0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
θέλω να ρωτήσω κατα πόσο είναι επιτρεπτό η ενημέρωση του συλλόγου διδασκόντων από έναν συνδικαλιστή μιας παραταξης, να γίνεται σε ώρα μαθήματος.Στο σχολείο μου καθημερινά σχεδόν θα χαθεί και μια ώρα μαθήματος λόγω αυτής της ενημέρωσης.Υποτίθεται ότι θα γίνει για 10 λεπτά, αλλά χάνεται ολόκληρη η ώρα.Στο σχολείο γίνεται ο χαμός αφού τα παιδιά βλέπουν ότι οι καθηγητές δεν μπαίνουν μέσα στην τάξη!Δεν είμαι κατά της ενημέρωσης, όχι όμως να γίνεται εις βάρος του μαθήματος μου. Προσωπικά αρνούμαι να παραστώ στις ενημερώσεις αυτές, και λέω στον συνδικαλιστή να έρθει στις 2 το μεσημέρι να μου τα πει, ή να μου αφήσει το κείμενο που συνήθως έχουν πάνω στο γραφείο μου και αν έχω απορία να τον πάρω τηλέφωνο!!
Αδέρφια,Δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να κάνω την Δευτέρα. Οι αναπληρωτές που θα ψηφίσουν θα αναγκαστούν να πάρουν άδεια? ΜΑ ξέρουμε ήδη ότι οι αναπληρωτές χάνουν λεφτά όταν παίρνουν άδεια από την αποζημίωση μη λειφθήσας άδειας στο τέλος. Για αυτό το λόγο δεν παιρνω άδειες. Δηλαδή θα με αναγκάσουν να χάσω λεφτά για να ψηφίσω?Αν παρουσιαστώ στο σχολείο μου αφού ψηφίσω θα θεωρηθεί ότι πήρα άδεια μιας ημέρας πάλι?Αν το σχολείο μου είναι μακριά σε άλλο νομό και δεν θέλω να πληρώσω βενζίνες ούτε για να ψηφίσω, πρέπει να πληρώσω για να πάω στο σχολείο και να πω τζα? Σε ποιόν? Δηλαδή ή με τον ένα ή μετον άλλο τρόπο πρέπει να πληρώσω. Μιλάω για αναπληρωτές μη μου γράψετε άλλα!
Παράθεση από: gvasilis στις Νοεμβρίου 03, 2012, 04:08:58 pmΑδέρφια,Δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να κάνω την Δευτέρα. Οι αναπληρωτές που θα ψηφίσουν θα αναγκαστούν να πάρουν άδεια? ΜΑ ξέρουμε ήδη ότι οι αναπληρωτές χάνουν λεφτά όταν παίρνουν άδεια από την αποζημίωση μη λειφθήσας άδειας στο τέλος. Για αυτό το λόγο δεν παιρνω άδειες. Δηλαδή θα με αναγκάσουν να χάσω λεφτά για να ψηφίσω?Αν παρουσιαστώ στο σχολείο μου αφού ψηφίσω θα θεωρηθεί ότι πήρα άδεια μιας ημέρας πάλι?Αν το σχολείο μου είναι μακριά σε άλλο νομό και δεν θέλω να πληρώσω βενζίνες ούτε για να ψηφίσω, πρέπει να πληρώσω για να πάω στο σχολείο και να πω τζα? Σε ποιόν? Δηλαδή ή με τον ένα ή μετον άλλο τρόπο πρέπει να πληρώσω. Μιλάω για αναπληρωτές μη μου γράψετε άλλα!Τα σχολεία τη Δευτέρα είναι κλειστά.Θα πας αν θες να ψηφίσεις και θα πάρεις βεβαίωση ότι ψηφισες σε περίπτωση που στη ζητήσουν από το σχολείο σου.Τι άδειες και ιστορίες;;;
Παράθεση από: kostzo10 στις Νοεμβρίου 03, 2012, 04:18:43 pmΠαράθεση από: gvasilis στις Νοεμβρίου 03, 2012, 04:08:58 pmΑδέρφια,Δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να κάνω την Δευτέρα. Οι αναπληρωτές που θα ψηφίσουν θα αναγκαστούν να πάρουν άδεια? ΜΑ ξέρουμε ήδη ότι οι αναπληρωτές χάνουν λεφτά όταν παίρνουν άδεια από την αποζημίωση μη λειφθήσας άδειας στο τέλος. Για αυτό το λόγο δεν παιρνω άδειες. Δηλαδή θα με αναγκάσουν να χάσω λεφτά για να ψηφίσω?Αν παρουσιαστώ στο σχολείο μου αφού ψηφίσω θα θεωρηθεί ότι πήρα άδεια μιας ημέρας πάλι?Αν το σχολείο μου είναι μακριά σε άλλο νομό και δεν θέλω να πληρώσω βενζίνες ούτε για να ψηφίσω, πρέπει να πληρώσω για να πάω στο σχολείο και να πω τζα? Σε ποιόν? Δηλαδή ή με τον ένα ή μετον άλλο τρόπο πρέπει να πληρώσω. Μιλάω για αναπληρωτές μη μου γράψετε άλλα!Τα σχολεία τη Δευτέρα είναι κλειστά.Θα πας αν θες να ψηφίσεις και θα πάρεις βεβαίωση ότι ψηφισες σε περίπτωση που στη ζητήσουν από το σχολείο σου.Τι άδειες και ιστορίες;;;Αν δεν θέλω να ψηφίσω για να αποφύγω το ταξίδι; τότε;