0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
βρε παιδια μονο εγω ξερω καμια δεκαρια που την πηραν!!!!!!!!
Καλησπέρα σε όλους και όλες, Είμαι διορισμένη στην Κρήτη και αυτός είναι ο 3ος μου χρόνος. Είμαι απο Λάρισα και επειδή έχω δικό μου σπίτι θέλουμε να πάμε Λάρισα. Ο άντρας μου είναι στρατιωτικός στην αεροπορία και τώρα κάνει τα χαρτιά του για μετάθεση. Επίσης να σημειώσω πως δεν έχουμε κάνει ακόμα παιδί είμαστε νιόπαντροι. Και μένα η δική μου απορία είναι υπάρχει περίπτωση να την πάρει την μετάθεση και εγώ να μην πάρω απόσπαση; Επίσης, επειδή δν γνωρίζω την όλη διαδικασία εγώ να τα κάνω τα χαρτιά μου για μετάθεση; και αν πάρω για παράδειγμα την μετάθεση π.χ. εύβοια και αυτός τελικά δεν πάρει μετάθεση (γιατί και σε αυτούς έχουν δυσκολέψει τα πράγματα) μετά θα μπορέσω να πάρω απόσπαση για κρήτη; Συγνώμη για τις τόσες ερωτήσεις είχα πολύ καιρό να μπω στο πολυαγαπημένο forum και τα διάβασα όλα αυτά και έχω πάθει πανικό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
mariefrance Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δηλαδή η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα πια σε όλους τους τομείς. τι να πω...ούτε οικογένεια αυτό το κράτος δεν μας αφήνει να κάνουμε.άντε να κρατήσεις σπίτι με τέτοιες αποστάσεις.
Καλησπέρα σε όλους...Είμαι καινούρια στο forum και στο θέμα "αποσπάσεις"...Ενδέχεται ο άντρας μου να πάρει μετάθεση και θέλω να ρωτήσω το εξής...Έστω ότι πάει σε κάποιο νησί π.χ. στη Νάξο η οποία ανήκει στη Γ Κυκλαδων και έστω οτι παίρνω την απόσπαση και εγώ... Μπορούν να με τοποθετήσουν σε άλλο νησί π.χ. στα... Κουφονήσια ή στην Αμοργό τα οποία επίσης ανήκουν στη Γ Κυκλάδων?Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!
Παράθεση από: margava στις Οκτωβρίου 25, 2011, 02:51:20 pmΚαλησπέρα σε όλους...Είμαι καινούρια στο forum και στο θέμα "αποσπάσεις"...Ενδέχεται ο άντρας μου να πάρει μετάθεση και θέλω να ρωτήσω το εξής...Έστω ότι πάει σε κάποιο νησί π.χ. στη Νάξο η οποία ανήκει στη Γ Κυκλαδων και έστω οτι παίρνω την απόσπαση και εγώ... Μπορούν να με τοποθετήσουν σε άλλο νησί π.χ. στα... Κουφονήσια ή στην Αμοργό τα οποία επίσης ανήκουν στη Γ Κυκλάδων?Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!Δυστυχώς μπορούν να το κάνουν αυτό . Θυμάμαι μια περίπτωση που έβαλαν τη συνάδελφο σε άλλο νησί από τον άντρα της και χρειάστηκε να πάει ο άντρας της στη δευτεροβάθμια και να κάνει θέμα ολόκληρο για να πάρει την απόσπαση. Τώρα που βάλαν και ως προυπόθεση να υπάρχουν κενά για να σε αποσπάσουν τα πράγματα θα γίνουν πιο δύσκολα. Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα γιατί είναι ο άντρας μου υπο μετάθεση και φοβάμαι πολύ το νησί.