0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΠαράθεσηΌοσο αφορά την προυπηρεσίοα Lila... Αν αναβαθμιστεί πολύ η προυπηρεσία και πάλι, μπορεί σε διάφορες ειδικότητες, όπως στους, Φιλόλογους, φυσικούς, ξενόγλωσσους..., να εμφανιστούν και πάλι διάφορες τεράστιες προυπηρεσίες (Οαεδ, Οτεκ, ιεκ, κεκ και δεν συμμαζεύεται....) που θα μπουν μπροστά και εμείς οι υπόλοιποι θα ψαχνόμαστε και πάλι... Από εκεί πηγάζει όλη η επιφύλαξη και γι' αυτό λέω εγώ "3 φορές ΑΚΩ + ΑΣΕΠ". Φυσάμε και το γιαούρτι... Grin Grin Grin Grin GrinKι εγω που δεν θα προσληφθω φετος( 25,7 μορια ο τελευταιος μη τριτεκνος ΠΕ04.01) πως θα μαζεψω τα 3 φορες ΑΚΩ?? Συγγνωμη............εγω δεν ειμαι επαξιος?? και ολα τα εις αξιο/ς ??!!!! Με ρωτας εμενα Ραγκουση πως θα την βγαλω??
Όοσο αφορά την προυπηρεσίοα Lila... Αν αναβαθμιστεί πολύ η προυπηρεσία και πάλι, μπορεί σε διάφορες ειδικότητες, όπως στους, Φιλόλογους, φυσικούς, ξενόγλωσσους..., να εμφανιστούν και πάλι διάφορες τεράστιες προυπηρεσίες (Οαεδ, Οτεκ, ιεκ, κεκ και δεν συμμαζεύεται....) που θα μπουν μπροστά και εμείς οι υπόλοιποι θα ψαχνόμαστε και πάλι... Από εκεί πηγάζει όλη η επιφύλαξη και γι' αυτό λέω εγώ "3 φορές ΑΚΩ + ΑΣΕΠ". Φυσάμε και το γιαούρτι... Grin Grin Grin Grin Grin
Και τι κανω λοιπον φετος,του χρονου,του παραχρονου που ο Ραγκουσης δεν με καθιστα επαξιο εκπαιδευτικο??Γιατι ολοι λενε τι ΔΕΝ θα κανω........