0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Eγώ πάντως γνωρίζω δυο συναδέλφισσες που πήραν απόσπαση λόγω συνπηρέτησης. Η μια από Μυτιλήνη για Λήμνο γιατί ο άντρας της ηταν λιμενικός και η άλλη απο Λήμνο για Θεσσαλονίκη γιατί ο άντρας της ήταν ειδικός φρουρός.
Καλησπερα!Κι αλλη ομοιοπαθης! Διοριζομαι κι εγω φετος Α Χιου και ο συζυγος ειναι στην αεροπορια...Εγω που ρωτησα στο γραφειο και εδω που μενω αλλα και στη Χιο μου ειπαν οτι για να παρει καποιος την αποσπαση πρεπει να ειναι υπεραριθμος...Προφανως εχει να κανει με αυτο ακριβως που λες,οτι δηλαδη ειμαστε νεοδιοριστοι και δεν εχουμε οργανικη...Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο...Παντως δεν ξερω κανεναν που να μην εχει παρει αποσπαση λογω συνυπηρετησης...Δεν ξερω...Αν μπορουσε καποιος να μας διαφωτισει γιατι εχω ακριβως το ιδιο προβλημα.... Για την ακριβεια μου ειπαν οτι μονο η συνυπηρετηση δεν σας εγγυαται την αποσπαση...Πρεπει ο κλαδος να βγει υπεραριθμος....
Τίποτα από αυτά που σου είπαν δεν ισχύει. Όλοι οι εκπαιδευτικοί που έχουν συζύγους στα σώματα ασφαλείας παίρνουν απόσπαση για τον τόπο εργασίας του συζύγου ανεξάρτηατα αν είναι νεοδιόριστες ή μη. Το μόνο πρόβλημα στην περίπτωσή σου είναι ότι δεν θα μπορείς να πάρεις μετάθεση αν δεν υπηρετήσεις για μία χρονιά στην οργανική σου.
Παράθεση από: evage στις Αυγούστου 05, 2008, 11:22:31 pmΤίποτα από αυτά που σου είπαν δεν ισχύει. Όλοι οι εκπαιδευτικοί που έχουν συζύγους στα σώματα ασφαλείας παίρνουν απόσπαση για τον τόπο εργασίας του συζύγου ανεξάρτηατα αν είναι νεοδιόριστες ή μη. Το μόνο πρόβλημα στην περίπτωσή σου είναι ότι δεν θα μπορείς να πάρεις μετάθεση αν δεν υπηρετήσεις για μία χρονιά στην οργανική σου.Αληθεια λες?Μακαρι να ειναι ετσι ....Μαλιστα μια υπαλληλος δευτεροβαθμιας που ρωτησα επ΄ακριβως μου απαντησε:Για να παρετε την αποσπαση πρεπει να βρειτε καποιον να σας την προωθησει. στο υπουργειο... Οσον αφορα την μεταθεση ακομα δεν με απασχολει ιδιαιτερα...Γιατι ομως να ειναι τοσο απροθυμες να μου πουν οτι ναι ισχυει???οσον αφορα την μεταθεση...αν δεν κανω λαθος την πρωτη χρονια δηλ.φετος ειμαι με διαθεση ετσι?η οργανικη μου θεση λογικα θα ερθει την επομενη εκπαιδευτικη χρονια και οχι απαραιτητα στην ιδια δευτεροβαθμια..τα λεω σωστα?