0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Eγώ δεν καταλαβαίνω τι είναι και το certificate from the naional center of documentation and certificationΣτα πεακτορεία αυτά δίνεις τα χρήματα πριν σε δεχτούν στο πανεπιστήμio;;Eγώ δεν διακινδυνεύω πάντως να τους δώσω 2500 ευρώ από πριν
Μα αυτό το ποσό ζητάνε τα πρακτορεία, αλλά το θέμα είναι πως θα είμαι σίγουρος ότι θα περάσω;;;Δεν τους ξέρω και από χθες.Θεωρώ πιο σίγουρο να στείλω απλά τα χαρτιά μου στο πανεπιστήμιο, όπως αυτό ζητάει και όχι σε πρακτορεία.Το θέμα είναι ότι δεν καταλαβαίνω τι είναι τα χαρτιά που αναφέρει το πανεπιστήμιο (κάποια από αυτά)Αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει
Το ότι είναι στην αγγλική, δεν είναι μείον. Και μεταπτυχιακά στην Ελλάδα από πανεπιστήμια ελληνικά ή ΤΕΙ είναι στην αγγλική διότι συνεργάζονται με ξένα πανεπιστήμιαίσως να πάρω και ο θέος βοηθός αν θα βγάλω άκρη. Εγώ προσωπικά έχω όλα τα προσόντα που επικαλέιται το εν λόγω μεταπτυχιακό, αλλά ο φόβος της εκμετάλλευσης, μιας και έχουν ακουστεί πολλά για βουλγαρικά πανεπιστήμια, καραδοκεί Μπορεί το τμήαμ να είναι ναγνωρισμένο από ΔΟΑΤΑΠ, αλλά ποιος μου λέει εμένα, ότι από τους εξαρετικά χαμηλούς μισθούς που παίρνουν οι καθηγητές στην
κΟΊΤΑ είναι σίγουρο ότι αν τους τα στάξεις περνάς, ακόμα και αν δεν έχεις αγγλικά, ή τίποτα από όλα αυτά απλά ένα τυπικό πτυχίο. Καλύτερα να ξέρεις αγγλικά από βουλγαρικά
Το ζήτημα είναι κατα πόσο είναι "σοβαρό" το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό, γιατί η αλήθεια είναι οτι μεταπτυχιακό ειδικής σε 1 χρόνο ακούγεται κάπως, τη στιγμή που στην Ελλάδα μας βγαίνει ο πάτος 2 και 3 χρόνια για να τελειώσουμε ένα ανάλογο...Ακούγεται σαν "εμπόριο" πτυχίων....και στην Αγγλία είναι 1 χρόνο, 2 χρόνια part time... μήπως στην Ελλάδα είμαστε λίγο υπερβολικοί?
και στην Αγγλία είναι 1 χρόνο, 2 χρόνια part time... μήπως στην Ελλάδα είμαστε λίγο υπερβολικοί?