι ρώτησα, γιατί ξεφεύγουμε από το θέμα του post. Σωστό θα ήταν για το καλό του forum και για να είμαστε εντος θέματος για όσους δουν το post μελλοντικά -ίσως καλή ώρα ψάχνοντας σαν κι εμένα- από δω και πέρα να γράφει όποιος νομίζει ότι έχει να πει κάτι πάνω στο θέμα της ερώτησης. Αν σου φάνηκε κάπως η ερώτησή μου, η άποψή σου είναι απόλυτα σεβαστή, αλλά από τη στιγμή που δεν έχεις να προσθέσεις κάτι επί της ουσίας προσπέρασέ το.

Πάντα με τις καλύτερες προθέσεις και προς Θεού χωρίς να θέλω να φαίνομαι ότι κάνω παρατήρηση.

Αποσυνδεδεμένος Carmencita

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 06
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 29, 2010, 05:16:22 pm »
Αν δεν το έχεις ήδη κάνει, ξεκίνα πρώτα από το να σπουδάσεις το αντικείμενο.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:17:40 »

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #4 στις: Δεκεμβρίου 12, 2010, 05:41:25 pm »
Καλησπέρα σε όλους,

Πρόσφατα σκεφτόμουν πολύ έντονα το πόσο θα μου άρεσε να διδάσκω αγγλικά, κι έτσι έχω αρχίσει να ψάχνομαι λίγο για να κάνω κι εγώ το ξεκίνημά μου (μιλάω για ιδιαίτερα μαθήματα).

Λόγω του επαγγελματισμού, λοιπόν, που θέλω να πιστεύω ότι με διακρίνει, θεωρώ λίγο άτοπο να ξεκινήσω να διαφημίζω τον εαυτό μου ως καθηγητή χωρίς να έχω μαζέψει πρώτα τις απαραίτητες πληροφορίες. Όταν έρθει η ώρα να μιλήσω με τους γονείς για το μέλλον των παιδιών τους, θέλω να εμπνεύσω εμπιστοσύνη και όχι να δώσω την αίσθηση προχειροδουλειάς. Όπως καταλαβαίνετε είμαι στη φάση του research.

Επειδή λοιπόν δε βρήκα πιο κατάλληλο forum από αυτό, ζητώ τη βοήθειά σας ώστε να κατατοπιστώ λίγο όσον αφορά στα δρώμενα της αγγλικής αυτό τον καιρό. Ένας γενικότερος μπούσουλας θα μου ήταν πολύ χρήσιμος σε όλους τους τομείς (διαχωρισμός τάξεων/επιπέδων, βιβλία/σειρές βιβλίων για το κάθε επίπεδο, παντός είδους συμβουλές και παρατηρήσεις από έμπειρους, κλπ.).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας!
SPARK 1, 2, 3 EXPRESS PUBLISHING

Αποσυνδεδεμένος dimisfl

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #5 στις: Δεκεμβρίου 12, 2010, 06:45:58 pm »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709