0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gregmam στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 02:39:43 pmΠαράθεση από: intemperanta στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 02:10:24 pmΠαράθεση από: gregmam στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 02:01:03 pmΠαράθεση από: JohnyWalker στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 02:00:17 pmΤι είναι εξάποστάσεως ή πας από εκεί;Εκει πας...Σιγουρα; κατι πηρε το αυτι μου οτι οι παρακολουθησεις ειναι 10 ημερες, οι οποιες δεν εχουν υποχρεωτικο, αλλα συμβουλευτικο χαρακτηρα, και δεν ειναι υποχρεωτικο να βρισκεσαι εκει ... Οι κακες γλωσσες λενε οτι μπορεις να εμφανιστεις μονο για την ορκομωσια σουΑυτο που λεω εγω ειναι στην Αγγλια, οχι
Παράθεση από: intemperanta στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 02:10:24 pmΠαράθεση από: gregmam στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 02:01:03 pmΠαράθεση από: JohnyWalker στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 02:00:17 pmΤι είναι εξάποστάσεως ή πας από εκεί;Εκει πας...Σιγουρα; κατι πηρε το αυτι μου οτι οι παρακολουθησεις ειναι 10 ημερες, οι οποιες δεν εχουν υποχρεωτικο, αλλα συμβουλευτικο χαρακτηρα, και δεν ειναι υποχρεωτικο να βρισκεσαι εκει ... Οι κακες γλωσσες λενε οτι μπορεις να εμφανιστεις μονο για την ορκομωσια σουΑυτο που λεω εγω ειναι στην Αγγλια, οχι
Παράθεση από: gregmam στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 02:01:03 pmΠαράθεση από: JohnyWalker στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 02:00:17 pmΤι είναι εξάποστάσεως ή πας από εκεί;Εκει πας...Σιγουρα; κατι πηρε το αυτι μου οτι οι παρακολουθησεις ειναι 10 ημερες, οι οποιες δεν εχουν υποχρεωτικο, αλλα συμβουλευτικο χαρακτηρα, και δεν ειναι υποχρεωτικο να βρισκεσαι εκει ... Οι κακες γλωσσες λενε οτι μπορεις να εμφανιστεις μονο για την ορκομωσια σου
Παράθεση από: JohnyWalker στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 02:00:17 pmΤι είναι εξάποστάσεως ή πας από εκεί;Εκει πας...
Τι είναι εξάποστάσεως ή πας από εκεί;
Παράθεση από: delan στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 03:05:21 pmΠαράθεση από: gregmam στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 02:39:43 pmΠαράθεση από: intemperanta στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 02:10:24 pmΠαράθεση από: gregmam στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 02:01:03 pmΠαράθεση από: JohnyWalker στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 02:00:17 pmΤι είναι εξάποστάσεως ή πας από εκεί;Εκει πας...Σιγουρα; κατι πηρε το αυτι μου οτι οι παρακολουθησεις ειναι 10 ημερες, οι οποιες δεν εχουν υποχρεωτικο, αλλα συμβουλευτικο χαρακτηρα, και δεν ειναι υποχρεωτικο να βρισκεσαι εκει ... Οι κακες γλωσσες λενε οτι μπορεις να εμφανιστεις μονο για την ορκομωσια σουΑυτο που λεω εγω ειναι στην Αγγλια, οχι
Κάποια αναγνωρίζονται, κοίταξε στην σελίδα του ΔΟΑΤΑΠ και θα δεις. Άλλωστε και το ΕΑΠ εξαποστάσεως κάνει και αναγνωρίζονταιΤο θέμα έχει συζητηθεί στην ενότητα με τα εξαποστάσεως μεταπτυχιακά. Είναι τα master που προσπαθούν να κάνουν οι μονιμάδες για μόρια
Προφανως καποιος απο τους δυο διαδιδει ψευδεις πληροφοριες (ή η δικη μου "πηγη", ή η δικη σου). Ας αφησουμε τους υπολοιπους να το κρινουν. Αν και νομιζω οτι δεν αξιζει τοσο μεγαλος προβληματισμος για ενα θεμα που λυνεται απλα με ενα τηλεωνημα στους συνεργατες του πανεπιστημιου στην Ελλαδα (ή, ακομη καλυτερα, με μια συναντηση μαζι τους)
Delan και intemperanta σε ποιο μεταπτυχιακό αναφέρεστε; στης
Παιδια ξερει κανεις αν το μαστερ "Special needs and inclusive education" University of Sunderland δινει παιδαγωγικη επαρκεια..Το εχει κανει κανεις?