0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό που σου αναφέρω ισχύει ΓΙΑ ΟΛΑ τα πιστοποιητικά. Και για του Γκαίτε. Όποιος σου λέει το αντίθετο είναι ψεύτης.Αυτή η νομοθεσία (περι λήξης) ΔΕΝ εφαρμόστηκε ποτέ και δεν θα εφαρμοστεί στο άμεσο μέλλον. Άρα από τη στιγμή που θα "πάρεις" επάρκεια και άδεια διδασκαλίας (για φροντιστήρια-ιδιαίτερα) αυτή θα ισχύει χωρίς να χρειάζεται ανανέωση
Να ρωτησω κι εγώ κάτι μια που άνοιξε το θέμα. Για να διδάξεις σε φροντιστήριο ας πούμε, αρκεί το Proficiency, δίνει επάρκει ή χρειάζεται και κάτι άλλο; Άδεια ασκήσεως ή κάτι τέτοιο; Γιατί έχω ακούσει χίλια δυο και δεν ξέρω τι γίνεται... Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει παρακαλώ. Ευχαριστώ πολύ!
Παράθεση από: anastasia86 στις Δεκεμβρίου 05, 2010, 02:06:35 pmΝα ρωτησω κι εγώ κάτι μια που άνοιξε το θέμα. Για να διδάξεις σε φροντιστήριο ας πούμε, αρκεί το Proficiency, δίνει επάρκει ή χρειάζεται και κάτι άλλο; Άδεια ασκήσεως ή κάτι τέτοιο; Γιατί έχω ακούσει χίλια δυο και δεν ξέρω τι γίνεται... Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει παρακαλώ. Ευχαριστώ πολύ! δίνει επάρκεια αλλά για να διδάξεις όπως σε όλα τα καθηγητικά επαγγέλματα βγάζεις και άδεια διδασκαλίας
Να είσαι καλά! Ευχαριστώ πολύ!!!
Παράθεση από: Erofilaki στις Δεκεμβρίου 05, 2010, 12:09:48 pmΚαλημέρα σε όλους,μήπως κάποιος μπορεί να με ενημερώσει παρακαλώ, γιατί τελικά δεν ξέρω τι ισχύει: ενδιαφέρομαι για το Προφίσιενσυ Μίσιγκαν αλλά από μια συζήτηση με συναδέλφους άκουσα πως έχει "ισχύ" για 2 χρόνια. Αληθεύει κάτι τέτοιο; Δηλαδή πρέπει κάθε 2 χρόνια να ξανα-αποδεικνύουμε ότι ξέρουμε αγγλικά;Επίσης το συγκεκριμένο πτυχίο δίνει επάρκεια και άδεια διδασκαλίας;Τα φώτα σας παρακαλώ Ευχαριστώ!Όλα τα πιστοποιητικά (και όχι πτυχία) γνώσεων (από τις ξένες γλώσσες μέχρι και τους υπολογιστές) ισχύουν για 2 χρόνια.Στο ελληνικό κράτος βέβαια η ισχύς είναι απεριόριστη καθώς κανένας δεν έχει αναλάβει το πολιτικό κόστος να πει ότι λήγουν.Για την επάρκεια είμαι σχεδόν σίγουρος ότι "δίνει".
Καλημέρα σε όλους,μήπως κάποιος μπορεί να με ενημερώσει παρακαλώ, γιατί τελικά δεν ξέρω τι ισχύει: ενδιαφέρομαι για το Προφίσιενσυ Μίσιγκαν αλλά από μια συζήτηση με συναδέλφους άκουσα πως έχει "ισχύ" για 2 χρόνια. Αληθεύει κάτι τέτοιο; Δηλαδή πρέπει κάθε 2 χρόνια να ξανα-αποδεικνύουμε ότι ξέρουμε αγγλικά;Επίσης το συγκεκριμένο πτυχίο δίνει επάρκεια και άδεια διδασκαλίας;Τα φώτα σας παρακαλώ Ευχαριστώ!