0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο Μάρκος είναι executive,δεν έχει θέμα!!!!
εμ, πριν 3 μηνες περιπου περασαν απο μενα για συνεντευξη για 1 θεση στο λογιστηριο, ....που ησουν Lila ?.... (εσενα θα επελεγα και θα ειμασταν ολη μερα στο pde.....ζαχαρη θα τη βγαζαμε....)
Θα ήθελα πολύ όμως να είχα μια γυάλα και να μπορούσα να με έβλεπα σε 10 χρόνια,έστω για μια στιγμή...Και μόνο που υπάρχει ο τίτλος του τόπικ και απαντάμε οι 30+,καταλαβαίνεις ότι κάτι πάει λάθος...Ένας άνθρωπος 30+θα είχε βάλει τη ζωή του σε μια σειρά,θα είχε τη σταθερή του δουλείτσα,θα σκεφτόταν αλλιώς...Το μέλλον το σκέφτονται-εννοώ επαγγελματικά-οι 20άρηδες και έτσι πρέπει να ναι η φυσική συνέχεια των πραγμάτων...σε μια άλλη χώρα ίσως....
Και να σκεφτεί κανείς πως ο Καρυωτάκης πέθανε όντας δημόσιος υπάλληλος , τι ηλίθιος θεε μου χα χα χα.Ασχετο σχόλιο αλλά σας διαβάζω σε αυτό το τόπικ ,που είναι τόσο αισιόδοξοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο και μου κάνατε την καρδιά περιβόλι.Δε μπορεί βρε θα επιβιώσουμε , θα πάμε όλοι για δουλειά στου Μάρκου.χα χα χα
Παράθεση από: billimember στις Δεκεμβρίου 04, 2010, 11:35:49 amΚαι να σκεφτεί κανείς πως ο Καρυωτάκης πέθανε όντας δημόσιος υπάλληλος , τι ηλίθιος θεε μου χα χα χα.Ασχετο σχόλιο αλλά σας διαβάζω σε αυτό το τόπικ ,που είναι τόσο αισιόδοξοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο και μου κάνατε την καρδιά περιβόλι.Δε μπορεί βρε θα επιβιώσουμε , θα πάμε όλοι για δουλειά στου Μάρκου.χα χα χα Δεν είναι απαισιοδοξία έτσι απλά...Όταν επενδύεις σε κάτι (ασεπ, προϋπηρεσία, σπουδές) και όχι μόνο βλέπεις άλλους να τακτοποιούνται με μέσο κι εσύ να είσαι εκτός αλλά επιπλέον όταν ούτε στον ιδιωτικό τομέα υπάρχει φως (που έτσι κι αλλιώς δεν υπήρχε) τότε δεν είσαι απαισιόδοξος αλλά απλά καταγράφεις την πραγματικότητα, είσαι ρεαλιστής...Αν αυτό δε γίνεται κατανοητό, ε,ας το γυρίσουμε στην πλακίτσα, πάσο.
Παράθεση από: MARKOS στις Δεκεμβρίου 04, 2010, 10:49:57 amεμ, πριν 3 μηνες περιπου περασαν απο μενα για συνεντευξη για 1 θεση στο λογιστηριο, ....που ησουν Lila ?.... (εσενα θα επελεγα και θα ειμασταν ολη μερα στο pde.....ζαχαρη θα τη βγαζαμε....)Αυτά είναι......Το μόνο μου πρόβλημα είναι η.......δυσανεξία στα Μαθηματικά,αλλά ανάγκα και θεοί πείθονται!!!Δουλειά να υπάρχει!!!
Παράθεση από: MelG στις Δεκεμβρίου 04, 2010, 11:55:22 amΠαράθεση από: billimember στις Δεκεμβρίου 04, 2010, 11:35:49 amΚαι να σκεφτεί κανείς πως ο Καρυωτάκης πέθανε όντας δημόσιος υπάλληλος , τι ηλίθιος θεε μου χα χα χα.Ασχετο σχόλιο αλλά σας διαβάζω σε αυτό το τόπικ ,που είναι τόσο αισιόδοξοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο και μου κάνατε την καρδιά περιβόλι.Δε μπορεί βρε θα επιβιώσουμε , θα πάμε όλοι για δουλειά στου Μάρκου.χα χα χα Δεν είναι απαισιοδοξία έτσι απλά...Όταν επενδύεις σε κάτι (ασεπ, προϋπηρεσία, σπουδές) και όχι μόνο βλέπεις άλλους να τακτοποιούνται με μέσο κι εσύ να είσαι εκτός αλλά επιπλέον όταν ούτε στον ιδιωτικό τομέα υπάρχει φως (που έτσι κι αλλιώς δεν υπήρχε) τότε δεν είσαι απαισιόδοξος αλλά απλά καταγράφεις την πραγματικότητα, είσαι ρεαλιστής...Αν αυτό δε γίνεται κατανοητό, ε,ας το γυρίσουμε στην πλακίτσα, πάσο.ΜΕΛ ξερω 5 ανθρωπουσ που διοριστηκαν περσι με το 40% χωρις να εχουν δωσει ΠΟΤΕ ασεπ και τωρα με κοιτανε με οικτο ( εχω κλεισει 24 μηνο κ 3 επιτυχιες στον ασεπ) αλλα ειπα στον εαυτο μου οτι δε θα πικραθω αλλο με αυτην την ιστορια, καλλιο σερβιτορος σε εστιατοριο παρα αυτο το βουνο που ανεβαινω και ποτε δεν τελειωνει.Οποτε θελει και λιγο πλακα το πραγμα ,πριν μας τρελανει η σκυλα .