0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: suomaf στις Ιουνίου 07, 2008, 09:25:21 pmΚαλησπέρα!Ναι,βέβαια, μπορείς να δώσεις Πανελλαδικές σε όποια κατεύθυνση θέλεις.Μ'ενδιέφερε το θέμα κ το έψαξα...μάλιστα έδωσα κ Πανελλήνιες φέτος...Απλώς κάνεις μια αίτηση στο σχολείο, που θέλεις να δώσεις εξετάσεις, 1-10 Φεβρουαρίου κ δηλώνεις την κατεύθυνση κ τα μαθήματα επιλογής...Suomaf και εγώ έδωσα φέτος ξανά πανελλήνιες μετά από 11 χρόνια! Τελείωσα φιλολογικό και επειδή τα τελευταία χρόνια έχω ξετρελαθεί με την ιστορία ήθελα να μπω σε ένα ιστορικό τμήμα. Το θεώρησα πιο εύκολο να δώσω πανελλήνιες, μιας και κάνω όλα τα μαθήματα της Γ' Λυκείου, από το να διαβάσω για κατατακτήριες, για να μη χάσω και χρόνο από το διάβασμα του ΑΣΕΠ. Καλά αποτελέσματα, σου εύχομαι να μπεις εκεί που θέλεις!
Καλησπέρα!Ναι,βέβαια, μπορείς να δώσεις Πανελλαδικές σε όποια κατεύθυνση θέλεις.Μ'ενδιέφερε το θέμα κ το έψαξα...μάλιστα έδωσα κ Πανελλήνιες φέτος...Απλώς κάνεις μια αίτηση στο σχολείο, που θέλεις να δώσεις εξετάσεις, 1-10 Φεβρουαρίου κ δηλώνεις την κατεύθυνση κ τα μαθήματα επιλογής...
Γεια χαρα σε ολους.ΕΙΣΑΓΩΓΗειμαι ετων 34 αποφοιτος οικονομικου παν/μιου και με μαστερ 2 γλωσσες . δουλευω στον ιδιωτικο τομεα 50 - 60 ωρες την εβδομαδα.ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑσκεφτομαι πλεον πολυ σοβαρα να ξαναδωσω πανελληνιες μετα απο 16 χρονια για το παιδαγωγικο. το ακρως φιλοδοξο πλανο ειναι να εισαχθω τον σεπτεμβρη του 2010 και να αποφοιτησω μετα απο 3,5-4 χρονια.οι λογοι προφανεις.ΕΠΙΛΟΓΟΣευπροσδεκτες οι αποψεις ολων, τι λετε αξιζει?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.
Ετών 29.Αυτό το σκέφτομαι εδώ και 2 χρόνια αλλά δεν το κάνω πάντα από φόβο μήπως αλλάξουν τα πράγματα και μείνω με το.... πτυχίο στο χέρι. Αλλά πλέον κι εγώ το σκέφτομαι.Γνωρίζει κανείς αν μπορείς να ξαναγραφτείς σε σχολή από την οποία έχεις διαγραφεί;;; Γιατί εγώ πέρασα παιδαγωγικό το '98 αλλά διαγράφτηκα για να ξαναδώσω πανελλήνιες. ΟΧΙ ΜΟΥΤΖΕΣ! Δεν επιτρεπεται στην κατάστασή μου!
παντως απο την ερευνα που εχω κανει και κανω ειμαι της αποψης οτι ο συγκεκριμενος κλαδος θα συνεχισει να απορροφα σταθερα κοσμο για την επομενη πενταετια.εχετε αποψη? [/quotΠέρασα το 2006 στο Παιδαγωγικό με πανελλήνιες.Δεν άντεχα ούτε είχα χρόνο για το ατελείωτο διάβασμα των κατατακτήριων εξετάσεων. Οι καθηγητές στη σχολή μάς λένε ότι για τα επόμενα πέντε χρόνια οι δάσκαλοι δε θα έχουν πρόβλημα. Ελπίζω να έχουν δίκιο!
παντως απο την ερευνα που εχω κανει και κανω ειμαι της αποψης οτι ο συγκεκριμενος κλαδος θα συνεχισει να απορροφα σταθερα κοσμο για την επομενη πενταετια.εχετε αποψη?
φιλε μαρκο ευχαριστω για την προτροπη, αν θες πες μου τι εννοεις με το "ιδια περιπτωση με την δικη μου"