0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με βάση αυτά που γράφονται στην ιστοσελίδα του ΔΟΑΤΑΠ, θα πρέπει να αναγνωρίζεται, αλλά ακόμη δεν έχουν βγει οι φουρνιές από Τορίνο και Σοφια. Σε κανά μήνα από Τορίνο και και κατά Μάρτη από Σόφια, θα φανεί.
για οποιον ακομη ενδιαφερεται: πηγα σημερα στον ΔΟΑΤΑΠ για πληροφοριες για το συγκεκριμενο μεταπτυχιακο και μου ξεκαθαρησαν οτι δεν προκειτε να αναγνωρισουν τον τιτλο εφοσον δεν πραγματοποιουντε 28 ωρες εβδομαδιαιως. επισης μου ειπαν πως τους πιασανε να μοιραζουν πλαστα χαρτια που λενε πως οι φοιτητες μενουν στη Σοφια και πως βαζουν παρουσιες χωρις να παρισταντε. . τους μεσαζοντες τους αποκαλεσαν κοινως αλητες. τα ιδια μου ειπαν και για το παρεμφερες μεταπτυχιακο στην Ιταλια. οσο για τα παιδια που ηδη φοιτουν, δυστυχως .. γελαστηκανε. στην ερωτηση μου πως θα ξεχωρισουν ενα παιδι που εμενε Σοφια απο ενα αλλο που πηγαινοερχοταν η απαντηση ηταν σαφης: πολυ ευκολα.
Παράθεση από: kasperidis στις Νοεμβρίου 22, 2011, 01:00:00 pmγια οποιον ακομη ενδιαφερεται: πηγα σημερα στον ΔΟΑΤΑΠ για πληροφοριες για το συγκεκριμενο μεταπτυχιακο και μου ξεκαθαρησαν οτι δεν προκειτε να αναγνωρισουν τον τιτλο εφοσον δεν πραγματοποιουντε 28 ωρες εβδομαδιαιως. επισης μου ειπαν πως τους πιασανε να μοιραζουν πλαστα χαρτια που λενε πως οι φοιτητες μενουν στη Σοφια και πως βαζουν παρουσιες χωρις να παρισταντε. . τους μεσαζοντες τους αποκαλεσαν κοινως αλητες. τα ιδια μου ειπαν και για το παρεμφερες μεταπτυχιακο στην Ιταλια. οσο για τα παιδια που ηδη φοιτουν, δυστυχως .. γελαστηκανε. στην ερωτηση μου πως θα ξεχωρισουν ενα παιδι που εμενε Σοφια απο ενα αλλο που πηγαινοερχοταν η απαντηση ηταν σαφης: πολυ ευκολα.Παρόλα αυτά στους φετινούς πίνακες αναπληρωτών πιθανότατα υπάρχουν συνάδελφοι που τους έχει αναγνωριστεί το μεταπτυχιακό ειδικής αγωγής από τη
Παράθεση από: Lothlorien στις Νοεμβρίου 22, 2011, 06:10:15 pmΠαράθεση από: kasperidis στις Νοεμβρίου 22, 2011, 01:00:00 pmγια οποιον ακομη ενδιαφερεται: πηγα σημερα στον ΔΟΑΤΑΠ για πληροφοριες για το συγκεκριμενο μεταπτυχιακο και μου ξεκαθαρησαν οτι δεν προκειτε να αναγνωρισουν τον τιτλο εφοσον δεν πραγματοποιουντε 28 ωρες εβδομαδιαιως. επισης μου ειπαν πως τους πιασανε να μοιραζουν πλαστα χαρτια που λενε πως οι φοιτητες μενουν στη Σοφια και πως βαζουν παρουσιες χωρις να παρισταντε. . τους μεσαζοντες τους αποκαλεσαν κοινως αλητες. τα ιδια μου ειπαν και για το παρεμφερες μεταπτυχιακο στην Ιταλια. οσο για τα παιδια που ηδη φοιτουν, δυστυχως .. γελαστηκανε. στην ερωτηση μου πως θα ξεχωρισουν ενα παιδι που εμενε Σοφια απο ενα αλλο που πηγαινοερχοταν η απαντηση ηταν σαφης: πολυ ευκολα.Παρόλα αυτά στους φετινούς πίνακες αναπληρωτών πιθανότατα υπάρχουν συνάδελφοι που τους έχει αναγνωριστεί το μεταπτυχιακό ειδικής αγωγής από τη
Συγνώμη συνάδελφοι, αλλά αυτό το μεταπτυχιακό δεν έχει αναγνωριστεί!
συναδελφοι διαβασα παραπανω οτι ο ΔΟΑΤΑΠ πηρε θεση για το μεταπτυχιακο στη βουλγαρια.συγγνωμη αλλα ο ιδιος οργανισμος δεν το αναγνωρισε?ο,τι θελουμε λεμε?η μονη μεχρτι στιγμης θεση του ΔΟΑΤΑΠ ειναι η επισημη αναγνωριση του μεταπτυχιακου.τι να πω...αλλα λεει κι αλλα αναγνωριζει?επισης επειδη οι περισσοτεροι εργαζονται εσχετως αν αναγνωριστει αυτο το μετπατυχιακο τα ελαστικης μορφης μεταπτυχιακα ειναι μια πραγματικοτητα για ολους οσους εργαζονται και δεν εχουν χρονο για πολυτελειες.εδω δινονται αμφιβολης ποιοτητας πτυχια αυτο μας πειραξε?ευχαριστω