0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημέρα !!!!βλέπω πολλοί προς τα εκεί οδεύουμε ...από πρωτο χέρι γνωρίζω λόγω μθητριας μου ότι μπορείς να ΄δωσεις κανονικά πανελλήνιες χωρίς συντελεστες και μ΄ενα έγγραφο απο το σχολειο για τη συμμετοχη στις εξετάσεις ,δινεις τα μαθηματα της θεωρητικής +βιολογια καλη συνέχεια
Εγώ είχα δώσει Πανελλήνιες 8 χρόνια μετά την αποφοίτησή μου από το Λύκειο. Γύρω στα Χριστούγεννα είχα πάει στο σχολείο που αποφοίτησα και με ενημερώσανε για τις διαδικασίες. Δεν ήταν κάτι το τραγικό, απ' ότι θυμάμαι μια αίτηση είχα κάνει με τα μαθήματα που θέλω να δώσω (κατεύθυνση + μάθημα επιλογής). Στον τελικό βαθμό πρόσβασής μου υπολογίστηκαν μόνο οι γραπτοί μου βαθμοί και όχι και οι βαθμοί των τετραμήνων όπως στα παιδιά του σχολείου.Καλό κουράγιο!
ναι δεν εχει σημασια το ετος αποφοιτησης αφου εχουν περασει 2 χρονια απο τοτε που τελειωσες το σχολειο ,θεωρητικη τυχαια το αναφερω μιας και οι περισσότεροι για παιδαγωγικα απο εκεινη την κατευθυνση δινουν ,φυσικα μπορεις και από άλλη κατεύθυνση .Συντελεστη λέμε το βαθμό τον προφορικό του σχολείου που πολλαπλασιάζεται με το κάθε μαθημα ,αυτό δεν ισχυει για αποφοιτους σαν εσενα η σαν όποιον άλλον που τελείωσαν εδω και χρονια ,η μαθητρια μου τελειωσε το 1999 οποτε ....θα γνωριζουν και στο λυκειο να σου πουν