0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν νομίζω ότι γίνεται στα δημοτικά να φεύγουν κάποια τμήματα πιο νωρίς...εδώ περιμένουμε μια συνάδελφο ΠΕ05 από την αρχή της χρονιάς και τα παιδιά μοιράζονται σε τμήματα...ουσιαστικά θα στραφούν οι μόνιμοι εναντίον μας,ότι τους φορτώνουμε τις ευθύνες μας.
Άρα, Lasid, δε φαίνεται να "κινδυνεύουμε" με την επίσχεση, έτσι δεν είναι; Εκεί που πάμε να πιέσουμε για να πληρωθούμε, μη βρεθούμε και απολυμένοι! Αλλά δε γίνεται να δουλεύουμε και τζάμπα. Τι κάνουμε, λοιπόν; Πάμε την Πέμτη το πρωί ο καθένας στη Διεύθυνση και συμπληρώνουμε την αίτηση; Τι συζητάτε στα σχολεία σας; Είναι πολλοί υπέρ; Στο δικό μου όλοι, νομίζω.
Και αυτό που λες με το πρωτόκολλο.....τι λέμε: Δείξτε μας το πρωτόκολλο; Και η κοινοποίηση στο Υπουργείο Οικονομικών πώς γίνεται; Στην αίτηση δεν υπάρχει κάπου σημείο που να λέει για κοινοποίηση.
Φυσικά μπορείς να πας ότι ώρα (και μέρα) θες απλά αν έχεις κάποιες απορίες ή απλά αν θες να κάνεις και λίγη φασαρία (!!!) στη διεύθυνση καλό είναι να πας με τους άλλους !
Αυτό δεν το ξέρω panickos. Rώτησε μέσω Facebook αυτούς που σου είπαν για την ώρα.Εγώ δεν είμαι με ΕΣΠΑ. Φέτος δεν είχα καν την τύχη να προσληφθώ ακόμα.Είμαι με ταμείο ανεργίας 454,25
Ναι, καλά...... Σ'εμάς θα "χώσουν" τους δασκάλους να μας αντικαταστήσουν. Σίγουρα πράγματα.Και αυτό που λες με το πρωτόκολλο.....τι λέμε: Δείξτε μας το πρωτόκολλο; Και η κοινοποίηση στο Υπουργείο Οικονομικών πώς γίνεται; Στην αίτηση δεν υπάρχει κάπου σημείο που να λέει για κοινοποίηση.