0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τελείωσα το 2004 (θεωρητική) και με ενδιαφέρει το 3ο πεδίο. Πρέπει να ξαναπώ στη Γ' Λυκείου ή μπορώ να ξαναδώσω; Ποια μαθήματα πρέπει να δώσω; http://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-panellhnies/plhrofories-panellhnies/186-panellhnies-ejetazomena-mathimata-ana-kateyuynsh.html
Καλημέρα. Ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να δώσω σε οποιοδήποτε σχολείο επιθυμώ πανελλήνιες. Επισης αν κάποιος δηλώσει και 5ο μάθημα και δεν το δώσει τελικά, τότε απλως δεν ανοίγει και δεύτερο πεδίο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ναι σε όλα.
Καλησπέρα, αποφοίτησα από Γενικό Λύκειο το 95, τριτοδεσμίτισσα, σπούδασα , αλλά τώρα ασχολούμαι με τα γεωπονικά . Μπορώ να κάνω αίτηση στο σχολείο που αποφοίτησα να δώσω πανελλήνιες για σχολές 3ου επιστημονικού πεδίου και την ομάδα ανθρωπιστικών σπουδών; Ισχύει αυτό που βρήκα; ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ1ο Επιστημονικό Πεδίο: Ανθρωπιστικές, Νομικές και Κοινωνικές επιστήμεςΑρχαία Ελληνικά ΠροσανατολισμούΙστορία ΠροσανατολισμούΝεοελληνική ΓλώσσαΛατινικά Προσανατολισμού3ο Επιστημονικό Πεδίο: Επιστήμες Υγείας και Ζωής.Αρχαία Ελληνικά ΠροσανατολισμούΙστορία ΠροσανατολισμούΝεοελληνική Γλώσσα
αν καποιος εχει παρει απολυτηριο ημερησιου γενικου λυκειου μπορει να ξαναδωσει πανελληνιες απο εσπερινο λυκειο;
Καλησπερα! Ηθελα να ρωτησω το εξης...εδωσα φετος πανελληνιες και μπηκα παιδαγωγικό. Έχω τελειώσει φιλολογία και εχω κάνει και μεταπτυχιακό ξέρει κανείς να μου πει τι εξαμηνο θα μπω..και να δικαιουμαι αναγνωριση μαθημάτων...καποιος με ανάλογη περιπτωση να με διαφωτίσει..